KayRenn, аз по принцип храня на 21/2 часа, а често и на 2 или 1 и 1/2. Само нощем прави пауза от 3 часа -една от 9 до 12, после пак се буди през 2 часа гладееен. Всъщност най често се буди от напъни да се изака и после се сеща и че е гладен.
Не знам какво да мисля и какво ме чака, щото засега си мисля, че имам мляко - само късно следобед е по-малко а той е уморен и суче по 2 часа с прекъсвания за събуждане. Ако сега яде на 2 часа, не ми се мисли в лактационна криза как ще е.
Не знам защо обаче огладнява толкова бързо. Тази нощ чде в 12, после в 3.30 и след това се събуди след час - 4.30 с рев от колики, но като го успокоих и му мина не заспа, изплю биберона (с него го успокоявам) и пак поиска хищно да яде.
Кога може да се очаква да започне да прави по-големи паузи?
Както и да е, очевидното в Аптамил е, че на всеки 30мл се слага по една лъжичка. Така че katrrinka според бебчо си избираш 30 60 90 120 и слагаш съответно 1/2/3/4 лъжички. Между другото, понякога слагам 5 до 10 мл повече, защото ако сложа точно е по-гъсто и едва излиза през дупката на шишето и той мрънка и се отказва.
Дали е само от недоспиването, дали е възможно да има друго, което мога да оправя? Почти нямам апетит и ям веднъж дневно и то по малко, но яденето да ми влияе така досега не ми се е случвало.. Започвам да се притеснявам не за друго, ами кой знае някоя нощ какво ще дам на малкия вместо АМ или вместо кърма от хладилника, или с каква температура 
. Пловдивски мами какво става ние няма ли да спретнем една срещичка на нашите бебеоци? Слънчев ден на всички.

Минолточка . Всичко най-хубаво ви желая момичета
аз от толкова неща се лишавам,ям предимно плодове и зеленчуци и сладолед всеко ден
.....Целувки и се връщам да чета назад..........
.
. От неделя се кърмим от двете гърди, защото само от едната не ни стига. Вчера нещата уж се нормализираха, но сега пак ми се струва, че не са много пълни гърдите. Като цяло се справих с много течности, диня, лактационния чай на Хип-по 1л на ден и пълноценна храна. Така че момичета не се отказвайте, а пробвайте всичко възможно

И аз съм майска мама - на 04.05. се отчетох с бебе Светлин, който вече гони 5 килца и половина