СладоледеноРУСЕнска прохлада в ужасните жеги...

• 21 903
  • 311
  •   1
Отговори
# 180
И аз съм за торта от Пикадили. Особено имат една еклерова - няма друга такава вкусотия  Peace Около 40 лева ми излязоха 12 парчета мисля.
Мале,мале страхотна торта за годинката на моето мишле поръчахме точно такава отгоре със захарни фигури беше върхът

# 181
Някой да има работното време на д-р Коларов -доколкото разбрах е кардиолог Rolling Eyes

# 182
да кажа и аз за тортите преди вземах от Ружана,тая година за рд на Диди от детския клуб поръчах в Дунав.Е беше много хубава ,с лек крем и пухкава и нетолкова скъпа/20-30лв/.Нз дали в Халите сладкарницата нещо не взеха да се излагат,ходихме там да играят децата хем и торта да ядат/това пролетта/ ама тортите на парче бяха изключително гадни и сухи.
Искам да питам къде мога да си намеря шкаф за обувки с чекмедже и 2 ветрилни врати,да не е много тесен и да различен от светлите тонове.Да не е и в Практикер и Бриколажа,че там са направо ужас.Даже в Бриколажа сега са на 75лв,а тая седмица в промоция ще бъдат 85лв  Rolling Eyesдоста се чудихме на промоцията.

# 183
Някой да има работното време на д-р Коларов -доколкото разбрах е кардиолог Rolling Eyes
Питай го:  Wink
"АСИМП по кардиология-ГП- д-р Манчеваи д-р Коларов"ООД
Управител: РУМЕН ИВАНОВ КОЛАРОВ
Област(РЗОК): РЗОК Русе
Община: РУСЕ
Населено място: ГР.РУСЕ
Телефон: 831464, 0886924800

# 184
Момичета,виждали ли сте някъде силиконови формички за мъфини?Нещо такова  Confused:

# 185
  • Русе
Здравейте, момичета! Моля спешно да ми препоръчате добър зъболекар по възможност в района на Университета или центъра  Praynig Ако може и телефон  Praynig Ще съм ви много благодарна.

# 186
Здравейте, момичета! Моля спешно да ми препоръчате добър зъболекар по възможност в района на Университета или центъра  Praynig Ако може и телефон  Praynig Ще съм ви много благодарна.
Радка Иванова, ул. "Ниш" (не знам номер), тел. 871055, работи и с деца

# 187
Много съм доволна от д-р Карчева - на пазарчето на блок Сан Стефано. Много внимателна. Телефонът й е - 84 67 43

# 188
  • Русе
  bouquet Много ви благодаря!

# 189
  • Русе
dessi, за пръв път чувам за силиконова формичка... как се използва? Аз си търся тефлонова тавичка за мъфини и не мога да намеря.

# 190
Ами както тефлоновите формички/тавички,с единствената забележка че не трябва да се загряват на повече от 180 градуса.А,и не е необходимо да се намасляват.
Тефлонова тавичка с гнезда за мъфини някой ми беше казал че има в Метро,но не съм проверявала,и аз бих си взела такава ако не намеря от другите.

# 191
  • Русе
Аз си купих тефлонова формичка от Метро за 12 мъфини. Струваше към 7-8лв. Мисля, че бях виждала и в Кауфланд. Но за силиконова чувам за 1 път.

# 192
Десси и аз от "Метро" си купих моите формички. Спомням си, че имаше няколко марки (все тефлонови) и в зависимост от марката и цената, едните около 10 лв (може и по-малко), другите - между 20 и 30лв бяха.
А такива силиконови съм виждала в 1 от следните 2 магазина:
или в този до "Странджата" или в к-с "Евас" има 1 магазин за немска посуда.
Спомням си, че цената беше доста висока, но там всичко е така. Продавачката ми ги хвалеше, че са много по-удобн и от тефлоновите, но мен да ти кажа честно ме достраша да си търся такива, ами ако и на 180'С им стане нещо? Сега се сещам, че въпросната продавачка беше казала: може да им стане нещо, ако не са истински, от немски или китайски магазин. Значи и по такива магазини трябва да ги има.

# 193
Момичета, в Редута има много голям избор на такива  Peace. Нали все се ровя там  Embarassed

# 194
Maй и аз ще си взема тефлонови в крайна сметка.

Десси
А такива силиконови съм виждала в 1 от следните 2 магазина:
или в този до "Странджата" или в к-с "Евас" има 1 магазин за немска посуда.
Ще проверя,там наистина цените са Money Money Money,едва ли ще се прежаля чак толкова Rolling Eyes

Момичета, в Редута има много голям избор на такива  Peace. Нали все се ровя там  Embarassed
Ох,аз съм много боса  Embarassed,нищо не разбирам,едва ли ще оправя там Crazy

Общи условия

Активация на акаунт