СладоледеноРУСЕнска прохлада в ужасните жеги...

• 21 853
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте ! Някой знае ли Силвена фото в Здравец Изток до колко работи вечер Thinking
До 18h,и ako не се лъжа от 13 до 14h има обедна почивка.
Благодаря !

# 241
la belle,emma23,martin4o благодаря вимомичета  Hug

# 242
Миналия месец купувах парфюм точно от магазина на Петко Д. Петков , цените бяха сносни/всъщност не съм мн наясно, но не ми се сториха мн скъпи парфюмите/, ама този който аз взех се оказа доста нетраен , а беше за подарък  Confused Както и да е четох някъде , че е по-добре да се купуват тестери/дори гледах някакъв сайт в нета на мн по-ниски цени са/ , ама то при нас май всичко си е чист късмет  Thinking
Ако все пак някой знае такъв магазин в Русе да каже къде е , да го имаме предвид  Peace

# 243
обиколих някои от магазините,цените са едни и същи,аз търсех един конкретен мъжки аромат,
добре де в онлайн-сайт примерно цената беше за 50 мл.46 лв+доставка 5 лв,та 51 лв,а тук по парфюмерийте беше 106 лв  #Crazy
Егати и разликата  Confused
Тея в нета ментета ли са,какво ли  Thinking
А някой знае ли на free shopa,дали е по-ефтино newsm78

# 244
  • Русе
Момичета, благодаря за съветите за магазини с детски колички! От утре тръгвам!

polin4eto, в кой сайт си гледала? Аз съм си поръчвала от megashop.bg и определено са си ментета. На фрее шоповете изборът е много ограничен вече, а цените са горе долу същите, зависи на коя марка.

# 245
ами гледах в този http://www.parfumi-market.net/advanced_search_result.php?keyword … amp;x=17&y=13
и аз нещо не смея да поръчвам он-лайн Confused
от Ягодката ще ми излезе пак доста ефтино,но кой знае кога ще пристигне,а на мен ми трябва до  събота най-късно да е тук.

# 246
  • русе

Извинете за размера, но такъв е явно. Заповядайте, Училището ни за кърмене набира скорост , лекциите са безплатни, времето, прекарано заедно-полезно и приятно Simple Smile

# 247
 newsm59 на chocho-san!!!   bouquet
Да си много здрава и обичана!  Heart Eyes

# 248
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , chocho-san  , да си много здрава и усмихната   bouquet

Какво стана с бебка , да не забравиш да се похвалиш  Grinning Ако все още не си родила леко и безпроблемно раждане  Peace

# 249
Честит рожден ден, Чочо-сан!   bouquet
Беше казала, че на 28-ми ти е секциото - бързо възстановяване и скоро да се гушкате у дома с бебето  Hug

# 250
Дано всичко да е минало без проблеми и скоро с бебка да се приберат у дома.  Praynig

# 251
Дано всичко да е минало без проблеми и скоро с бебка да се приберат у дома.  Praynig
Дано fingerscrossed

Честит рожден ден и от мен  bouquet!

# 252
Здравейте!
Чочо сан е родила своята дъщеря Даниела 3550гр/51см !
Мама и бебе са добре Hug
Много щастливо детство желая на малката, а на мама бързо възстановяване   bouquet
Честито на Чочо-сан  Hug

# 253
Прекрасен подарък си е поднесла Чочо-сан  !   breastfeeding
Да сте живи и здрави  двечките!

# 254
  • Русе
Хей,моми4ета съвсем скоро ще празнуваме 3-тия рожден ден на дъщеря ми............искам това да е в детски център,но НАВЪН. търся пресни мнения за ДУНАВ лятната градина или за РИГА( там празнувахме миналата година) ! дъщеря ми не седи в детски центрове,не оби4а батути,и все седи навън при мен или на най-близките люлки,затова искам да е навън,миналата годиина ми хареса. бяха 15 деца и навън беше прили4но!
кажете ми нещо за Дунав?!! или за друг външен детски център.........по-принцип знам ВЪЛШЕБСТВО,ДЖУНГЛАТА,СЛОН БАЛОН,ПАЛАВНИЦИ,БРАВО (на ул.борисива),и.....?!
о4аквам вашите впе4атления и мнения!
целувки  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт