Бирената мая и ползата от нея(споделете мнение)

• 6 920
  • 10
  •   1
Отговори
Пили ли сте бирена мая? Помогна ли ви? Колко време трябва да се пие, за се види видим ефект?
Ще се радвам да чуя вашите мнения Simple Smile

# 1
  • софия
Някой  знае ли  дали се дебелее от нея

# 2
  Но може ли да посочете и за какво и как се употребява .

# 3
Доколкото знам се дебелее, използва се за хубава коса, нокти и най вече кожа, за изчистване от акне и пъпки също съм чувала  Peace

# 4
Някой  знае ли  дали се дебелее от нея
Дебелее се и то доста Rolling Eyes

# 5
Някой  знае ли  дали се дебелее от нея
Дебелее се и то доста Rolling Eyes

Далеч не при всички се проявяват подобни странични ефекти  Peace

За бирената мая е изписана доста информация в темите за хранителни добавки и едва ли има какво ново да се добави, възползвайте се от търсачката  Peace

# 6
Основно бирената мая се използва за пречистване на кръвта.Съдържа много витамини и полезни вещества .Истина е също че и много се дебелее от нея.Много родители я дават на слабичките си дечица за отваряне на апетита.Много е хубава и през пубертета за изчистване на лицето от акне.Предлага се в аптечната мрежа на таблетки.Приемат се по1-2 на ден.Има немска която е в опаковки по 100 бр. и е доста добра като цена и качество.

# 7
Дебелее се, но не при всички. Индивидуално е. Например аз я пия от месец и не съм забелязала да ми се увеличава апетитът.

# 8
  • София
аз я пиех за увеличаване на кърмата и имаш много добър ефект. За лицето и косата, не мога да кажа, че имаше особен ефект, а за апетита, определено никакъв.

# 9
Аз я пих около три месеца, по шест хапчета на ден.
Нямаше ефект - нито кожата, нито косите, нито ноктите ми бяха в някакво изключително състояние, но като цяло може би добре ми се отрази.
Категорично обаче заявявам, че изобщо не се дебелее от нея!

# 10
  • Зеленият рай в сърцето на България
Преди около година я пих в продължение на 5-6 месеца с малка почивка по здравословни причини. За щастие изобщо не напълнях. Ефект върху косата не забелязах, но ноктите ми станаха много здрави.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт