Тема ФЕВРУАРСКА №103.

• 19 567
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Честит имен ден на Петър на Ави  и Петър на Гала, Камен, Пламен, на Кас татито и всички празнуващи!!! Живи и здрави да сте всички!
(то деня мина, но е от сърце)
Алинка Ина е голям сладкиш!
Вал Ева да я схруска човек! Щях да ти казва, Ива има две големи произшествия с устичка и зъбки, и двете у дома се случиха. Не се кахъри мила, не е леко но да минава! Hug
Момичета много ми дойде напрежението последните месеци, скапах се, не ми връзвайте, дано не съм обидила някого  Embarassed Ако е така извинете ме и простете, моля ви! Ели, особено ти!
Напоследък почти не спя, лягам в 4-5 сутрин, и да легна по рано само се въртя и мисля ли мисля. За това тая вечер като се метнах от 1ч до сега мих, измих верандата и двора, кухнята почти светна (Светле скоро обещаните снимки ще ти дам, заприлича на нещо вече), банята цялата изтрих, изпрах един походен стол да си го ползвам на верандата, изпрах и калъфите на диваните. Обаче не ми се спи, пък едва дишам от умора. А безсънието ми стопява нервите  Thinking
Сетих се да питам, с какво миете баните, кажете нещо дето не се търка много, много ни е варовита водата тук и за два дни побеляват плочки и кранове. Последно купих цилит универсал, обаче пак търкам три часа и още толкова плакна после, много сили и време иска. А по пода как остава бяло не е истина. Сглупих да поискам тъмно зелена баня и сега всяка прашинка или петно личи, а не съм изплакнала препарата а се е белнала.
(огладнях пак, не е рентабилно нощното будуване, за три дни стопих една кутия обикновени вафли)
Не помня споменах ли, Иво завъди зайка, заплоди я и седмица преди да замине тя с роди 12 зайчета. Сега си ги отглеждам, остави ми ги в наследство, вика какво толкова, след няколко месеца колко месо ще имаш за децата, Добре, ама човека не знае как се отглеждат деца, как да съобрази че за зайци нямам време. Както и да е. Едно умря докато си беше тук още, днес още едно си отиде и ми докривя. Дано другите оцелеят милите!
Благодаря ви че ви има! Много ви обичам и сте ми много свидни! Знам че не съм сама, но съм водолей, трябва да е навалица около мен, иначе ми е празно, за това страдах, но вече съм добре.
Искам от сърце да благодаря на Готи, Тони и Ели за подадената ръка! Господ здраве да ви дава и нека ви върне стократно добрината!  Hug
Съмва, ще опъна гърба.
Хубав ден момичета!

# 166
Добро утро момичета! Кафенцето е сервирано.

Честито  на Славянка за малкия мъж! Да е жив и здрав!

# 167
Ирка мерси за кафенцето. От мен закуската
Мери за зайците не се къхари, ние също гледаме. В момента ги е нападнала тази болест дето ги мори./не е от гледането, искаш не искаш нищо не можеш да направиш/ Хайде дано да се поуспокоиш вече. Hug
Лек ден ви желая.

# 168
  • София

Добро утро! smile3507

# 169
Добро утро ,момичета  Hug
Благодаря ви за кафенцата и за поздравите ,много сте мили всички Heart Eyes HugБлагодаря и на всички ,които ми писаха на скайпа и ми се обадиха вчера ,много си ви обичам  Heart Eyes Hug
Аз днес съм си вкъщи , от снощи съм с ужасно главоболие Tired ,много ми е зле и днес ще пропуснем разходката  ConfusedПосле пак ще пиша ,че сега имам помагачка  Crazy

# 170
  • София
Вал , страхотен кадър!!!
 Naughty Ама нещо ми се струва, че и ти си в дупка. Напоследък не си същата Валерия, след чиито постове всички се пръскахме от смях.
Иначе Ева вчера каза първото си изречение говорейки с Пламена по телефона, хем ми стана мило, хем ме цапна пак действителността като мокър парцал в лицето.
Пламена я питаше "Как си муцо, къде пдна ти вчера?" и Ева и каза "Ая пана уцат" и Пламена пак я пита: "А къде се удари?" и тя и казва "Мий мий дзъб" тя така казва на зъбите все са мие мие от четката вечер идва.
Та първото и изречение определено ще го запомня.
Преди това изречение имаше друго, изпято прекрасно!

Мери,  Hug Hug Hug

Алинка, много хубава прическа си направила на Ина! Де да имаше и Вики такава гъстичка и къдрава косичка...
Преди да се роди, се надявах да вземе от баща си зелените (пъстри, но доминира зеленото) очи и къдравата коса на леля си, ама не.

Ави, бързо да минава главоболието.

Grinning Усмихнат ден от мен!

# 171
Славянка, честито! Да ти е жива и здрава рожбата! Hug
Честито на вчерашните именници и рожденици!  bouquet

Извинявайте че така на час по лъжичка, но наистина не ми остава време. Ето я Мира:

Ето и две на Лора от днес как се опитва да яде сама  Heart Eyes Mr. Green

Безплатният акаунт във Фликър е напът да се изчерпи и можем да ъпгрейдваме до проакаунт. 24 долара струва ако не се лъжа. Който може да се включи с парички да каже. Ето това съобщение излиза:
Hey fevruarki2008! About your photostream...

You've run into one of the limits of a free account. Your free account will only display the most recent 200 things you've uploaded.
Anything beyond 200 will remain hidden from view until you either delete newer items, or upgrade to a Pro account.

Nothing has been deleted, and if you upgrade, they'll all come back unharmed.

# 172
  • Бургас
Само прехвърчам да покажа тази къща-палатка  http://kids.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=4906&cat=3612&shop_id=76, че някой пита има-няма 4 месеца за такава, а тази ми попадна докато търсих плавници за нашата скъпа софийска гостенка, тя е може да се каже телевизионна звезда, играе в Комиците ,  момиченцето Мина , има скеч с Любо Нейков
Целувки от нас!  Heart Eyes

# 173
Брей, защо така цял ден никой не пише в темата....   Thinking

Валери, трябва да призная, че доста добре се справяш за начинаещ фотограф. Браво! smile3501 Ева е страшно сладка! Heart Eyes Показвай повече снимки.

# 174
Лелее,ама днес наистина голямо затишие тук...Къде се изгубихте всички..
Авии,снощи май сте прекалили с празнуването и сега затова те боли главата... Mr. Green Да ти минава бързо...
Алинка,много е готина прическата на Ина... Heart Eyes
Асол,излишно е да казвам че пак си уцелила момента...а това с какво е облечена Лора,нещо специално за "учещи се да ядат сами" ли??
Мерии.. Hug Hug вземи си почини бе душко...така не си помагаш..

# 175
Ама наистина е спокойно днес.
Аз за малко да ви се оплача Rolling Eyes
Днес бяхме на гости на наши приятели и по едно време от другата стая се чува писакът на Ани.Намерих я на земята на три ката,но здраво стискаща количката която бута.Цялата и уста бе пълна с кръв.Първо проверих зъбите,така се стресирах от случката на двете Евички ShockedНо бяха добре,просто от горния и венец не спираше да шурти кръв.Такова повръщане не бе правила,отначало само кръв,явно бе глътнала защото не бе само от слюнката.Та сега вече си имам малка силиконка у дома.Без да давам и стотинка си отглеждам малка фолк дива,устите и са потресаващи-в хубавия смисъл Wink.Та да не ми я дръпнат от Пайнера и промених прическата .....малко ала Анна,но понеже ми се досвидя съвсем на първи номер,тук там и прическа пробвах да докарам.Милото добре че е къдраво,та да не си личи много GrinningНо конфузни снимки,утре.
Та айде лека нощ и спокойни сънища.Моята силиконка спи сладко,сладко след два часа кипрене пред огледалото за да свикне ,че Тя е Тя.Вика си Ани и сочи в огледалото ,после намига и се хили широко.Душица,добре че бързо забравят малките.

# 176
  • ВАРНА
Хм, вярно няма никой днес.
Кас, сигурно малката пайнерка вече е забравила /както и ти писа/, тъкмо да видиш как изглежда със силиконови устни. Дано да минава бързичко.  Praynig
Ави, Ади май е права  LaughingHug
Асол, снимките, които публикуваш са чудни, но и на мен ми се струва, че конкуренцията от страна на Вал е сериозна. Wink
Меринко, дано ти поолекне. Надявам се да се поуспокоиш вече и да започнеш да гледаш на всичко по-ведро. Имаш страхотни деца  Hug

Аз пък се ровичкам цяла вечер из един сайт със слънцезащитни продукти и се чудя какъв да купя за мен и за Емо. Още малко и ще го измисля.
Лека нощ на всички, нищо че няма никой на балкона. И сладки сънища   bouquet

# 177
Добро утро
Каси чакам снимки на силиконката. Да я цункаш по сладките устенца. Hug
При такаво поза моята пламена се крие  Laughing и си мисли че никой не я вижда. Много е сладка Мира.

# 178
Добро утро!
Слънчице, Всъщност Мира кихна тук  Laughing

Кас, Вал и Лора няколко пъти пада и си  удря устата. Единия път и тя беше силиконка  Mr. Green Падна в къщи както си ходеше. Много кръв тече ... Cry Целунете Ева и Ани много!!!

Ади
, Лора е със специален лигавник с ръкави, всъщност нещо като престилка. Peace

Асол, снимките, които публикуваш са чудни, но и на мен ми се струва, че конкуренцията от страна на Вал е сериозна. Wink

ааа не само на Вал, не само на Вал...  Wink Naughty Mr. Green

Забравих, но то и без това никой не пише, Мери, пробвала съм най-различни препарати, без търкане не става (поне при мен) като че ли Доместоса е най-силен. Аз купувам напоследък Frosh, че били по-еко.  Peace

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 08:59 от Асол

# 179
  • София
Добро утро!
Като се хвалим с разбити усти и ние вчера се отбелязахме, но не от падане. Събличах й блузката и през главата сигурно металното копче е минало през устичката, та шурна малко кръв от горният венец. Там тя им срастване, което сигурно ще се наложи към 3-годишна възраст и да цепваме Tired, защото много ниско се захваща за зъбчетата. Е, вчера почти сами щяхме да свършим работата, но нейсе! Само прокърви и пущината пак си е на място. На Анна даже не й направи впечатление..в такъв стоицизъм съм го тренирала милото, че някой път няма и да разбера като се е наранила сериозно #Crazy.
Дез искам само да ти препоръчам Авен (Avene). След много експерименти по слънцезащитните продукти, от тази марка съм най-доволна Peace! Аз я ползвам по принцип като кремове за лице, тониращи продукти и прочие и я намирам много хубава, защото по- принцип имам много чувствителна кожа и веднага се изприщвам, ако нещо не е както трябва. От Авен не съм имала никога проблеми, а и Анна, която също се прищеше от всякакви мазила срещу слънце сега я понася добре Grinning
Асол, Лора е страшно сладка. Има някаква харизма в това дете Heart Eyes. За фотографските ти умения няма да се повтарям, но определено знаеш как да хванеш момента!
Толкова за днес, че работата ме зове!
П.П. Мери, много, мноооого ти благодаря, че пак ме спасяваш във важен момент с твоите съвети! За пояснение, Анна вече 4-ти ден не е сукала, а аз се боря да си спра кърмата. Нямаше драма и съм щастлива, че най-после поспивам.

Общи условия

Активация на акаунт