СладоледеноРУСЕнска прохлада в ужасните жеги...

• 21 861
  • 311
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе, у дома
В м-н Кенгуру вече наблягат повече на Нестле-Алете и други марки. Питах ги, казаха, че е заради разнообразието на Hipp-ски пюрета в Кауфланд. Не знам в м-н Щъркел как стоят нещата с Hipp, преди и там имаше голям избор.
Буми, а Катето как е, ошари ли се? Мойте Май месец се ошариха и двете, като Катка я изкара много по-зле от кака.

# 211
Катето не се е ошарила, но предполагам, се пази за другата седмица, за да удължи карантината и да не мога да си ползвам новите бански с по- малък размер от миналогодишния  Laughing, защото почивката ни беше планирана за 27.07.
та, морето няма да има честта да ми умие дупето И тази година...

# 212
  • Русе, у дома
 hahaha Смешно ми е, защото и при нас така стана. Енито се ошари точно по майските празници и тъкмо щяхме да заминаваме и сутринта хоп - пъпки с връхче... При нас Катка се ошари на 10 ден след кака си.
Предполагам, че няма начин да отложите почивката...жалко (за дупето ти).

# 213
  bouquet Благодаря ви! Ще ошетам магазините като дойдем.  Hug

# 214
Здравейте момичета!Имам и аз едно питане Mr. Green
Къде точно (в Русе имам предвид де),мога да намеря официално облекло.Интересуваме магазини,които да работят почивните дни(че хората не са от града)и да има по така облекла ,а не стандартните костюми ако ме разбрахте.Хем да е официално хем да не е прекалено скъпо Embarassed

# 215
 Мили бъдещи и настоящи майчета, на 25.07, от 10.30 ч, в спортен клуб Вихър, на ул. Ниш 20 се организира поредната лекция с подкрепата на Ла лече Лига, на теми:

- Как да се храним, докато кърмим
- Ка да преодоляваме трудностите около кърменето

Лекцията е дискусионна и с неофициален характер.
Дава възможност да получите отговор на въпросите ви, свързани с кърменето, както и да се запознаете с други бременни жени  и майки от града. Бъдещи и настоящи татковци и баби са винаги добре дошли!

Заповядайте!

# 216
  • Русе
Здравейте момичета!Имам и аз едно питане Mr. Green
Къде точно (в Русе имам предвид де),мога да намеря официално облекло.Интересуваме магазини,които да работят почивните дни(че хората не са от града)и да има по така облекла ,а не стандартните костюми ако ме разбрахте.Хем да е официално хем да не е прекалено скъпо Embarassed
Зависи какво имаш предвид- дамско или мъжко облекло. Ако е за дамско- края на главната улица "Александровска"- магазини "Ред манго" и "Ирел и Дива". Аз си търсих пролетта тоалет за една сватба и видях сносни неща там. Накрая си купих от Търново, де, от "Дика", но това е друга тема.
Cherveiche, пюрета на Хипп освен в Щ.бебе и Кауфланд има и в СВА- градските хали.

# 217
Честит рожден ден на Александра на val_stef!!! Heart Eyes  bouquet
Здраве и весел празинк с много подаръци на сладуранката!  ura

# 218
chibi благодаря ти миличка, много ме зарадва! Heart Eyes  bouquet

Да днес моето малко момиче става на 3 Simple Smile
Ето скромна тортичка да се почерпите за да ми е здравичка Simple Smile)))

# 219
Здравейте и от мен!
Честит трети рожден ден на Али  на Валето!Много здраве и щастливо детство!  bouquet

# 220
Буми,да те успокоя малко  Wink моя мъж досега не е хващал шарка въпреки че брат му и обкръжението му като деца са изкарали всички до един.Днес свърши и карантината на племенника,Диди още не се е ошарил,донякъде и по-добре че и ние снощи се върнахме от море та щяхме да го пропуснем.Двата тура за по месец и нещо в яслата също пропуснахме.

# 221
Честит Рожден ден на Алекс!
Вал,да ви е жива и здрава малката принцеска и много радост и щастие да ви носи!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

А ти къде изчезна от една спортна темичка  Wink

# 222
Мили бъдещи и настоящи майчета, на 25.07, от 10.30 ч, в спортен клуб Вихър, на ул. Ниш 20 се организира поредната лекция с подкрепата на Ла лече Лига, на теми:

- Как да се храним, докато кърмим
- Ка да преодоляваме трудностите около кърменето

Лекцията е дискусионна и с неофициален характер.
Дава възможност да получите отговор на въпросите ви, свързани с кърменето, както и да се запознаете с други бременни жени  и майки от града. Бъдещи и настоящи татковци и баби са винаги добре дошли!

Заповядайте!

Прекрасни теми!
Много се надявам този път да успея да дойда и да доведа две, три съвсем прясни кърмачки, които имат хиляди въпроси точно в този момент!

# 223
Браво, радвам се, че най накрая се накани!
аз НЯМА да присъствам, заради карантината на Коце, но Мирелката ще ви посрещне както винаги с чудесното си настроение и завладяващ ентусиазъм.

# 224
Ей, успех и търпение с Коцето! Дано изкара леко!
И ти пожелавам да успееш да си посолиш трите букви тази година!
Може пък малката да извади имунитет и да й се размине.
Мила като беше на година и нещо, я водих на шарка парти у едно момченце. Целуваха се, пиха от една чаша, ядоха солети , разменяха си ги и се смяха като луди цяла вечер... и в крайна сметка малката не хвана шарката!  Shocked Направо се учудих яко!
Сега ако не бях бременна бих се самопоканила у вас на гости с Мила (ако ни пуснете де), ама съм в 8-мия месец и не ми се ще да рискувам. Винаги е по-добре да се планува шарката, отколкото да я хване в най-неподходящия момент. Само дето мен не ме огря навремето.
Та така де, може Катето и да не я хване... и да заминете на моренце!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт