Арабско име- моля за идеи

• 129 693
  • 440
  •   1
Отговори
# 330
Уго, не ѝ ли викате карма на лозницата там?

# 331
Около нас далия,иначе лозето си е  кърм.

asimeonova80 сега се сетих и за името Зейн ,арабско е ,а в същото време е познато в БГ покрай американските филми,понеже и там го има.

# 332
имаме примирие  Laughing ще изберем ново име. отпада самир  Laughing 

аксел,арабско ли е? давайте и други предложения ,е демир

# 333
# 334
имаме примирие  Laughing ще изберем ново име. отпада самир  Laughing 

аксел,арабско ли е? давайте и други предложения ,е демир

Не и двете са турски . Peace

# 335
Мен ми харесват Харис и Денис (май значи море и е мъжко)

# 336
  • сред маслини и портокалов цвят
Мен ми харесват Харис и Денис (май значи море и е мъжко)

И двете не са арабски. Дениз е турско, а Харис гръцко, май newsm78.

# 337
  • Варна
На мен ми харесаха Дани и Монир.   Grinning

# 338
حارث
Ясмин ,за това име става въпрос,арабско е .Намерих го с две значения:
орач
човек в добро материално положение
Името е било използваноо,като име на династия управлявала Петра.
Правилното произношение е Харес ,като крайното с е по-скоро th.

# 339
  • сред маслини и портокалов цвят
Благодаря, Уго, не го знаех!  bouquet
Мислех, че е гръцко, защото имах съученик Харис(чисто българче беше Mr. Green) и той казваше, че името било гръцко и значело добрина и още нещо си, не помня вече.
Истината е, обаче, че колкото е по-кратко едно име, толкова по-вероятно е то да се среща в повече езици.

# 340
Миналата седмица една позната роди, тя е германка, таткото мароканец. Детето 3 дни след раждането стоя без име, тъй като не стигнаха до консенсос. В крайна сметка го кръстиха Якоб (арабската версия Якуб мисля).

При нас Жад Елиас отпадна...вече не ми звучи толкова добре заедно. Измислихме (т.е. аз измислих) нов вариант: Жад Амир. Това за сега ми звучи най-добре от трите (Жад Малик, Жад Елиас, Жад Амир). С Амир сякаш най-добре си пасва.  Crazy Приемам и други предложения за второ име.

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 21:31 от Minaaa

# 341
Мина,а само Жад не става ли  newsm78 и ако ще е Жад Амир,по добре Амир Жад -принц Жад  Grinning ,Жад Даниа/е/л  например  newsm78

# 342
Мина,а само Жад не става ли  newsm78 и ако ще е Жад Амир,по добре Амир Жад -принц Жад  Grinning ,Жад Даниа/е/л  например  newsm78

Само Жад като че ли е малко кратко...а и това ни е фаворита, така че остава на първо място Simple Smile. Но знае ли се накрая от много мислене, да не остане само едно име. Ох...съжалявам, че ви занимавам Simple Smile, но пък и е голямо удоволствие да се занимава човек с бебешки неща, включително и мислене на име Simple Smile.

# 343
Да,кратко е ,но пък сега е и на мода  Grinning .А за съчетаването на 2 имена при арабите ,те гледат да го правят по смисъл,едното да допълва другото,така че каквото и да избереш ще нарушиш правилото.

# 344
Къде е на мода сега? Интересно, ще сме с модата и ние тогава  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт