Тема ФЕВРУАРСКА №103.

• 18 909
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
Краси честит рожден ден! Все така свежа и красива да си, от здраве и щастие да не се отървеш!
Ели честита ви годишнина! Още стотина поне да чествате заедно в обич и разбирателство!
Сенди, Ефро моите съболезнования!  Hug

# 241
Честита годишнина ,Ели !!! Обичайте се и празнувайте още дълги години!!!

Честит рожден ден ,Краси !!! Желая ти много късмет ,щастие и любов !!!

Петър е добре днес , устната му е подута ,но ще се оправи  Confused После ще пиша повече ,че нета ми е много скапан днес  Tired
 Hug Heart Eyes Hug

Сенди ,Ефросинка  Cry ,моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose

# 242
  • София
Жаси,  Hands Thumbsup и аз ще стискам палци на 8-ми всичко да мине наред! На очите ли ще правите операция?
Пух, забравих да честитя на Царя новото возило! Много е хубаво и най-важното - леко и маневрено! А на сладките гащеризончета отдавна му се кефя  Simple Smile
Чара, Камен е голяма маймунка още от мъничък. Помня как Вики още не бе проходила, а той вече риташе топка на двора! Да ти е жив и здрав юнака!
Вики още не е жулила колената, само нослето 2-3 пъти. В повечето случаи внимава.
Относно зъбките - Избива 10-тия (има ги предните 8 и един кътник, никне пак кътник)
Еления, честит ти подарък, много е ЯК ! С песен на уста да го ползваш!
Браво на Анна, а на Ефро - безпроблемно отбиване!
Честита прическа на другата ни сладка Анна! Личи си, че я одобрява, пък и така няма да й е топло в горещините!
Алинка, много красиво е станало албумчето! Ще остане страхотен спомен на Ина!
Това клипче (пуснато от Ефро) е толкова истинско, но се запитвам защо почти винаги става така? Защо сме неблагодарни именно към тези, които най-много ни обичат? Аз също съм от тях, знам го и пак така newsm78

за летен колаж с (и без) очила пращайте снимките тук: cattt@abv.bg , на ЛС или в албумчето в зоната до 5 юли

# 243
Еленита Честита годишнина.Още сто години да се обичате все така..
Краси,Честит Рожден ден.Да си жива и здрава,много щастлива и обичана жена..

Жаси,имаш от нас стиснати палци.Дано всичко мине нормално..
Ефро,честито отбиване..И браво на Бебонцията,как всичко разбира..А за клипчето...много истинско..
Чара,какъв маймун е само Камен...За колената..нямаме все още сериозно ожулени,пада,но се пази и засега нямаме инциденти(дано не дърпам дявола сега)..Но определено съм против ползването на наколенки(мое мнение)
Алинка,много е хубаво албумчето...И аз не съм сериозна в попълването му..а трябва...Бях извадила преди навреме накуп няколко снимки,за да залепя по месеци и няколко бях извадила с дъртите баба и дядо...всички заминаха при тях на село...незнайно защо така реши мъжа ми..И наскоро си извадих от раждането му досега по няколко снимки и ги наредих в албумче...Нямах на хартия никакви... Embarassed Всички са на компа..
За зъбките...и при нас избива десетия...Има отгоре 6 и долу 2-те и излизат кътниците..единия изби вече..сега втория се мъчи да избие..
Дани,млечните зъбки са 20...но до 2годинка(по принцип) излизат 16 другите,казват след това...
Мери,радвам се за теб...Силно се надявам Тян,да не те разочарова... Hug Hug
Пух,още веднъж-да му е честито новото возило на Цяра-виждам с кеф се вози в него...
Еми,незнам, но си мисля че и аз ще съм същата като теб,когато започна работа...
Кас,Аничка е много сладка с новата прическа...а още по-важното е -тя си се харесва така Laughing
Исках и още да пиша,но блокирах и отивам да лягам...дано не пропускам нещо...

Моите съболезнования-Сенди,Ефро.... Flowers Rose Flowers Rose

# 244
  • София
Днес май е паднала бомба в нашата тема.
Аз бях 2 дни без дете. Оставихме го пробно при свекървата. Трябва да свиква вече, защото като почна работа, тя ще го гледа. Плакало е милото едната нощ, но иначе всичко е наред. Аз поспах, помързелувах, свърших малко задачки и не ми остана време за форума. Вчера си го взех и немога да му се нарадвам. А той не ме изпуска от поглед и само се гушка и гали.
А сега честитките:

Честита годишнина на Ели. До дълбоки старини да се обичате все повече и повече.
ЧРД на Краси. Здраве, щастие и успехи от сърце желая.
Честито ново возило на Калоянчо. Със здраве и безаварийно да си го ползва.
Жаси стискам палци и аз.
Чара, Камен и страхотен. Как се катери само, неуморим е. Лъха спортен дух от него. Да го нацелуваш.
Мери дано Тян ти е наистина опора и да ти помага.
Алинка албумчето е страхотно. Аз засега правя само в електронен вариант. Незнам дали на момчетата ще им е интересно след време такова нещо.
Не на последно място да отбележа, че нашата избранница Анюта все си е хубава. Много и отива новата прическа. Много целувки от Боби.
Дано не пропускам някой да поздравя.

Боби засега има няколко охлузвания по коленете, но нищо сериозно. Обаче за сметка на това има стотици синки. Вчера падна слизайки от едно стъпало и сега е с обелен нос и чело. Изглежда сякаш е бил на бойното поле. Направо ми е мъка да го гледам така обезобразен.
Иначе имам 16 зъба, като долните кучешки тъкмо пробиха венеца. Надявам се другите 4 да почакат малко.

Лека и спокойна нощ.

# 245
Само наминавам за да ви поздравя всички!
Красенце, жива и здрава бъди. Много глезена, обичана и ухажвана!
Авинце, много прегръдки на Петьо Hug
Честита годишнина Лени. Много любов и пълна къща ви желая  Hug
Бог да прости всички,  които са на небето Flowers Rose Flowers Rose
Еми, не е лесно мила, аз май този период го пропуснах, след като само 7 дни след раждането се появих в офиса. Не се гордея с това, напротив Confused , но пък съм щастлива, че работих и кърмих толкова много месеци Peace
Само да вметна, че в момента стои до мен една непозната мама и си кърми детето (поне на годинка и половина е) и толкова мило ми стана!
Ние сме във Велинград в един райски хотел. Успях да си намеря интернет, че това само им куца в обслужването. Тази вечер се прибираме в Бургас. Изкарахме 3 разкошни дни на различни места. Качих 5 кила, спусках се по въже над пропаст, изобщо съм щастлива че рядко имах обхват на телефона! Само ми липсва много Алекс, защото не можахме да го вземем и него с нас.  Снимки ще показвам друг път. Камерата е уникална, и малко влязох в час със снимането,щом почнах да правя забележки на моя мъж, че не снима добре hahaha
Хайде до скоро. Програмата е пълна до потеглянето на брат ми следващата седмица. Ако оживея на лудницата ще ви пиша Joy

П.с Миленка, много  Hug на сладка Лора

# 246
То май наистина бомба е паднала... Аз да взема да побутна малко темичката...
Имам една молба - да ме впишете на първата страничка, в списъка на чакащите бебчета, с термин 25 февруари.
Иначе ние сме добре. Виктор казва само няколко думички, но вече отговря като го питаме какво ще имаме "бебе" и направо ми разтапя сърцето. На мен още ми е малко станно, а и честно казано се поуплаших как ще се справям с двамата, но... ще трябва да се оправя.
Лек ден на всички! Явно сте забягнали по плажовете. Попечете се и заради нас. Simple Smile

# 247
Руфинка,ЧЕСТИТООО!!!
Леко бременеене  bouquet

Аааа искам и аз Crossing Armsсамо да ми зарстне секциото и веднага ще си направим дружинка на Стелка Laughing

# 248
  • sofia
Руфинка, честито ти бъдещо февруарче!!! Лека бременност ти желая!

Успяхме да направим голяма разходка в слънчевото време, сега пак взе да гърми... Е, няма да има лято в София това лято - тези дъждове имам чувството, че няма да спрат - всеки ден вали .... Crossing Arms
Роси, зареждай батериите докато можеш, че като ти знаем ежедневието - направо как издържаш?!...
На мен сега ми взеха Галката за тази вечер - бабиндом, дребчо спи и аз си отпочивам на тишина. Хора, това нощно ставане на дребния вече ми идва ама много в повече... Няма ли най-накрая малко да се разредят тези нощни маратони?... Знам, ще си чакам до 2 години... Sad
Елени, а ти като толкова искаш - какво чакаш, перфектно е времето, секциото отдавна е наред - я е виж Марти... Wink

# 249
Rufinka, това се казва хубава новина. Честито! Тъкмо имаш опит с февруарско бебе, ще ти е лесно. Лека бременност ти желая!

Elenia, та кога казваш да чакаме Хубавелка №2? Със здраве да си ползваш подаръка, много добре изглежда
Еmi_bademi, мислих, мислих и го измислих - давай да си правим дежурства - една нощ ти ще спиш, една нощ аз, за да си обслужваме лесно гладничетата и да разредим нощните маратони Wink На мен ми е по-лесно - така или иначе работя през нощта, та привикнах да спя само по няколко часа.
Анита, Бобчо нали тръгва на ясла от септември? Кога ще го гледа свекърва ти?
Роси, да си прекараш чудесно остатъка от почивката Hug.
Мерси за комплиментите за количката - много ми е удобна, а Калоян моментално си я "позна". Много си я харесва.

# 250
  • София
Да се разпиша и аз..... Whistling
Момичета, честити придобивки на всички! Да си ги ползвате със удоволствие!  bouquet
Руфинка, Честито бебче февруарче! Лека и хубава бременност ти желая! Hug
Еми, нали ти казах.... Мислех си, че като няма кърмене нощем, има сън......е да, ама не. Whistling Мдаа, двете годинки, двете годинкииииии..... Crazy Давам пресен пример от последните две вечери - четвъртък срещу петък спахме от 22.30 - 8.30, петък срещу събота - 6.00 до 8.40. Това е положението - и вода пихме, и в огледалото се оглеждахме, и се смяхме, и приказвахме и така до зори. К`во му плащаш...... Whistling
Вал, да вземем най-после да се чуем и да се уговорим нещо, а? Mr. Green
Ави, Петьо как е? Hug

# 251
  • Sofia
Rufinka, честито и лека бременност да караш!  Hug
Еленитке, метла трябваше да ти купи, за да ти подхожда, какви са тези модерни уреди.  Mr. Green
Безаварийно да си я ползваш!  Laughing
Хайде стига си слугинствала, опъни морно тяло, гледам Стелка е готова да става кака.  Laughing
Роси, не се оплаквай от лудницата, запечатвай моментите сега, че виж какви километри ви делят, ей сега ще се търколи времето и ще си заминат.
И как се нави да скачаш не ми е ясно, мислех те за здраво стъпила на земята, а ти летиш у облаците.  Laughing
И на мен ми втръсна да вали, тъкмо излезем, задуха вятър, излезне буря, егати временцето смотано, чадъра и дъждобрана вече се срастнаха с мен.  Whistling
Днес пробвах да постегна малко багаж за морето и се разпрострях в 3 куфара доста големки, като с нас ще има и количка и 4-ти куфар на Пламена, която е в Пловдив, как ще се пренесем не ми е ясно, нещо започнах да се блазня от идеята да пътуваме с влак, въпреки, че аз го мразя този вид транспорт, защото се страхувам да не стане някой сакатлък, но пък си е по-широко и ще е по-удобно мисля аз.
Това е единствения плюс, а всичко друго са минуси, мръсно е, шумно е, ще трябва да си купим билетите от София, а да се качим в Пловдив, изобщо голяма врътня е.
А и влаковете нали все спират за определено време на гарата и все се страхувам да не вземе да тръгне докато съм с единия крак на земята, все пак ще имаме да си търсим вагона, после да качим 4-те куфара, количката и двете деца.
Ужас, ще разопаковам, трябва някак да се вместя в един куфар, максимум в куфар и сак, всяка година го имам този проблем с багажа и с година на година все повече се задълбочава.
Оплаках ви се, отивам да разопаковам.

Верче, вчера аз нямах интернет, няма само вашите кабели да събаря бурята.  Mr. Green
На всичкото отгоре ми се падна най-неориентираната служителка на фирмата да ми вдигне телефона и да ме пита в продължение на 30 минути къде ми е бил мушнат кабела и компютърчетата светели ли, при положение, че всеки път и повтарях, че съм с OS X и нямам компютърчета, а кабелите ги оставихме още в миналия век.  Laughing

Обяснете ми защо на всички подписите ви са със скрол и защо лентичките на някой са ви с временно недостъпна услуга, само аз ли ги виждам така или са си такива?

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 16:26 от Valeria

# 252
Руфинка, честито  ново февруарче!!!!
 Еленитке , секциото вече е зараснло бе , душа. Моят доктор ми каза , че година след операцията мога пак да забременявам. Ма аз  не съм в най - напреднала младост и ме е страх Blush

Момичета влизам да си изплача болкта: Ици ми е с Т между 38 -39 втори ден. Пак реакция от свръхгадните ваксини.Молете се да му мине бързо.

Hug

Вал, и аз имам същия проблем с багажа. Калкото повече се стремя да го ограничавам , толкова повече става. По - миналата година като бяхме на морето Ели не искаше да си тръгнем и ми вика:"Мамо , хайде да останем да си живеем тук... и без това почти всичко си взехме."

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 20:52 от Камчи

# 253
  • София
Вал, искам да ти кажа, че спален вагон за вас е най-! Laughing Майтапа на страна, миналата година и предната също, нашите се превозиха до морето със спален вагон. Има сто %-на промяна  Shocked - нови тоалетни, нови одеала, нови мивки, монтирани във вагона и така, с две думи всичко ново.  Peace Качих се и проверих..... Око да види, ръка да пипне. така приятно изненадана останах, че ми се искаше и аз да се кача на този влак.  Laughing Говора конкретно за спалните вагони! Пробвай, няма да сбъркаш! Wink  А за багажа, ела да видиш ние с какво ходим на море - един голям и един по-малък куфЕр Laughing, четиримата. Mr. Green

ПС: и за виждам някои лентички недостъпни и подписите със скрол. Реших, че са по-големи от допустимия разрмер и затова. За лентичките - явно нещо се е бъгнало. newsm78

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 18:23 от GoldenEyeful

# 254
  • Бургас
Влиза на бързо да кажа че сме добре.Малкия по цял сед щъка из къмпинга вече всички го познават и много му се радват.Само че за мен няма грам почивка очите ми са на шест.Тука съм с един скапан нет кагото мога ще ви прочета и ще пусне снимки.

Общи условия

Активация на акаунт