Тема ФЕВРУАРСКА №103.

• 18 906
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Честит рожден ден и на Деси Grinning Жива и здрава да си Grinning

Какво време значи- на нас вчера ни монтираха климатик и май точно навреме- тази сутрин го пуснахме на топло Close

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 09:29 от tchara

# 31
Честит Рожден Ден, Кас, Роси, Деси
Пожелавам ви цялото щастие на земята и нека усмивките на лицата ви да не слизат. Бъдете винаги обичани майки и съпруги

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 09:03 от daniela_ch

# 32
Деси честито мила и на теб, бъди здрава, весела и обичана /кажи как сте/

# 33
  • България
Честит Рожден Ден на Роси,Кас и Деси!
Бъдете все така усмихнати и щастливи!
[/color][/size]

# 34
Добро утро  Simple Smile

Мила Роси,честит рожден ден !!! Бъди все така усмихната и позитивна , добричка и мила !!!
Скъпа Кас,честит рожден ден !!! Желая ти много щастие,любов и усмивки !!!

Деси, честит рожден ден !!! Весел празник ти желая и да минеш да се разпишеш  Laughing!!!

Да ви почерпя сега и за рожденния ден на моята сестричка !!! Да ми е жива и здрава и скоро да си дойде ,че много ми липсва вече  Sad

Кат,Вал, благодаря ви  Heart Eyes Hug Hug
Вал,снощи като гледах Ева как пее  направо ShockedТо затова седяло детенцето досега в кошарата ,да учи песнички Mr. Green
Хубав ден ви желая ,момичета Heart Eyes

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 09:13 от *Ави*

# 35
  • Sofia
Роси, Стефчо, ЧРД да сте живи здрави и много щастливи!!!  newsm51 newsm51
Пожелавам ви цялото щастие на тази земя, много ви обичам!!!  Hug Hug

Честито и на Тина, сестричката на Ави, да е жива и здрава и скоро да се прибира та да и се порадват малко!!!   bouquet  Heart Eyes

Деси, ЧРД и на теб, от здраве и късмет да не се отървеш!!!   bouquet

После ще пиша пак, сега бързам за честитките, че да си ги четат със сутрешното кафе, а не с вечерята.  Laughing

# 36
  • София
За летен колаж с очила изпращайте снимките на cattt@abv.bg или в зоната. Приемам каквито имате снимки, а ако имате с очила - още по-добре.

Благодаря на elenia, zlatomira и trrinity! Ако не събера много снимки, ще се откажа от колажа, поради липса на интерес. Ще събирам още десетина дни, защото след три седмици ще тръгнем към морето. Ако има желаещи, пращайте, не оставяйте за последния момент!

Ева до 8 март сигурно вече "Даньова мама" ще може да пее!

# 37
  • София
Добро утро!
Честит Рожден Ден на сестричката на Ави! Да е здравичка и скоро да си дойде, да се стопли душичката на Ави. Hug
Танче, и аз чакам са нътрпение момента с четенето. И май настъпва и чука на вратата, тъй като вече ми носи книжки и ми вика `адиии, след което слага дупе до мен и устремено започва да ме гледа и слуша. Така беше и с Лили. Имам клипчета на две годишна калпазанка, която рецитира "Дядовата ръкавичка" преди вечерния сън. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Относно приспиването - Янчето заспива засега сама. Да видим докога..... Rolling Eyes

# 38
Стефчооооо! Жива и здрава да си!Пожелавам ти най-голямото щастие на света!Ти си много добър човек и заслужаващ прекарасен празник! newsm59 newsm51 newsm59

bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2
Роси,мъжка майко-юнашка,пожелавам и на теб много здраве,любов и спокойствие! nbirthday baloni bdbaloni baloni

Деси,бъди жива,зрдава и много обичана! baloni

# 39
КАС, РОСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИЧКИ!!! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗБРОЙ КРАСИВИ МИГОВЕ!!! По едно цвете и за двете:

Готи, мисля че следващото раздаване на дипломите ще е декември. Поне в Стопанския факултет. Но за най-сигурно се обади в учебен отдел. Аз съвсем случайно разбрах, че ще ги раздават сега, юни.

# 40
  • София
Aз, провокирана от изпълнението на Ева, снощи гледах старите клипчета на Георги(добре че има техника, че да запечатаме моментите Grinning) Едно че ми стана много мило и сантиментално и още ме държи и второ специално за Кас и Роси втората част от този клип Grinning

http://www.sabev.net/george/video/gogo3.html

# 41
Честит Рожден Ден и на сестрата на Ави! Да ти е жива и здрава!

Честит имен ден на Яна на Голдънчето (със закъснение)! Както е отбелязала Efrosina, Йоан и Йоана празнуват на 7 януари заедно с Калоян, така че ще им честитя тогава. Но, Дени, Честит професионален празник на теб.
Тони, пошляпай няколко пъти в морето заради мен, но не влизай навътре - не мога да плувам и ще вземе да ми стане нещо оттук, ако решиш да се гмурнеш help.
Анита, великолепен е Бобчо, не ми омръзва да го повтарям.
Cattt, ще снимам в събота Калоян с очилата на баща му, защото по принцип стоят в колата. Аз не мога да понасям очила. Преди години си купих едни за компютър, дадох луди пари за тях и съм ги слагала два или три пъти. Много ме дразнят.

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 11:42 от Мама Пух

# 42
Роси, Стефи (Кас), Деси и Тина (на Ави) - честит рожден ден милички. Най-вече здраве ви пожелавам, успехи и семейно  щастие. Да бъдете уважавани и обичани, и да имате цялото щастие което заслужавате!

Аз съм в някаква дупка, но не съм сигурна каква точно.... Гостите от "червен брег" още ги няма, което ме дразни и притеснява... Алекс пак вдигна температура, със зачервено гърло е, настинала. Изнервена е, у дома иска предимно да я гушкам и да я кърмя , за да е спокойна. Ако до утре не отмине вдигането на Т, трябва да я водим пак при педиатъра и да изпиша АБ...
В работата само си говоря, като радиото и никой не ме слуша... иде ми на моменти да метна бумагите нанякъде, пък да се оправят кой както може. Ама нейсе, ще потърпя още малко.
Много ви обичам, липсвате ми, но у дома просто не мога да се доредя да пиша. В работат избягвам, защото ме гледат странно и накриво.
Целувки и гушки на всички, пълните ми очите и душата.
Доскоро.  Hug

# 43
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАС,РОСИ И ДЕСИ!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ smile3525  love001 Tada  bigdance2 Tada
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА СЕСТРИЧКАТА НА АВИ!Да ви е жива и здрава и по често да ви идва на гости. bdbaloni happy bd
Ние си имаме цирк''Балкански''до нас newsm44,Ванкича си умира от кеф вчера 2 пъти ходихме да гледаме камилите и понитата Laughing,сега чака билетите детето. :lol

# 44
Ави,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЕСТРА ТИ!Да е жива и здрава и скоро да се върне!

Чара,мого е мило клипчето Hug
Тони,през Сливен и Бургас ще минеш,а през Приморско? Crossing Arms
Ако имате път насам ми пиши на лични да ти дам телефона си.Ще се радвам да се запознаем. Hug

А Златинка,много са сладки Heart Eyes Heart EyesМожеш ли да ми кажеш до кога ще гостува циркът?"Балкански"си заслужава да се гледа Peace
Драгончо,стискам палци да се отпари Али.И да излизаш от дупката. PraynigИ аз бях в подобна дупка,но отпуската я излекува,не можеш ли да си вземеш някой ден почивка newsm78

Общи условия

Активация на акаунт