СладоледеноРУСЕнска прохлада в ужасните жеги...

• 21 859
  • 311
  •   1
Отговори
# 225

Благодаря ви момичета   bouquet  bouquet  bouquet  страшно мило ми стана  Heart Eyes
Честит Рожден ден на Алекс!
Вал,да ви е жива и здрава малката принцеска и много радост и щастие да ви носи!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

А ти къде изчезна от една спортна темичка  Wink
Мацко, спрях се с фитнеса, че нещо много якичка ми се стори че съм станала...поне за лятото  Blush

# 226
Честит имен ден на Маги!Всичко най-хубаво!/color]  bouquet
Честит имен ден и на всички други!  bouquet

# 227
Здравейте на всички мами  Simple Smile Предстои ми скоро раждане и си търся приятелки с който да обменяме опит и да разхождаме количките заедно. 1stroller Надявам се тук да намеря,понеже всички мои приятелки са много далече от майчините вълнения. preggo

# 228
Мили бъдещи и настоящи майчета, на 25.07, от 10.30 ч, в спортен клуб Вихър, на ул. Ниш 20 се организира поредната лекция с подкрепата на Ла лече Лига, на теми:

- Как да се храним, докато кърмим
- Ка да преодоляваме трудностите около кърменето

Лекцията е дискусионна и с неофициален характер.
Дава възможност да получите отговор на въпросите ви, свързани с кърменето, както и да се запознаете с други бременни жени  и майки от града. Бъдещи и настоящи татковци и баби са винаги добре дошли!

Заповядайте!

emma23, ето ти удобен начин! заповядай на лекцията, ще се запознаеш с други бремелинки, и ще научиш доста полезни неща за кърменето.

# 229
Благодаря за поканата,ще се постарая да дойда.

# 230
  • Русе
Момичета, помогнете ми!

Търся количка различна от Чиполино и Бертони! Има ли магазин в Русе, в който да има налични и други модели? Все пак ми се иска да видя на живо, а не да поръчвам по каталог...

# 231
Момичета, помогнете ми!

Търся количка различна от Чиполино и Бертони! Има ли магазин в Русе, в който да има налични и други модели? Все пак ми се иска да видя на живо, а не да поръчвам по каталог...
Потърси във Ян Бибиян

# 232
Момичета, помогнете ми!

В магазин "Штъркел" предлагат Маг Ингланд, а в "Кенгуру" Инглесина и Чико. Има един магазин точно срещу родилното, Арго се казва. Там съм виждала хубави колички с непознати за мен марки, които даже не запомних.

# 233
мацки,искам да купя марков парфюм за подарък,
та кажете къде са с по-нормална надценка и все пак да са оригинални,а не ментета  Thinking
Сещам се замо за един магазин на "П.Д.Петков",но никога не съм пазарувала там,помагайте и с други предложения  Praynig

# 234
мацки,искам да купя марков парфюм за подарък,
та кажете къде са с по-нормална надценка и все пак да са оригинални,а не ментета  Thinking
Сещам се замо за един магазин на "П.Д.Петков",но никога не съм пазарувала там,помагайте и с други предложения  Praynig
На "Александровска" срещу бар "Опиум" и до "Странджата" има хубави парфюмерии. Най-добре провери и в 3-те магазина за цена, защото често определени марки имат промоции (например ще дадеш с 15-20лв повече, но ще ти подарят нещо  Wink )

# 235
Здравейте ! Някой знае ли Силвена фото в Здравец Изток до колко работи вечер Thinking

# 236
  • Русе
OnlyOne в магазин Пиф има голямо разнообразие от колички,можеш да провериш там,работят и по каталог с доставка 3 дни и капаро 20 лева

# 237
За парфюми евтини и оригинални можеш да намериш в парфюмерия намираща се  до руското консулство(до офиса за коли КИА ).Там има оригинални парфюми на достъпни цени.А  ако искаш определен аромат и го няма ти го доставят на следвашия ден.

# 238
много съмнително ми звучи за този магазин до КИА.хем оригинални,хем евтини.........по добре заложи на по сигурното.магазинът срещу Опиум е най-доброто решение за нашия мил град,в който има голямо разнообразие. Rolling Eyes

# 239
Здравейте ! Някой знае ли Силвена фото в Здравец Изток до колко работи вечер Thinking
До 18h,и ako не се лъжа от 13 до 14h има обедна почивка.

Общи условия

Активация на акаунт