, смятам го за нормално поведение на новородено. tiliata, браво отлично се справяш. За паузите - зависи си от бебето, но обикновено, при повечето бебета, това настъпва в края на вторият месец, началото на третия.
Бейлис, и при нас до преди 2-3дни беше така режима, но от няколко дни насам започна да пропуска храненето в полунощ. Малко търпение и ще можеш да се понаспиваш
. marsia, преди да храниш бебето, изчисти му нослето с физиологичен разтвор и бебешки тампончета за уши, така поне в началото, когато суче най-активно, ще му е по леко.
Mirayes, не се бави, а потърси лекар - може да идеш и при личния, който да ти даде направление за специалист, или направо при мамолог. Внимавай какво ти изписват, на всички обясни, че кърмиш и желаеш да продължиш да кърмиш, за да ти предпишат съответното лечение. Аз лично предполагам, че през разраненото място е влязла инфекция, която се е развила. При този тип инфекции се предписва антибиотик (съвместим с кърменето), който се пие близо 2 седмици.

Много здраве и щастие!

И в комбинация с хипер трудностите за сваляне на тежък кош с тежко бебе в една ръка от 3тия етаж по стълбите + досглобяване към шасито и разместване на съседската количка в общото помещение на кооперацията съвсем ми бастисва разходките 
) носа!! Велико е!

Мисля поне на Тетевен да отидем през август, септември при свеки, а може и 2-3 дни на някой друг балкан и аз като Валчето