Тема ФЕВРУАРСКА №103.

• 18 914
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
Мила, Роси, честит рожден ден! Няма да издавам на колко години ставаш, но си енергична като 16 годишна. Евала Hug Пожелавам ти здраве, щастие на теб и цялото ти прекрасно семейство!
Кас, честит рожден ден и на теб! Бъди здрава, все така лъчезарна и естествена.

Честит рожден ден и на Тина. Пожелавам й да е здрава и да намери най-богатия шотландец Laughing
Честит рожден ден и на Деси. Всичко най-хубаво й пожелавам  и да се разписва по-честитчко

Ако съдбата не беше  отнела  дядото на Киара, днес той щеше да стане на 58год. Почивай в мир, тате Flowers Rose Flowers Rose

# 46
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОСИ, КАС, ДЕСИ И СЕСТРИЧКАТА НА АВИ (ТИНА)!!!
Малко снимки и от мой Анди Heart Eyes

И от гостуването на село една снимчица
Приятен и усмихнат ден ви желая Hug

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 13:42 от Сенди

# 47
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОСИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАС!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕСИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТИНА!

Бъдете здрави и щастливи!

# 48

Мила Роси, честит рожден ден , бъди винаги така лъчезарна, добричка, усмихната, здрава и много щастлива със семейството си...Весел празник... Hug

КАС.. Hug Честит и на теб рожден ден, много щастие и здраве, любов и късмет ти желая... Hug   bouquet  Hug

АВИ, да ти е жива и здрава сестричката... Hug Hug Hug

ДЕСИ, честито , много щастие и здраве...  bouquet

# 49
Роси,мила Честит Рожден ден.Нека здравето,щастието и късмета бъдат твои верни спътници в живота..

Кас,душицо Честито и на теб.Да си жива и здрава,много обичана и да си останеш все такъв весел и позитивен човек..
Авинце, честит рожден ден на сестра ти..Да ти е жива и здрава и по-честичко да си идва,за да не ти липсва толкова..
Деси,честито и на теб..Всичко най-хубаво..

Тони,приятно изкарване на морето.Да се цопнеш и за мен,че тази година и на мен може да ми се рамине..
Виви,личи си че сте си изкарали много весело..
Драконче, Hug Hug да излизаш от дупката бързо и дано се разминете с АБ  Hug Hug
Вал,браво на Евичка,направо изби рибата..имало смисъл от дългото стоене в затвора.. Mr. Green
Сенди,Андрюшко изглежда толкова пораснал и как сладко си хапва луканка..

# 50
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ ДНЕС!   МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!
А ето и няколко снимки от нашето посещение в Мадрид!

Плаца Майор

А това е символа на Мадрид

Родната къща на Мигел де Сервантес

В музея на восъчните фигури

Сантяго Бернабел в цялото си величие

Тук релаксират футболните величия след мач

А това, представете си, е стена на жилищен блок....

И една селска снимка....

Има и още но тях - някой друг път Wink

# 51
Честити рожденни дни на Роси и Стеф! Мили момичета, желая ви здраве! Да сте все така готини! Да са ви живи и здрави дечицата да им се радвате!!!

Ето и подарък за Кас  (другите са ти на пощата)

http://www.flickr.com/photos/fevruarki2008/

Честито и на Деси и на сестричката на Ави! bouquet

Таня, много сладък тоя Гого!!! Heart Eyes

Напомнете ми като избият и кучешките да вдигна банкет... Tired

# 52
Честито на всичките ни скъпи рожденнички   bouquet
Все хубави хора се раждат на тази дата явно.Честито на Роси,Стефчо,Деси и Тина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да сте много здравички и много щастливи  Hug

Мирка,Мадрид ми е любим град.Живяла съм там,но само няколко месеца.Имам много спомени и все хубави  Heart Eyes
Предполагам и на вас ви е харесало много.

# 53
Честито на днешните рожденнички!
Мили Роси, Стефке, Деси, Тина - здраве, щастие и късмет! От все сърце се радвам, че мога да ви честитя празника!

Весело изкарване на Тони и семейство!

Мирка, Ирка и всички - нарадвах се на красоти!

Прецака ми се мишката, спирам!

# 54
Забравих да спомена, че Ева се справя чудно с песничката Hug То и на мен мама да ми купуваше толкова дрешки , и аз щях да пея с такъв ентусиазъм  Laughing
А сега задача-открийте 10те разлики ...Само да кажа,че и на 2те снимки съм аз Laughing    Сега съм с дългия вариант-порастна за 1 нощ тази коса Joy
Ако ви е домъчняло за Киара, ето:

# 55
Момичета прекрасни,благодаря от сърце на всички за приказните пожелания по скайп,телефон,и всички зруги възможни екстри.Страхотни сте,карате ме от сутринта да се усмихвам широко и да съм щастлива в този преломен юбилеен момент за мен!Много ви обичав всички,вие сте моето по-голямо семейство Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Росинка,приказно цвете,честит рожден ден и на теб!Пожелавам здравето да е винаги част от живота  ти,а слънцето все така д агъделичка сърцето ти!Обичам те!
Съжалявам нищо не съм чела днес,нямам никакво време да седна на компа,на двора вече ме чака една голяма компания,и почерпката ще е после,извинете много за това Blush Heart Eyes

# 56
Красе,првата разлика е очевидна!С дълга коса си много готина!Втората разлика.... newsm78...силикон.. newsm78  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenИ останалите 8 ме затрудниха. Mr. Green
Наистина,още веднъж,много си готина така-Евала мацка!  bouquet
А Киарчето е страхотна бонбонка!

Ето да видите и мойто бушменче Mr. Green

# 57
  • Sofia
Цял ден нямахме интернет, много предвидливо бързах сутринта с честитките, все едно съм знаела какво предсказват звездите.  Mr. Green
Момичета, благодаря ви за милите думи за Ева!  Heart Eyes
Понякога не коментирам, но чета почти всичко когато имам време.  Hug
Танче, утре освен да спретна няколко куфара и да идвам у вас  Mr. Green щом толкова много обичат да им пеят и Георги и Камен, мисля, че намерихме най-добрата комбинация, все заспали ще са, а Ева ще е все доволна, че си има публика, а ние ще си отпочинем подобаващо.  Laughing
Георги е голям сладур!  Grinning

Изида, преди да прочета за косата помислих, че силикон си си сложила, не знам защо с такава нагласа започвам да гледам снимки в които трябва да се откриват разликите.  Mr. Green
Много си хубава, но сега онази хубавица под теб ще има какво да дърпа, потника и е жесток, а тя страхотна!  Grinning
Много хубави снимки и дечица!
Драконче, дано ви се размине!

Хайде свърши ми времето, че имам да наваксвам един цял ден пропуски.  Mr. Green

# 58
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОСИ, КАС, ДЕСИ И СЕСТРИЧКАТА НА АВИ !

# 59
Ех, съвсем ме пратихте в попфолк жанра. Нека не забравяме, че съм пенсионирана певачка. Навремето като ходих на конкура при Слави и той каза, че имам данни Laughing. Но какви точно не уточни.
Така, че вече съм стара за този бранш, моля....Ако имах достатъчно кинти бих си повдигнала бюста...и дупето...ама силикон #Crazy
Та добре де-разликата в снимките е 1-на втората се правя на младо гадже и съм си глътнала стърчащия корем...затова и циците поизлезли Laughing
Елено моме, това твойте дете защо си прави окопи? На война ли ще ходи? Laughing
Мирка, страхотни снимки. Завиждам ти...не чак толкова благородно Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт