СладоледеноРУСЕнска прохлада в ужасните жеги...

• 21 852
  • 311
  •   1
Отговори
# 255
  • там където ме зове сърцето!!!
   bouquet Честит Рожден Ден , Чочо-сан!   bouquet
Flowers SunflowerЧестита дъщеричка !!!  Flowers Sunflower
Желая ви здраве и много щастливи моменти!

# 256
  • Русе, у дома
Нека, който си е вадил скоро мъдрец, да сподели цени, лакър (майсторлък), упойка, вида на манипулацията (операцията). При мен само са се показали, но на снимката се виждат огромни корени и невъзможност да изникнат, опират в костта. Ходих при д-р Дуков, според него ще ги вадя когато създадат проблем срещу сумата около 200 лева. Иначе постоянно ми е напрегната долната челюст, но според доктора главоболието не е от мъдреците.

# 257
Прекрасен подарък си е поднесла Чочо-сан  !   breastfeeding
Да сте живи и здрави  двечките!
Щастливи мигове с малката сладуранка!   ylinfant

# 258
               Честита дъщеричка,Чочо сан!
Да ви е жива и здрава,на теб-бързо възстановяване!

# 259
Нека, който си е вадил скоро мъдрец, да сподели цени, лакър (майсторлък), упойка, вида на манипулацията (операцията). При мен само са се показали, но на снимката се виждат огромни корени и невъзможност да изникнат, опират в костта. Ходих при д-р Дуков, според него ще ги вадя когато създадат проблем срещу сумата около 200 лева. Иначе постоянно ми е напрегната долната челюст, но според доктора главоболието не е от мъдреците.

Здравей! Аз си правих скоро операция при Дуков. Мъдрецът не беше изобщо изникнал, а растеше хоризонтално вътре в костта и натискаше последния кътник. Корените бяха в нерва, изобщо гадна история. Води се трета степен ретиниран. Операцията струваше 230 лв. Трае около 30 мин. Доктора е много печен, пуска шегички, изобщо не усетих кога ми е извадил мъдреца. Не боли и не е страшно. Единственото неприятно нещо е звукът на машинката. Мястото се шие и конците се свалят около десетия ден. Пият се лекарства и се яде течна храна поне първите два три дни. Аз ядях сладолед и пиех сокове. Важно е да правиш ледени компреси, за да не се подуваш. Съветвам те да не чакаш да се появи проблем, защото графика на Дуков е изпълнен дни наред и много натоварен. Не се знае кога ще може да те приеме, а повярвай ако започне да те боли, болката е неописуема. 

ПП Преди да ида при Дуков, ходих при Христов. Каза ми цена 200 лв но кабинета му ми се видя страшно мизерен, не ми вдъхна доверие и предпочетох Дуков. Иначе казват за Христов, че и той бил много добър.

# 260
  • Русе
Д-р. Христов, хирурга, колкото и да е стар вече, все още си остава отличен зъболекар.една приятелка вади , струва и около 100лв.Но е изключително професионално изпипана работа и безболезнено вадене на мъдрец, говоря от личен опит, моя беше се счупил даже.

# 261
  • Русе, у дома
Благодаря ви, _Nat_ и peziru. И на мен д-р Дуков ми се видя готин, но и за Христов чух добри неща. Ще помисля.
_Nat_  много ми беше полезна с подробното инфо, ако се сетя още нещо ще ти пиша на лични. Мойте и двата са частично изникнали, но няма на къде да никнат вече и опират в костта и нерва.

# 262
аз пък искам да благодаря на всички бремелинки, майчета с бебоци и най- вече на ТАТКОВцИТЕ, които днес отбелязаха с нас началото на Световната седмица на кърменето!
Надявам се срещите ни да станат постоянни, за да можем да си помагаме взаимно!
Следващата лекция ще е на 17.08, в парка зад Пантеона, а по- късно ще организираме и футболен мач за татковците!

# 263
Честито момиченце на чочо-сан!Честит и рожден ден,винаги здрави и щастливи!  bouquet

# 264
  • Русе
Здравейте, момичета!
Търся къща, подходяща за целогодишно живеене във вилните зони около Русе, срещу поддържане или разумен наем. Ще съм благодарна на всякакви предложения!
Спешно е!
БЛАГОДАРЯ!!!

# 265
Здравейте на всички русенски мами,

аз ви чета , но много рядко се записвам някъде, и чрез вас научавам много ценна информация.Имам един въпрос към вас.Наскоро ми се наложи да търся сандалки за малкия и падна голямо обикаляне по дет. магазини. Но или нямат номера или зареждането им е от по един -два модела, които не ни устройваха ,общо взето голяма мъка. Та се замислих няма ли да е хубаво да се открие магазин специализиран само за детски обувки,аман от детски магазини ,в които се продава едно и също. И знаете ли дали в Русе има такъв магазин, освен този на КиК.
Лека седмица на всички!

# 266
Чочо-сан, да ви е живо и здраво момиченцето и много да ви радва   bouquet

eli82, и ние се сблъскахме със същия проблем. Тъй като крачето на сина ми е пухкаво и аз исках да имат и отпред лента за да предпазва пръстите, къде ли не търсихме, чак до ялта стигнахме. Само на пазара не сме ходили, Но връщайки се от КиК на ъгъла преди да завиеш има един магазин, преди беше книжарница ако не се лъжа, та там намерихме такива каквито искаш и да са му удобни

# 267
По въпроса за детските обувки  , случайно попаднах на един магазин на Денди/Барт/ , намира се на ъгъла срещу младежкия , улицата преди полицията на кръговото  /съжалявам че не мога да ви кажа името на улица или да дам по-пълно обяснение , ама дано сте ме разбрали/
Чочо-сан честито ти момиченце  , да е мн здраво и само да ви радва    bouquet

# 268
krio, спокойно, за познаващите града - доста добре си обяснила.  Hug
И аз много често купувам обувки на Сашко точно от този магазин. Там обикновено има голямо разнообразие на детски обувки.  Peace

# 269
  • Русе
Здравейте, русенски мами.
Имам въпрос към вас. Дайте идея за интересно прекарване на 13-ти рожден ден. Това с детските дискотеки е много изтъркано, басейнът отпада, поради очакване на Червеното събитие на рожденничката, в къщи - дума да не става. В голямо чудене съм  newsm78

Относно детския център в Дунав - на мен лично много ми харесва. Наемате си масите точно до него и "Пей сърце".

Общи условия

Активация на акаунт