Тема ФЕВРУАРСКА №103.

• 18 916
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
  • София
ЧРД мила Стефи. Желая ти много здраве, сбъднати мечти и много верни приятели. Бъди все така весел и добър човек. Целувки на нашата Анюта. Днес каза за първи път Ани и го повтори сто пъти. Сигурно му е домъчняло за нея.  Heart Eyes Чакам си снимките от Дряново.

ЧРД и на теб скъпа Роси. Зраве и успехи да съпътстват живота ти. Бъди все така оправна и борбена. Заслужаваш мъжете ти да те носят на ръце.
Hug

ЧДР и на Деси и на сестричката на Ави. От здраве, късмет и любов да не се оттървете мили дами.

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 22:36 от anita7

# 61
  • ВАРНА
Докато не е отминал деня, да честитя празника на милите ни съфорумки.
Каси, Роси, Деси, ЧЕСТИТ ВИ РОЖДЕН ДЕН! Много много усмивки ви желая от сърце и нека щастието съпътства вашия живот. Бъдете такива, каквито сте, защото искреността е ценна.
Ави, ЧРД и на сестричката ти, желая и щастие!

Момичета, какви слънцезащитни продукти ползвате за малчовците? Приятелка е купила за детето си на Eucerin 50+, размазва се много добре, та ми го похвали. На Емо ръцете и краката са доста почернели, но телцето му е много бяло, сега като отидем на плаж трябва на всяка цена да е със слънцезащитен продукт.

ПП: редактирам се още веднъж.
Чара, пусни моля те линка към коледното костюмче в ЛаРедут.  Praynig

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 00:27 от de3demonka

# 62
 smile3501Страхотни снимки изплакнахме очите.
Еления цирка ще е тук до4.07,а на 5.07 мисля че ще е концерта на Миро.
Изидка много бързо порасна тая твоята коса Wink,страхотна си така Heart Eyes.
Мирка,направо ти завиждам за почивката в Испания,искам и аз Simple Smile.
Хайде лека и спокойна нощ на всички smile3524

# 63
Точно в полунощ :
Честит рожден ден на Роси , Кас , Деси и сестичката на Ави!!!

Момичета, бъде нежни , обичани , красиви , здрави  и много щастливи!!!
 Роси, остани все така организирана , борбена , красива....
 Кас, запази свежия си дух , великолепното чувство за хумор и оптимизъм !
  Неуспях да се класирам преди да е завършил деня.

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 00:23 от Камчи

# 64
Moмичета,благодаря ви ,много сте мили  Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss

Дез
,аз ги мажа с Гарниер 30 фактор в парка( 50 на плажа),много лесно се разнася  Peace Мони е много беличка ,Петър има повече тен ,но и него го мажа преди всяко излизане Simple Smile
До утре  Heart Eyes Hug

# 65

Мили момичета, не са свършили още хубавите празници,  Laughing моят съпруг има рожден ден днес,
 от всичко  хубавичко си хапнете,
  шампанското  за здраве го пийнете,
на черешката се насладете...
Много ви обичкам, стискайте ми палци и се пазете...

РОСИ, БЛАГОДАРЯ ТИ МИЛИОНИ ПЪТИ........ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 66
Макар със закъснение, но от все сърце честит рожден ден Роси, Стефи, Деси, на сестричката на Ави и половинката на Бубчето! Пожелавам ви много здраве, любов, късмет и щастливи усмивки!
 Стефи, така както усмивката не слиза от лицето ти, нека слънце винаги грее и в сърцето ти златно!
Роси, време е богатата ти душа да бъде възнаградена, стига носи на нежните си рамене света, нека теб те носят на ръце от тук на сетне!
Деня мина а аз не успях да звънна да честитя на милите си дружки. Простете момичета, днес не съм на себе си, сетих се в 23ч, но ме досрамя от късния час. Изпратихме днес Иво за Чехия, освен всичката ми мъка че пак осиротях, Ива много тежко го понася, чак преди малко се успокои и заспа. Не искам да мисля утре какво ме чака...

# 67
Добро утро !

Днес на мен се пада честа да почерпя с кафе.Моля кофеинолюбителите да заповядат  bowuu

Който каквото пие да си вземе  Hug

Честит празник на главата на семейство бубенца.Да е жив и здрав дълги години   bouquet

Мери,има някакво движение при вас значи. Дано потръгнат нещата  Hug Нацелувай малките слънца  Heart Eyes  

==========================================================================================
Току що чух за Майкъл Джексън  Cry  Cry Cry Не че съм му фенка,но ми стана мъчно  Cry
==========================================================================================

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 07:11 от izabela®

# 68
Добро утро!
Бубенце, Честит Рожден Ден на половинката!!!
Изабелитка, мерси за кафенцето Heart Eyes. Ти не спиш ли бре жена Rolling Eyes
Изида, прекрасна си Peace. Страшно много ти отива косата Wink а малката принцеса е като от корицата на списание свалена. Пу-пу да ти е жива и здрава!
Ели, бушменчето ми е супер сладко Hug. Голяма игра пада на плажа, вкарвате ли я в морето, водата студена ли е?
Момичета, как реагират дечицата като видят за първи път морето и пясъка, много ми е любопитно Heart Eyes

# 69
Добро утро, Изабелка взимам фрапето благодаря.
Сенди Пламена първия път не искаше да стъпи на пясъка, а като вървеше по хавлията и правеше голямо удоволствие да се отпуска от високо и да пада по дупе. Морето първия път малко я поуплаши, но беше и много студено, само гонихме вълните.
Ели Стелка е голяма сладурка, много весело виждам си изкарва на плажа, а и мама явно не се кара че е във водата Wink.
Бубу честит рожден ден на половинката ти, да ти помага винаги и да се обичате.
Краси и на мен помече ми допада втория вариант.

# 70
Сенди,не не спя! От сън спомени няма,така че,не  си губя времето  Mr. Green
Чудя се вече къде да ровя,че е скука голяма.
Ева ни разбуди в 5 и оловина и след час си захърка пак,ама аз немогааааа  Tired

За морето сега - нашата като седна на пясъка и забравихме че сме с дете  Laughing То и беше толкова интересно,копа,рови,яде го,какво ли не пробва с този пясък.После като я заведохме до водата се уплаши,само и се намокриха крачетата,ама зарева яко и естествено я извадихме.Обаче след около 2 часа сама прояви интерес и тръгна към водата и вече нямаше проблеми.Много и хареса  Crazy Само викаше чип-чип и се засилва към водата  Crazy По цял ден седеше на плажа,даже там си и спеше  Laughing

Слънце,ако ти хареса фрапето веднага ще ти врътна още едно  Wink

Еления,ти от Приморско ли си? Аз те мислих от Поморие  newsm78 Имах намерения това лято да откарам целия Юни в Приморско,ама това беше преди да забременея.Сега още не съм се отказала да идвам напълно,ама нещо с тея бъбреци ме е страх  Tired Ще го мисля пак де,може и да се видим  Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 08:08 от izabela®

# 71
Добро утро,
Изабелита мерси и аз си взех дозата Grinning
Какво за Майкъл Джексън не разбрах newsm78
Ави,за вчера мило малко на патерици,ама да ти е жива и здрава сестричката Hug
Деси,честито и на теб.
Бубе,много здраве,късмет и любов на половинката ти!А на теб-стиснати палци Hug Heart Eyes
Мери,мило силни гуш,ама не си осиротяла-имаш нас Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Миленка,благодаря за прекрасните снимки Heart Eyes
Анитка,сори мила.Днес ще гледам да ти ги пратя...евентуално.

# 72
Всеки втори пост е мой тази сутрин,ама така е като ме е налегнала скуката  Crazy

Какво за Майкъл Джексън не разбрах newsm78
............

Починал вчера  Cry

# 73
Това е тъжно..................много поколения израстнаха с него.........

Гледам ,че коментирате заспиванията.Защо да са малки за приказки newsm78От много време аз ги приспивам заедно,да не говоря че Ани отказва да си стои в леглото ако не вижда и кака си в нейното,като им чета приказки.Ани обожава да слуша,е докато чета Дядо и ряпа обкновенно почти не се чувам от нея,защото през цялото време крещи Мяу и Бау Joy .А ритуала по приспиването е нещо което при Карина правя вече почти 4 години и ми става все по-любим Grinning
Забравих да с епохваля,че вчера освен всичко друго получих и два прекрасни подаръка.
Среща с Тони,страхотна жена е,толкова красива,готина и добра.А Дани,сладур и пет/четвърти,е малко го стресира Ани ама тя съвреммена дама,не се церемони много с мъжете Joy
И прекрасен букет,Роси Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes благодаря мило Hug

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 08:57 от Кас

# 74
Да  и аз чух сутринта за Майкъл Джексън  Flowers Rose

Ави, Изидка довечера в 17,30 съм в парка в Славейков с малката, мъжо ще е на зъболекар и ще имам малко време за разходка. Ако сте там къде да ви търся?
 Изабелка вяткай по още едно храпенце.

Общи условия

Активация на акаунт