БЪДЕЩИ МАМИ ЮЛИ 2ОО9 - ТЕМА 57

• 16 930
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Деянова не спя бе душа Sad при всяко завъртане надясно - наляво се събуждам Tired а се въртя защото като се залежа на една страна и крака който е отгоре ме заболява, имам чувството че излиза от ставата  #Crazy
предната нощ се събуждах през час буквално...накрая станах в 8  Tired
Вирджинити, пробвала ли си с възглавница между коленете да спиш?
Пробвай!Помага.Аз така спя! matzko е права.  Hug

# 226
  • Варна
пробвала съм естествено, имам опит от предния път,  ама вече и това не ми помага Tired явно амортизацията си казва думата Laughing

# 227
  • София
Честито на Царевичка  Hug. Виждам, че е с моят термин, пък толкова рано, защо newsm78.
Стеф, аз писах вчера, че моята мадама я изкараха 3500 на ехограф, а имам още 10 дни до операция и близо 17 до термин. Ще е някоя дебеланка Joy пу пу
Валерия, браво за микробиологията, аз още се мъча с мойте гъби, но няма начин.
Меджу другото и аз си спя по гръб без проблем - на вас какво ви става, боли ли ви нещо
Маймунче и майка ми така каза - тя е в Джърси, близо до океана. Напоследък всеки ден валяло и било голяма влага. И тя се оплакваше от климатика, че бил много шумен, но при тях всичко се включва в наема и нищо не могат да сменят.

Абе какво стана с тия линийки, вече не знам в коя седмица съм #2gunfire
Забравих да кажа за плюшените играчки - изглеждат малко смачкани, на кучето му паднаха ушите, но иначе са чисти Peace

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 21:01 от nellyr

# 228
Момичета, много сте хубави, а мъниците с вас са просто малки съкровища Hug

# 229
ЧЕСТИТА РОЖБА НА МАМА ЦАРЕВИЧКА  newsm51 И ДОБРЕ ДОШЛА НА МАЛКАТА МАРИЯ Hug

Момичета моля за малко помощ как да вляза да разгледам и аз снимчиците Thinking Rolling Eyes

# 230
Честито на мама Царевичка newsm51, още едно юлско бебе се появи юни месец Joy
Аз съм на рожден ден днес в Пиано бара, който е до нас и сега водя преговори, само ми се мрънка, че акъл нямам да ходя на бар, срамно било с този корем да обикалям баровете по нощите, някой щял да ме бутне, ще направи нещо на бебето, ще родя.... и тн. Пък аз искам да отида за половин час, за една чашка, да си поздравя приятелката, кой знае кога ще отида там, няма да е скоро, не възнамерявам да танцувам, а да си седна на столче за малко. До гуша ми дойде да ми казват какво да правя и да споря цял живот за най- малкото нещо, не мога да разбера защо не ме оставят намира, как не им стана ясно, че като си реша нещо и си го правя.

# 231
  • Canada
Честито бебче на Мама Царевичка и от мен!!!
Мама диди, това че се е променила формата на корема не означава ли че наближава заветния момент?
Аз днес не съм много разговорлива, защото напоследък ни е много крив период. Мъжа има много проблеми на работа, аз -също и на моменти ми идва ужасно много...  ooooh! Tired

# 232
Цитат
Мама Диди да не роди къде изчезна или е на плаж
  Може да е успяла да навие мъжа си...

Аз пък помислих, че за секс го е навила и са минали на хигиенно-диетичен режим "подготовка за раждане", пък то - при детето. Проза  newsm78 От това най-много да се смъкне шкембето като круша надолу Mr. Green

# 233
Аманитка, вместо да четеш за прееклампсията и да се шашкаш, както аз, си пусни стерилна урина. Ако излезе, че нямаш албумин не се притеснявай за краката.  (А аз съм сигурна, че нямаш!) Simple Smile Ужасно са грозни наистина, мен ме е срам да ги показвам пред хората, но поне причината е механична (както ми каза акушерката). Лекарството е лежиш, ходиш, лежиш, ходиш... (пак според нея) Истаната е, че краката ми изобщо не се подуват, ако пишкам през 15 минути - явно не се задържат толкова много течности. На твое място не бих се притеснявала - проблемът си е чисто естетичен, но ходя като за световно иначе, защото всички казват, че колкото по-тренирани сме за маратона на раждането толкова по-добре. Всъщност това е за естественото раждане, при секциото едва ли важи Simple Smile

# 234
Честито бебе на Царевичка!  bouquet
Верж мен пък ме заболява ставата на крака на който съм легнала. Sick, при всяко обръщане се будя и се въртя със зор. По гръб отдавна не спя. Днес следобед пак имах малко контракции, но като полежа и ми минава.

# 235
  • Видин
Честито на Царевичка   bouquet
Мама Барба, албумин няма  Naughty Но общия белтък и албумина в серума са под нормата, намаляват от последния път.Въпреки че пиех протеините, белтъка продължава да пада.Не само, че са ми много грозни стъпалата (това е най-малкия проблем), ами просто се притеснявам като си ги погледна.Пия доста течности,ям много диня, пишкам много и все пак съм като плондер.Кръвното ми е ниско, а това май е един от факторите за прееклампсия.Предполагам, че ако се вдигне ще разбера по някакъв начин.
И мен ме болят всички кокалииииии  #Cussing out А като се обръщам и ме боли и корем и всичко.От 2 дни имам болки през нощта, не са контракции, не са и менструално.Боли ме където са били яйчниците (вече не знам къде са  Joy)
Видяхте ли по новините колко вода е имало във Враца  Sick Sick Sick

# 236
Аманитче, следят се белтък, високо кръвно и рязко покачване на теглото. Не се притеснявай, ще ти се оправят крачетата. А това за кокалите... Чувствам се като баба Цоцолана - дебела, подута, всичко ме боли, все се сърдя, търча да си заема място в трамвая... Девети месец е диагноза. Някой беше писал за мъжете дето изперквали като им дадат същите хормони дето сега сме бомбардирани от тях. А ако преживяваха и другите физически и емоциални "радости" като контракции в шести месец, ниско желязо и т.н. и т.н......

# 237
Честито Цветенце на Галето!!!
Да и е здрава и обичана!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 238
Момичета честно не ви разбирам, какво сте се шашнали, че килограмите на бебето по ехограф излизат повече(което дори не е сигурно)  Thinking Какво по хубаво от това да се роди голямо бебе, хората казват, че и по лесно се гледа  Peace Аз ще се радвам ако нашия юнак е към 4 кг  Praynig Забелязвам последно време, че се раждат все по малки бебета. Та се чудех на какво ли се дължи това  Thinking

# 239
  • София
А не,аз искам също да е голямо бебе. Просто не вярвам много, много на тия ехографи. Сега четох за една мацка, дето са й казали, че беб ще е 3500 и даже искали да я режат по-рано, а то се оказало около 2800 #Cussing out
Иначе ще се радвам да е 4кг, нали няма да го раждам нормално и да се мъча Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт