Тема ФЕВРУАРСКА №103.

• 19 567
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ,БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И С РАДОСТ СИ НОСЕТЕ ИМЕНАТА!  bigdance2 Tada newsm67[/size

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 21:12 от zlatina77

# 151
Хайде сега да почерпя както трябва ,че много бързах сутринта  Blush

Честито бебче на Славянка!!!

Честит имен ден на Пепи, Камен, Пламен и таткото на Кас !!!

Вал, дано не падне зъбчето  Sad  Hug на Ева  Hug
Момичета ,благодаря ви за поздравите  Heart Eyes Hug

# 152

За моето дете ви черпя днес! С пожелание за здраве на всички празнуващи. Хубав ден.

# 153
  • София
Честит имен ден на Петър на Ави и Петър на Гала, на таткото на Кас, на Пламен на алекс и Пламена на слънцето (ако празнуват Grinning) Да са живи и здрави всичките Grinning

Благодаря за поздравите и пожеланията за Камен Grinning аз някак си не мога да го почувствам като негов празник, но да е жив и здрав и с празник и без Grinning

Славянка, честита да тие рожбата Grinning Само сладки грижи да имате покрай младежа Grinning

Вал, фотографията да не измести шопинга Mr. Green снимката на Ева е прекрасна  Grinning

# 154
Честит празник на всички именници !

Честито и на Славянка.Жив и здрав да е малкия красавец  Hug

# 155
Айде и аз на края на работния ден да честитя на всичките ни именици. Да са здрави и щастливи.
Ефорсинка, Кокомания, Жаси и всички други момичета благодаря ви  Hug Hug

# 156
                Честито на всички именници!

# 157
Честито на всички именници!

# 158
Добър вечер!

Влизам да споделя една забавна тема с вас. Хиля се тук с глас и нямам сили да пиша нищо друго!

И една прическа:

Лека нощ!

Hug

# 159
Готина прическа! Сега виждам, че Ина има обички. Пропуснала съм да честитя  bouquet.
...А за генератора с имената - сутринта се забавлявах с него, предложи ми името Куйо вместо Калоян. Ако имам друго момче, непременно ще се възползвам. На галено - Куйчо.

# 160
На мен ми предложи:
Коска, Сибила, Милост, Бързана, Йовчо, Рогелин, Силан, Буца и още хиляди луди имента!

А за обичките, тя от доста време ги има Ина. Мерси!

Hug

# 161
Агент Николаев Цонев  hahaha hahaha hahaha Страшна комбинация Joy
А за мома - Мария-Анабела Николаева Цонева, последния да затвори вратата hahaha
Ина е страхотна Hug
Вал, много си добра в снимането Peace Абе ти да не смени форумите - ларедутския с фотографския Joy
Отивам да си лягам, че утре ще минавам пак около 800 км....

Днес, ако моят татко беше жив, щеше да празнува своя РД Cry Мир на праха му Flowers Rose Flowers Rose За теб тате newsm38

# 162
Честит имен ден на Петър на Ави Hug и Петър на Гала, Камен, Пламен и бащата на Кас!!!

Честита радост на Славянка!!!

# 163
Запознайте се с Електрон,Парашкеван и Чоно .... hahaha Joy Joy

И докато не е свършил деня да взема да се разпиша...
Честит Имен ден на Петър на Ави и Петър на Гала.
Честито на таткото на Кас и  на всички именници днес.
                   Със здраве да си носите името...

Ние днес бяхме на контролен преглед.Всичко изглежда наред,обаче педи иска да включим профилактично АБ,за да не стане някоя инфекция,както се случвало често...Аз обаче съм в чуденка...Не ми се ще,ей така профилактично,ама и сякаш ме е страх да не дам...Ще си помисля тази вечер и май утре ще го почна..
         Лека нощ на всички...

# 164
Честит имен ден на всички именици  bouquet  bouquet  bouquetБъдете живи и здрави!
Славянка,честита втора рожба!Сигурно е радост-Голяма! Hug
Четох всичко с интерес,но имах супер изморителен ден и в главата ми стана Crazyза да се включа адекватно Tired
Лека нощ и до утре!

Общи условия

Активация на акаунт