Помогнете! Как да премахна перманентния си грим?

• 1 274
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,

От близо шест години съм с перманентен грим на веждите. Вече започна ужасно да ме дразни, когато съм гримирана е добре, но когато съм без грим стои ужасно неестествено. Мечтая си да върна моите си вежди, но все още в България има ужасно малко информация по въпроса с премахването на перманентния грим.

Рових се страшно много по български и чужди форуми и сайтове, но единствената информация, която добих е, че се премахва с лазер. Да но мен ме е страх от белези и загуба на косъмчета и бих искала да открия някой, който го е преживял и може да сподели опита си с мен.  Praynig

Благодаря на всички за вниманието и мненията!

# 1
  • София
С какви бои е правен този грим, че седи вече 6 години  Thinking Моят е на 6 месеца и вече е по-блед отколкото в началото. Предполагам, че след година-година и половина и следа няма да има от него. А с лазер се махат татуировки. Стандартните растителни пигменти за перманентен грим се махат с някакъв химикал, който се нанася по същия начин като самия грим и разрушава боята.

Ето инфо от сайта на клиниката където аз си правих моите вежди:
Прави се на принципа на перманентния грим. Вкарва се с фини игли химическо вещество (депигмент), което има за цел да изкара на повърхността пигмента в кожата, независимо преди колко време е нанесен.
Процедурата се прави 2-3 пъти през месец в зависимост от това колко дълбоко е поставен перманентния грим.
http://www.jewelskin-clinic.com/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D … D1%80%D0%B8%D0%BC

# 2
Здравей!

Нямам представа с какви бои точно е правен, според мен основната причина за дългото му съществуване е, че ми го нанесоха 4 пъти заради корекции.  #2gunfire
Крайният резултат е добър като форма, но просто желая да се върна към естественото.
Четох и аз за този метод, който се предлага в "Джуъл скин", но се притеснявам на мястото където ще се "трие" да не остане белег.  Cry
Най-добре ще бъде да отида на място в козметичното студио и да си поговоря с професионалист.
Ти доволна ли си от обслужването там?

# 3
Здравей!

Нямам представа с какви бои точно е правен, според мен основната причина за дългото му съществуване е, че ми го нанесоха 4 пъти заради корекции.  #2gunfire
Крайният резултат е добър като форма, но просто желая да се върна към естественото.
Четох и аз за този метод, който се предлага в "Джуъл скин", но се притеснявам на мястото където ще се "трие" да не остане белег.  Cry
Най-добре ще бъде да отида на място в козметичното студио и да си поговоря с професионалист.
Ти доволна ли си от обслужването там?

Може с коректор. Пак се прави перманентен грим,но ти заличава цвета. За съжаление, не съм чувала да може да се направи на 100% както преди... И аз съм с такъв грим уви...

Общи условия

Активация на акаунт