Тема ФЕВРУАРСКА №103.

• 18 915
  • 298
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте на всички!
Благодаря ви за отговорите по въпрлоса за храненето!
Миркам - давам му от време на време да яде непасирани храни, но за да знам, че е сит, го нахранвам с пасирано и после ако иска да дъвче - голям месар е - как примлясква луканка. Ама ако го чакам да се наяде хдъвчейки ще има заря за десетия килограм след поне 5 години!

Честито на всички по всички поводи -
- На принцеса Камелия на Жаси. Там сме субективни - много ни е на сърцето!
- Голдън, ЧРД, честито християнче и честита именница днес!
- Ефро - честит професионален празник!
- Даниелка - честита зелена карта!
- Роси и Валерия честити фотоапарати, Еми при теб обективи!
 - Жажда, ЧРД!
- Мария, честито дипломиране! Ти в Неофит Рилски в Благоевград ли се дипломира? На мен ми предстои, но не знам кога. Като давах снимки за дипломата едната ми каза, че със сигурност този или другия месец, а другата ми каза - септември.  Знаеш ли от къде мога да науча?

Всички снимки са страхотни!

Мери, клипчето е много разтърсващо. Ние може и да не бием децата си, но има такива зверове, които пребиват децата си.  Направо за разстрел са! И наистина това е изключително латентна престъпност с много невинни жертви. Толкова много деца мълчаливо и тихомълком понасят брутални удри и ритници и никой не може да им помогне, защото всичко е скрито. Да, тези деца мечтаят родителите им да са животни!

Ние сме добре. Вчера бихме Пентаксим. В недела бяхме на сватба на мойта съквартирантка от Академията! Тино беше във вихъра си на дансинга, направо изби рибата, аз пък тотално се размазах -Миро май за пръв път ме видя пияна, пушнах си, разпуснах яко! Нямам идеяю колко ракия изпих, но бая ме омагьоса.
Сега в събота съм кръстница на бебето, което кръстиха на мен и ми е развълнувано.
Гледам снимките от морето и само чакам да дойде и нашия ред. Преди това ще бъдем на село, днес му подготвихме басейните да му ги пълня с вода на двора. Той какъвто е водолюбив само там ще кисне и не лилав, а направо черен ще го вадя.
За морето мисля да му купя лодка да го возя и бутам по вълните. Първо мислих да е от 8 лева в кауфланд гледах, но май ще взема някоя по- голяма, респ. по- скъпа.  Също така за 10 лв. гледах едни пояси, обаче за бебета, вътре са като столчета. Друго не се сещам. Разбира се, че ще има и комплект кофички и лопатки.
Айде стига толкова, че ферман стана.

П.П. радвам се, че и Виви се разписа!

# 16
  • ВАРНА
Ами и аз записче.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЯНА И НА ДРУГИТЕ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!
Жажда, честит рожден ден! Много щастлива бъди!
Вал, чудна е малката ти кукла!  Heart Eyes Много добре се справя с песничката.
Готи, реваксинацията не е ли на 1год. и 6 месеца? Защо сега сте били Пентаксима?
Спокойна нощ   bouquet

# 17
Февруарска тема 103 ...Хайде напред към сините вълни !

Темата е пак февруарска, номер 103 ...Пълна със вълшебства,само погледни !

Целувам ви много всички, разкошни снимки,
  това ми дойде сега на ум за заглавие, ако се сетя пак ще пиша...

# 18
Вал,сега разбрах защо толкова време държа Ева в кошарата. WinkОстави я да прочете всички книжки у вас,да научи елементарната лексика,после сложни съставни изречения и чак тогава я остави да поблъска главата,дет се вика по-добре да забравя отколкото да не научава Joy Евала мило,толкова хубаво изпята Мила моя мамо досега не съм чувала!  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Верче,мерси за поздрава мила.Прекрасна е! Heart Eyes
Анитка,тоя рус каубой какво си ми го размяткала гол пред хората Crossing Arms.Срама нямаш ли?Чу че чак и в ромската махала дошла сексуалната ревулюция,та ми оголи зетя!Какво сега,да наддаваме ли ,то ясно че пак ще се заформи опашка за Бобчо Wink
Виви,ама показа страхотна снимка на Наш`ко,ухилен до уши.Ама вземи се спри малко от тез митканици,че нещо заслабнал ми се вижда Grinning
Миме,честито ти дипломиране мила!С лекота и по вода и магистратурата да вземеш  bouquet
Мери,не съм гледала клипчето още,но подкрепям Асол-насилието винаги си е насилие.
Жажда,честит рожден ден!

# 19
  • България
Здравейте,момичета!
Най-после и аз да имам време да пиша  Crazy
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!
Ефро,честит професионален празник!
Вал,честит ти апарат,много хубави моменти да запечаташ!А малката принцеса се справя супер с пеенето.Ади е мноооого далеч от това,обича да пее,но неговите си песни.
Анитка,сигурна съм,че сте изкарали страхотно на морето,като гледам снимките Wink
Миме,честито дипломиране!много професионални успехи ти желая!
Виви,не се притеснявай,Ади нищо не говори,даже и "мама" и "тати' не казва,всъщност казва ги ,но не в смисъл.Говори си негови неща  Crazy
Ние иначе сме добре,избиха вече двата долни кучешки,но сега май са тръгнали и горните,егати,тия зъби не го оставят.за сега обаче не е кисел,хапва си добре(даже доста) .Тези дни не сме излизали много навън,че с тия бури  Tired
Ох,ставам,че заспивам вече не компа,а пиша от половин час сигурно

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 4 нови отговора

Лека и спокойна нощ на всички  Hug Hug Hug

# 20
Преди да е свършил деня, честито на празнуващите.   bouquet

# 21
Снощното ми включване даде фира на края,дано и днес не стане така Tired
Та за вчера,дето писах и честитях да си напиша пак:
Жаси да ти е жива и здрава каката!  bouquet
Изи и на твоята сестричка-много здраве и успехи!  bouquet
Жажда-ЧРД!Бъди жива,здрава и много обичана!
Ефро,четит професионален празник!
На имениците честитих вкупом сутринта,но специално за Яна Голдънова  bouquetоще веднъж!
Даниела,браво за картата-със здраве да си я ползвате PartyАх,как искам и аз Rolling EyesТаз наща държава....ох...да не почвам,че край няма... Tired
Вал,направо Shocked Shocked ShockedБраво на малката кукла сладка.Какво сладко гласче извади и как мило звучи Heart EyesДай и силен гуш от мен Hug
Инак като за начинаеща,добре се справяш с фотото,ама вземи и обърши устичката,че все нещо и капе Mr. Green
Виви,мяркайте се по-честичко че се затъжваме за вас Hug
Бубе,първото заглавие ми харесва много!
Анита много сладък Бобито Heart Eyes,как си седи на шезлонга и се оглежда като морски гларус Mr. Green
За нас:
Вчера оставих детенце в Бабин дом за 1 ден.Днес си я взимам корено различна-такава глезлааа.Как е възможно за 1 ден баба и така да я разглези newsm78Това възпитание го градя месеци с пот на челото,а всичко се срина за 1 ден.  Confused
И като стана въпрос за клипчето -да се изкажа и аз.Добро и уместно е.Но незнам дали върши работа.Алина,това дете е гримирано-да,но това не означава,че няма такива случаи,има и още как,срещат се най вече при малцинствата и не само.Съществуват"родители",които правят незнам си колко деца на брой,с цел да всимат соц.помощи.Карат ги да работят,да просят и т.н,а при отказ от страна на децата следва малтретиране.Вярно,че се отличаваме от животните с това ,че имаме доста по-развит мозък,но някои човешки индивиди не го използват по предназначение Tired.Натъжих се когато гледах клипчето,защото знам,че това е действителността.
Но едновремено с това подкрепям мнението на Ади.според мен,не може едно леко потупване по дупето((пампата)колкото да се стресне детето,без да се причинява физическа болка)да се сравнява с побой и малтретиране.    Мое мнение,не го налагам и никой не ангажирам с него.
Лека нощ на всички. Hug

# 22
  • София
ЧРД, мила Роси! Да си ми жива и здрава! Другото си го знаеш! Hug Heart Eyes  bouquet
ЧРД, мила Касандре! Здраве, здраве и повече усмивки! Hug Heart Eyes  bouquet
Момичета, преди всичко Ви желая здраве от сърце! Другото се постига! Hug
Сега мога вече спокойно да си легно, след като съм честитила първа! Mr. Green Heart Eyes

# 23
  • София
Вал, Ева изби рибата Grinning поздравления и от нас, вече няколко пъти я гледаме с Румен и и се радваме Grinning Ти като си писала, че сте готови за 8-ми март, аз очаквам някакви тоалети да видя Mr. Green и тъкмо щях да пиша, че пак ни закопа, защото ние само до Коледа сме стигнали Grinning Днес ни дойде пратка от Ларедут, в която имаше коледен костюм за Камен, мисля към 3-4 евро е , много е готин, има го още ако някой иска да си поръчва Grinning Между другото Румен като бил в митницата, видял, че 2/3 от пратките са от Ларедут Mr. Green
Анита, голям ентусиазъм имаш толкова клипчета да качиш Grinning Много са хубави и клипове и снимки, Бобчо е сладур и половина Grinning

Аз също да се похваля- тази вечер за пръв път успях да приспя момчетата едновремено. Ние много държим на това да ги приспиваме, а и те си го искат де( не искам да предизвиквам спорове, само споделям Grinning) Камен заспива със сукане и галене или пеене, а Георги с приказки или четене на енциклопедия. Тази вечер легнахме тримата на спалнята и им изпях три песнички ии двамата заспаха Grinning С нетърпение чакам момента, когато и Камен ще разбира от приказки и ще им разказвам едновременно на двамата Grinning

Вал, пак гледах Ева и си мисля за моя Камен, че от толкова движение превръща мозъчните си клетки в мускулни Mr. Green

Ааааааааааааааааа, я какъв празник Grinning

Честит да е рожденият ви ден, дами Grinning Да сте живи и здрави и мноооого обичани и уважавани и често да ви глезят Grinning
Едно цвете от моята градина
Grinning всъщност две са, за всяка по едно Grinning

# 24
                          Мила Роси, Честит Рожден Ден! Бъди все така усмихната и лъчезарна, непоправима оптимистка , здрава и обичана  Hug!

Мила Стефи, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти да запазиш завинаги този детски огън който гори в теб! Бъди здрава, щастлива и  дано късмета да те съпътства винаги Hug!

Честито на всички които имаха празници вчера !  bouquet Hug
                     Специални поздрави на Яна на Верчето! Със здраве и гордост да си носи името!

Момичета, утре тръгваме за морето , при бургаския отбор   grinning039! Нямаме нет там, така, че незнам кога ще се  разпиша пак.
Освен ако Роси не предложи  някаква алтернатива  newsm78.
Роси, имам ти координатите, ще звънна като пристигнем .
Кас, чакай ме утре по някое време след обед  Mr. Green .
Ох, с тия багажи голям зор ... особенно пък в това време  ooooh!, желание за оправяне клонящо към нулата.
Анита, Бобчи е супер сладък на снимките  Heart Eyes.
Вал, догодина в първи клас ли ще го записваш детето  newsm78? И другия път вземи я фокусирай малко  newsm60
 photoГоти, ееее, добре си разпуснала на купона, браво! Ние взехме от Джъмбо същото такова което описваш пояс-столче, но само то беше за деца до 18 кг. и едно басейнче. Другите джунджурии ще взимаме от морето  Peace.
Чаре, що пък да предизвикваш спор  newsm78. Аз обожавам да си приспивам Дани. Гушкам го, давам му млякото и му пея понякога. Но за мен това са едни от най-хубавите моменти и много си държа на приспиването. Ех, искам и аз вече да са на възраст за разказване на приказки  Heart Eyes.

Писах,редактирах, пак писах, пак редактирах  и то стана сто часа  ooooh! Rolling Eyes.
Лека нощ  smile3524

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 01:21 от toni5z

# 25
  • София

Честит Рожден Ден на РОСИ, СТЕФЧЕТО,
ДЕСИ и СЕСТРИЧКАТА на АВИ !!!
Бъдете здрави, щастливи и обичани жени!

С малко закъснение, честит професионален празник на Ефро и на Звездобройка!
Тони, лек път! И приятно изкарване!
Их, пак ми засича и не мога да изгледам клипчетата Sad
Относно заглавията, на мен по ми харесват със стихчета, но гледам бубето е уцелила десятката с предложенията си - има ги и двете!
Алинка, утре ще ти обясня на лични как се архивират старите теми. Който го интересува ще обясня и на него.

Хайде да лягам, че досега съм шила и вече съм  Shocked
Сцепих си дънките на дупето
и уших сукманче на детето!
Лека!

# 26
Скъпа Роси, Честит Рожден Ден! Остани си същото мъжко и силно момиче! Много те обичам и ти пожелавам всичко най-хубаво!

Скъпа Стефи, Честит Рожден Ден! Бъди все така лъчезарна, усмихната и позитивна! Най-сърдечни и искрени пожелания за много щастие и любов!

Чарита, аз бях на мнение, че Калоян трябва да заспива самостоятелно и го отстоявах някъде до деветия месец (кърмех го и го оставях да си заспи самичък). Една нощ си изхвърли залъгалката от леглото и повече не я пожела. Така ми показа, че теорията ми за заспиването вече не е валидна. Оттогава си го гушкам задължително, приспивам го, държа го на ръце и просто му се любувам, докато спи. Най-милите ми моменти са, когато успея да си открадна някой час през деня, за да легна на дивана с него. Ляга върху мен и заспива така, докато суче, а аз го придържам и му се радвам. Не мога да сравня нищо в живота си с тези моменти.
Daniela_ch, честита зелена карта! Идет е очарователна!
Вал, страхотен апарат и убийствен модел. Предлагам ти дуетна половинка за Ева. С Калоян ще избият рибата - научила съм го да вие като разгонен котарак и се оказа много талантлив ученик - днес женската котка дойде да се търка в него, докато извиваше Crazy
Виви, много си е добре Стефо. Някоя плажна снимка няма ли да метнеш? Аз съм сред десетте, които са отговорили, че тази година не им се полага почивка, та подсмърчам на морска вълна. А така да ми се ходи в Турция, ама друг път  grinning039.

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 02:03 от Мама Пух

# 27
Добро утро момичета! Заповядайте на кафето!

Честита ни нова темичка! Алинка благодаря за положения труд Hug
Честито на вчерашните именници и рожденници! Бъдете здрави и щастливи! newsm51 baloni

# 28
Добро утро, Ирка мерси за кафенцето.
Честит рожден ден Роси, желая ти все така да вървиш напред и да постигаш целитеси.

Стефи честит рожден ден мила и на теб. Запази своята ведрост и лъчезарност все така.

# 29
ЧЕСТИТ РОЖДЕН , rosi_bosi , Кас, desi_sunshine !
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ МОМИЧЕТА,ИМАЙТЕ ЛЮБОВ... ДРУГОТО НЯМА ТОЛКОВА ЗНАЧЕНИЕ...! Simple Smile

Hug

Общи условия

Активация на акаунт