Тема ФЕВРУАРСКА №103.

• 19 567
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Славянка,Честита рожба.Да е живо и здраво,много щастливо дете.
Дез,на Иво само му дай да се качва и да слиза по стълбите...Толкова му е забавно..
Пух,честито ти маневрено возило..дано и на Царя му е толкова удобно,колкото и на теб.. Mr. Green

# 136
  • София
                    Славянка, честита рожба !!! Да расте здрав и силен юнак!
                                     Следващият път да кажеш как се казва и да пуснеш снимчици на него и на баткото.

Честити 10кг на сТелето и още по-честито за края на алергията!
Честито возило на Царя! Със здраве да се разхожда, а мама с кеф да го бута!
Драгонче, сигурна съм, че банята ви ще стане много хубава, щом вие ще си я правите. Поне няма да мислите за майстори, които накрая да претупат нещата. Трудно ще ви е, но си струва резултата! Излезни само от дупката и всичко ще е ОК!
Вал, не мисля, че ти си виновна за инцидента. Нали си я водила за ръчичка. Просто е имало да става. Вики вкъщи се удари на мека мебел и пак си разби устата, така че...  А защо трябва да я заведеш на стоматолог чак след 10 дни, не може ли по-скоро?
Роси, все забравям да ти кажа, че на снимката на корицата сте много хубави! Браво и на този, който е направил колажа!
А, да подсетя пак за колажа! Пращайте снимките тук: cattt@abv.bg или в албумчето в зоната

Спокойна нощ!

# 137
Славянка честита радост! Да расте здрав, щастлив, силен и умен сина ти!
Вал ама че кошмар, много ми стана тъжно за Евичка Sad Да минава бързо и да забравите!  Hug
И покрай нас доста инциденти напоследък, слава Богу без сериозни последствия.
Катче знам че правиш великопелни колажи, но хич нямам сили да снимам, качвам и пращам тия дни. Другия път ...

# 138
Добро утро, нямам възможност да поднеса кафето.
Честито на Славянка малкия мъж. Да е здраво и силно дете.
Момичета не съм чела назад.
Исках само да ви попитам имали такова нещо за защита ма майки с деца до 3г. от съкращения. Вчера една дружка ми каза.
Моля ако някоя от вас е запозната да ми каже. /такъв огън ми гори на главата/

# 139
  • София
Слънчице, не се притеснявай. Ти ще си последният човек, който сигурно ще съкратят. Майките с деца до 3 годишна възраст са под специална закрила. А заплатата ти могат да намалят само ако ти се съгласиш и ако имаш договор за цялата заплата. ПОне до колкото знам. За второто не съм много сигурна.

Кокомания вече ти писа по въпроса, явно  не си видяла, а това е линк към Кодекса на Труда: http://www.az.government.bg/Legislation/KT.html. Това, което успях да намеря набързо е закрила от уволнение (чл. 333, ал. 1), но по-добре прочети по-обстойно всичко!
Лек ден от мен, че тръстиката ме зове!
П.П. Вал, ужасно е това преживяване, но може да се случи навсякъде, включително и в заграждения;). Анна ми е падала най-лошо именно в краката пред мен в къщи, когато съм си мислела, че е най-сигурно Crazy
Славянка, честита ти втора радост Hug. Да е жив и здрав и да те кара само да се гордееш с него!

# 140
  • Варна
Слънчице,ето.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=281055.0
Аз докато го открия и тя Ефросинка ме изпреварила.Сега по темите да се включа малко.
Кафенцето от мен.

Вал ужасно съжалявам за случката,но не се обвинявай.Не си виновна ти.Дано Евичка бързо да го забрави. Hug
Славянка честито ти бебче.  bouquet
Кат аз сложих снимчица в Зоната. Peace
Еления честити ви 10 кг.
Пухче със здраве да си ползвате новата количка.Пусни снимчици да я видим. Wink
Роси баткото е страхотен на снимката,а на корицата още повече. Heart Eyes
thedragonbg страхотна жена си. Hug
Камчи ти си герой с твоето кърмене.Евала ти правя. newsm10
Ади супер е,че всичко е минало по най лекия начин.
Ние сме добре.Ходим на плаж,а после на разходка в Морската градина и общо взето почти цял ден сме навън.От цялата тази работа най доволна е каката(голяма хаймана е Mr. Green),а аз съм като пребито куче вечер.Спирам да се оплаквам,че това не са проблеми в сравнение на някой други.Лек ден на всички.
Честит имен ден на всички празнуващи днес.

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 09:27 от жаси

# 141
Добро утро,айде и от мен кафе,че от това на Жаси си пийнах и върши Wink

Честит имен ден на всички носещи прекрасните имена Петър и Павел!Да са живи и здрави и ванеги светците им да ги водят!
Слънце,дано мила наистина си защитена.Стискам палци да се разминеш мило Hug.Защо не се консултираш с някой счетоводител?
Пухи,честита ти замянка Wink
Валчо,слънце мило не се обвинявай,право казват момичетата,не си виновна.Знаеш ,че винаги и навсякъде може да стане белята.Пак добре,че не е избит зъба.Дано се закрепи.На моя дружка детето си изби предното зъбче някъде на 2г.,като зарасна венчето и залепиха изкуствено зъбче за да се запази разстоянието и да могат да израснат нормално постоянните. Hug Hug HugДано Принцесата вече не я боли.Нацелувай я от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Росита,прекрасен е Боби,и на корицата сте прекрасни,забравих да ти кажа BlushАма излез от дупките дето си заседнала,не може така.
Сега да ви почерпя по случай именния ден на моя татко.Той е Пламен,но винаги празнува на Петър и Павел,така си е решил...

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 09:19 от Кас

# 142
Момичета ,да ви почерпя днес за здравето на моят Петър  newsm38 cheers Drunk cook cook(После повече ,че сега нямам време Embarassed)
Честит имен ден на Пепи на Гала и всички именници,празнуващи днес !!!
Не съм чела последните две страници ,но вчера цял ден имах гости ,после ще наваксам  Peace

# 143
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО НОСЯТ ИМЕТО ПЕТЪР (НА АВИ И ГАЛАДРИЕЛ), НА ТЕЗИ КОИТО НОСЯТ ИМЕТО ПАВЕЛ, НА ПЛАМЕН(НА АЛЕКС99), НА КАМЕН (НА ЧАРА) НА ПЕТЯ, ПЕТРАНА И ВСИЧКИ ПРОИЗВОДНИ.

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ ВСИЧКИ!
ОБИЧАЙТЕ СЕ И ЦЕНЕТЕ КРАСОТАТА И ЛЮБОВТА СЕГА! Simple Smile

Hug

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 10:02 от alina_si

# 144
  • София
Добро утро!
Честит Имен Ден на празнуващите днес! Всичко по вода да им върви и да са щастливи с имената си!  bouquet
Славянка, Честито бебче! Да е живо и здраво и да расте сред много усмивки!  bouquet
Вал, ужасно е това преживяване! Само преди месец, изживях същия кошмар. Cry Дени, Алинка Hug Hug
Ади, много се радвам и за вас! Hug
Мери, горе главата! След трудното идва и по-лесното! Peace Wink
Слънчице, Praynig Praynig Praynig Дано имаш късмети  се наредят нещата!
Драконе, много  Hug Hug Hug и на вас.
Тони, причуват ми се морски вълни..... Laughing Да не би да изплискахте морето?! Mr. Green
Ние бяхме два дена в Сандански, ей така ненадейно тръгнахме и беше много весело.
Хубав ден и ползотворна седмица на всички!

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 13:16 от GoldenEyeful

# 145
  • ВАРНА
Добро утро и от мен, то вече добър ден, но все пак.
Честит Имен Ден на всички, празнуващи на днешния ден! Много здраве им желая, на дечицата палаво детство, много усмивки за всички и късмет от сърце!

# 146
  • София
                      Честит имен ден на всички наши
 И М Е Н Н И Ч К И   и   И М Е Н Н И Ц И

Нека техните светии винаги ги закрилят!

# 147
  • sofia
Добро утро и от мен!
Първо да честитя именните дни на:
Петър на Ави и Петър на Гала,
Каменчо на Чара,
Пламенчо (ако днес празнуват) на Алекс99
и на всички останали именници!
Желая ви здраве и късмет да носи името!!!
За вас, мами на именници

На Славянка да честитя втората рожба! Да е здравичък и добричък! passifier

Вал, много ми стана мъчно за теб и малката Принцес, но не се обвинявай!!! Имало е да става!... Sad Как е днес зъбчето?

Роси, специално за ТЕБ!  Wink

На всички желая хубава седмица и много   Nature Sunny !

# 148
Честит имен ден на всички наши дечица именници! Растете здрави и щастливи деца!
Това е за техните прекрасни майки:

Еми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мъчно ми е, че сезона на черешките свършва...
Вал, четох, четох и сърцето ми се сви, от това което сте преживели... Как е Ева днес?
Славянка, честита ти мъжка рожба Hug
Драгонче, и аз ти се възхищавам! Изключителна ЖЕНА си!
Коте, пратих ти снимки за колажа, не е за вярване даже как се организирах да го направя hahaha Сега ако седна да изпратя и едни обещани на Леа Пула, няма да е зле....

Много ми е заспало, и 100 кафета да изпия, днес явно ще си дремя в офиса...

# 149
  • Sofia
Честит Имен Ден на всички именници!!!   bouquet
Със здраве и късмет да си носят името!!!  Hug
Специални поздравления за Камен на Таня, Пепи на Гала и Петьо на Ави!!!  smile3525

Пламен на друга дата празнува, но ако днес празнувате Алекс, честит празник и на вас!   bouquet

Касандре, жив и здрав да е татко ти, много внуци и пра внуци да отгледа!!!  Hug

Славянка, честита ти втора рожба, много да те радва и да те слушка!!!  smile3525

Благодаря ви за съчувствието на всички!  Hug
Ева вече е по-добре, успя да си намести сама зъбчето с накрайника на авентската чаша, понеже преди да пие вода винаги го гризе и вчера забрави, че я боли и гризна силно, после се разплака, очевидно я заболя, но се намести определено, вижда си се.
Венеца и е малко лилав все още като натъртен около зъба, но пръскам с фърст на алое и виждам, че има ефект, храната не е проблем, тъй като и ние като Царя все течно ядем, тя до сега не пасирано мисля не е опитвала, че много се дави, скоро и ние ще минем на пюрета за 6м.
Днес дадох кус кус на Плазмон за 5м който е, цветенцата за закуска, дойде и много едър на деликатното гърло, та ще си взимам пак този за 4м който е, той минава безпроблемно.
Кат, аз още утре ще я водя на зъболекар, но няма да може да направи много, тъй като от седмица до 10-дни евентуално ако се е умъртвило зъбчето ще промени цвета си, за сега си е бяло, но ще я водя утре за всеки случай да я погледнат.
Изабелко, звъняла си, но аз едва днес случайно успях да си намеря телефона мушнат под кантара /добре, че реших да се претегля  Mr. Green/ 2 дни търсех като луда и понеже ми е без звук звъненето вече го бях и отписала.
Иначе Ева вчера каза първото си изречение говорейки с Пламена по телефона, хем ми стана мило, хем ме цапна пак действителността като мокър парцал в лицето.
Пламена я питаше "Как си муцо, къде пдна ти вчера?" и Ева и каза "Ая пана уцат" и Пламена пак я пита: "А къде се удари?" и тя и казва "Мий мий дзъб" тя така казва на зъбите все са мие мие от четката вечер идва.
Та първото и изречение определено ще го запомня.

Еми, много са хубави снимките, тези маргаритки ти ли ги снима също?
Аз си намерих розова чанта за апарата ... в къщи, хубаво нещо е шопинга, понякога купуваш излишни неща, които не знаеш кога ще ти потрябват, бях забравила, че изобщо имам такава, но сега ми е много фешън.
Ето една снимка от нас:

Общи условия

Активация на акаунт