Арабско име- моля за идеи

• 129 806
  • 440
  •   1
Отговори
# 90

В никакъв случай не препоръчвам Осман, Омар, Осама  Twisted Evil

Омар- защо ,името е много хубаво  Peace
Виж на Осама сега се гледа негативно,Осман -да,дори и в арабските страни вече рядко се среща това име

# 91
Виж на Осама сега се гледа негативно,Осман -да,дори и в арабските страни вече рядко се среща това име

Тогава Барак!  Mr. Green

# 92
На мен ми харесва Самира, ако е момиче и означава радост. Може и Самир.

# 93
На мен ми харесва Самира, ако е момиче и означава радост. Може и Самир.

Самира не означава радост-в превод е тази която поддържа разговора в седянка на лунна светлина.

# 94
Zdraveite momicheta  Hug - az vi predlagam Nasir - oznachava pomagasht, pokrovitel

# 95
След толкова предложения и активност от наша страна смятам че е коректно, авторката да се включи и да каже кое е избрала (ако е) и кога ще се роди бебчето (доколкото разбрах момченце Rolling Eyes нали).
На мен ми е любопитно, ако искаш казвай Hug, защо ви трябва арабско име, или по точно за кой край на света избирате името! Peace
Леко раждане и хубаво , здраво бебенце!  bouquet  bouquet  bouquet

# 96
Аз лично пък се сещам за Лейла и Ясемин, но не съм 100% сигурна че са арабски. А мъжко Фарук, ама то пък май е персийско  Simple Smile
стават ,самоп ,че на арабски е     Ясмин  Peace

Лейла е арабско, но Ясмина доколкото знам не е.

# 97
Лейла е арабско, но Ясмина доколкото знам не е.

Е.

# 98
  • Монреал
А Лидия арабско ли е?

# 99
Не е, доколкото знам. Има такова асирийско име (т.е. кралство), освен това се използва и в Средиземноморието (Спарта, Елада, Македония, и т.н.).

# 100
Скоро четох "Една арабска принцеса разказва"- и от  там - Фейсал,Халид,Фахд, Карим, Асад.Като първите три са имената на кралете на Сауд.Арабия.

# 101
Искам да благодаря на всички които писаха и даваха идеи за избора на арабско име,много ми помогнахте.БРАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ!!!
За сега съм се спряла на името РАЯН-това наи-много ми допадна Simple Smile

# 102
  • София
Че то Раян арабско име ли е?

# 103
Раян-една от вратите на Рая,през която влизат тези които са постили.

Явно. За мен беше новост, ама аз не съм толкова навътре в тематиката, колкото Дон Койоте. Символиката е един път!

# 104
Аз имам няколко любими - Ферас, Касим, Хани, Тарек/Тарик, Айман... В момента друго, което да ми харесва, не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт