СладоледеноРУСЕнска прохлада в ужасните жеги...

• 21 863
  • 311
  •   1
Отговори
# 270
Имаше магазин за детски и младежки обувки в блок Преслав, в един от входовете, които гледат срещу пазарчето на Сан Стефано, отвориха го преди 3 месеца (да се надявам да не са го затворили вече Simple Smile ) Та там ми направи впечатление, че имаше голямо разнообразие от обувки, а когато влязах аз имаше и много номера.
Успех, че наближава еснета и на нас ще ни се наложи да търсим!

# 271
Здравейте, русенски мами.
Имам въпрос към вас. Дайте идея за интересно прекарване на 13-ти рожден ден. Това с детските дискотеки е много изтъркано, басейнът отпада, поради очакване на Червеното събитие на рожденничката, в къщи - дума да не става. В голямо чудене съм  newsm78

Относно детския център в Дунав - на мен лично много ми харесва. Наемате си масите точно до него и "Пей сърце".

Ами при големите деца ми се струва, че вече може да стане във всяко заведение, може да измислите нещо като кареоке или тематично парти (поне по филмите ми изглежда много забавно)
Би ми било интересно да чуя какво сте измислили  Hug

# 272
Здравейте !Мами,помагайте със съвет!Търся гинеколог,който да е специалист по фетална морфология/да не се излагам,но мисля ,че така се казва подробния  ехографски преглед на плода Embarassed/.

# 273
tara 31 - виж  тук, в темата за русенските гинеколози:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=112679.msg12052281#new
Късмет!  Praynig

# 274
chibi ,благодаря ти много!

# 275
 Rolling Eyes земетресение ли усетих току-що?

# 276
Rolling Eyes земетресение ли усетих току-що?

Тъкмо и аз това щях да питам - значи не ми се е сторило...

# 277
Ох,ние сме на 8-я,така хубаво ни разклати....падаха предмети от шкафовете...

# 278
  • Русе
Аз го усетих доста силно.

# 279
Здравейте, имам голяма молба! Моля, ако някой знае къде в Русе приемат стъклен амбалаж - буркани и бутилки  разни видове, нека да каже, че вече не знам къде да ги дявам. Най ми е лесно в контейнера, но до нас няма такъв за разделно събиране и ще трябва да ги хвърля в общия, но мисля , че направо е грешно................. Не знам, ако може някой да ме насочи, ако знае фирма на която и трябват направо да дойдат и да ги вземат от къщи, не искам пари изобщо просто  в тия кризисни времена не знам дали е редно да ги изхвърля при общия боклук. Благодаря, че ме изчетохте, желая ви приятен ден   Hug

# 280
аз подарих всичката стъклария на бабите от входа, много се радват на буркани милите.  Laughing
опитай така.
само им ги стоварихме пред мазите

п.п. значи земетресението не е било само в моята глава, ако някой има инфо от нета да каже, моля  Praynig

# 281
Веднага, Верги Simple Smile

Леко земетресение е усетено в Русе. Няма щети и поражения върху сгради. По данни на Европейско - Средиземноморският сеизмологичен център днес в 7:49:11 часа по Гринуич /10.49 ч. българско време/ на тeриторията на Румъния е регистрирано земетресение с магнитуд 4.4 по скалата на Меркали. Епицентърът на труса се намира на дълбочина 40 километра под земната повърхност. В сравнение с предишни земни трусове това е на малка регистрирана дълбочина. "Огнището" на земетресението се намира в района на Черна вода, на 41 km северозападно от Констанца (население 303 399 души). Мястото е в близост до границата с България.

# 282
  • Русе
Ето и още една версия  Mr. Green

Земетресение с магнитуд 5,1 по скалата на Рихтер е регистрирано в Черно море в 10,49 ч българско време.
Това стана ясно от справка на Агенция "Фокус" в сайта Европейски Средиземноморски сеизмологичен център.
Епицентърът на труса е бил на 41 км югозападно от Констанца, Румъния, 15 км западно от Мангалия, Румъния, на 30 км дълбочина.
Трусът е усетен и в Разград, Нови Пазар, Шумен и Добрич. По информация на Фокус в Русе не работят мобилните и стационарните телефони.

# 283
В сайта на фокус се субраха поне 10-20 новини по темата Simple Smile

Това е последната: София. Пета степен по скалата на Рихтер е магнитудът на земетресението, което бе усетено в Североизточна България. Това каза пред Агенция “Фокус” Николай Милошев, директор на Геофизичния институт към БАН. Епицентърът на труса е в Черно море на югоизток от нос Калиакра. В момента се уточнява в каква част от страната е усетено земетресението.
http://www.focus-news.net/index.php?id=nt

# 284
аз да сменя темата  Laughing - момичета, трябват ми колела за проходилка  ooooh!
на някой да са му останали?

изхвърлих едно от нашата, и какво ми чуха ушите

Общи условия

Активация на акаунт