Благодаря ви за отговорите по въпрлоса за храненето!
Миркам - давам му от време на време да яде непасирани храни, но за да знам, че е сит, го нахранвам с пасирано и после ако иска да дъвче - голям месар е - как примлясква луканка. Ама ако го чакам да се наяде хдъвчейки ще има заря за десетия килограм след поне 5 години!
Честито на всички по всички поводи -
- На принцеса Камелия на Жаси. Там сме субективни - много ни е на сърцето!
- Голдън, ЧРД, честито християнче и честита именница днес!
- Ефро - честит професионален празник!
- Даниелка - честита зелена карта!
- Роси и Валерия честити фотоапарати, Еми при теб обективи!
- Жажда, ЧРД!
- Мария, честито дипломиране! Ти в Неофит Рилски в Благоевград ли се дипломира? На мен ми предстои, но не знам кога. Като давах снимки за дипломата едната ми каза, че със сигурност този или другия месец, а другата ми каза - септември. Знаеш ли от къде мога да науча?
Всички снимки са страхотни!
Мери, клипчето е много разтърсващо. Ние може и да не бием децата си, но има такива зверове, които пребиват децата си. Направо за разстрел са! И наистина това е изключително латентна престъпност с много невинни жертви. Толкова много деца мълчаливо и тихомълком понасят брутални удри и ритници и никой не може да им помогне, защото всичко е скрито. Да, тези деца мечтаят родителите им да са животни!
Ние сме добре. Вчера бихме Пентаксим. В недела бяхме на сватба на мойта съквартирантка от Академията! Тино беше във вихъра си на дансинга, направо изби рибата, аз пък тотално се размазах -Миро май за пръв път ме видя пияна, пушнах си, разпуснах яко! Нямам идеяю колко ракия изпих, но бая ме омагьоса.
Сега в събота съм кръстница на бебето, което кръстиха на мен и ми е развълнувано.
Гледам снимките от морето и само чакам да дойде и нашия ред. Преди това ще бъдем на село, днес му подготвихме басейните да му ги пълня с вода на двора. Той какъвто е водолюбив само там ще кисне и не лилав, а направо черен ще го вадя.
За морето мисля да му купя лодка да го возя и бутам по вълните. Първо мислих да е от 8 лева в кауфланд гледах, но май ще взема някоя по- голяма, респ. по- скъпа. Също така за 10 лв. гледах едни пояси, обаче за бебета, вътре са като столчета. Друго не се сещам. Разбира се, че ще има и комплект кофички и лопатки.
Айде стига толкова, че ферман стана.
П.П. радвам се, че и Виви се разписа!