МАРТенче дивее и щурее, а мама вече за отпуска копнее!

• 19 432
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Ей,какъв хубав пояс има Рали! Hug Мая Hug
Лили,браво за точното попадение!

Аз пиша от нашите,понеже стигнахме на 20км. от София и колата ни спря! Mr. Green Mr. Green Mr. Green И не ще,и не ще да тръгне! ooooh!
Дойде зет ми,взе детето и майка ми,а ние чакахме близо 3 часа пътна помощ.И тяхната кола се развали,та спирахме 3 пъти,но най-накрая ни докараха,прибраха ни 80лв. и сега мъж ми се опитва да намери повредата сам. Crazy Търка части,шкурка...
Не е истина какъв късмет! Laughing
А нашата кола е Марийка!
Ама дано да е малко нещо и да заминем! Laughing То нашята одисея днес ни избива на смях,понеже и да се ядосваме смисъл никакъв!Добре,че не стана по средата на магистралата някъде,че тогава съвсем в чудо щяхме да се видим!

Лека за сега и благодаря на стиснатите ви палци! Grinning

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 22:47 от SunshineMery

# 256
Добро утро!

Мери, може пък да е за добро. Важното е да сте живи и здрави, да сте заедно и да не се ядосвате (както и ти самата казваш) Hug

Хубав ден на всички майки, татковци и МАРТенски звездички! Но да не забравим също всички малки и големи братчета и сестрички! Hug

# 257
Ооо, Мери, много е хубаво, че го приемате откъм смешната страна Peace Дано наистина повредата е дребна и скоро да тръгнете пак на път!

Тан4а, миличка, дано Криси спре да вдига тези температури, че наистина и децата се изтощават, и за родителите е голямо притеснение. Май наистина и май месец пак бяха болни по едно и също време децата, малко рпеди сватбата ви.
Киара за щастие вече втоар нощ не вдига висока температура, а от вчера въобще няма. Закарахме я на вършец при нашите, добре, че майка ми е свободна точно тази седмица. Всъщност детето беше много щастливо, че отива и остава при баба и дядо.

Лили, поздравления за банския! Все така да ти върви в покупките. И наистина, друго си е цялото семейство да е заедно Hug

Уини, много, много стиснати палци от нас! Скоро да ни зарадваш с блага вест!

За името Сара - аз също много, ама много го харесвам, но първо, че Пламен не го харесваше толкова, а и една приятелка ми каза, че й звучало "кучешко" Blush Embarassed (явно на храта им харесва и като няма какво друго, си кръщават кучетата така).

Мая, Рали изглежда толкова щастлива! Трябва да се примирим, че вече не сме доататъчни на децата ни и имат нужда и от друг "experience".

Бяхте ме питали за Митко - ще пиша малко по-късно, че е дълго. С две думи - може би ще се прибира в БГ, но положението е малко сложно.

Много ми хареса пожеланието за приятен ден на Лили присъединявам се към него!

# 258
Някой се гласят за морето, а други вече се върнаха Confused
Вече съм на линия, момичета.Нямах и един ден да се климатизирам.Море, планина и айде на бюрото да работя Laughing
Иначе си изкарахме страхотно и мога да кажа ,че наистина си починах.Случихме страхотно време.На морето не е имало един дъждовен ден.Сега нямам много време да разказвам, че трябва да навляза в работния процес само ще кажа, че Митито се държа повече от прилично.Личи си вече че порастват децата и разбират като им се говори.Утре ще подкрепя разказа и със снимков материал.
На Балкана също беше много хубаво.Там се събираме всяка година със страхотна компания.Посетихме доста местенца и екопътеки.Гледахме да са по-леки, че да можем да ги изкачваме с малкия турист, а освен него имаше и една госпожица на година и 4 месеца.
Уини, УСПЕХ!!!
Мая, честито и от мен за новата придобивка!Видях и малката русалка - страхотна е!
Мери, всяко зло за добро Hug
Болничките бързо да оздравяват за да палуват на воля Hug
Лили, на вас желая едно слънчево и незабравимо море!

# 259
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравейте и от нас! Аз съм на линия след едно освежаване в Унгария- на годишната среща на стипендиантите на Фондация Робърт Бош. МНого добре ми се отрази.

Мери, а сега кога ще тръгвате пак?

Весел ден!

# 260
Дакра, Дени, добре дошли! Прекрасно е, че сте си починали и сте се освежили!

# 261
И накрая, но въобще не на последно място,

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЩАСТЛИВИ И НЕ ПО-МАЛКО КЪСМЕТЛИВИ!

# 262
И вече наистина накрая, да кажа за Митко.
При Митко нещата се развиват с променлив успех. Добрата новина е, че явно левкемията е излекувана, защото последната му проба също е отрицателна. Лошата новина е, че новата болест - ТТП (тромботична тромбоцитопенична пурпура), за сега не отшумява. Докторите в Германия казват, че трябвало много търпение и явно лечението ще бъде много продължително. За съжаление процедурата, която правят на Митко (плазмофереза), явно е доста скъпа и са предложили да продължи да я прави в България. На сестра ми и родителите на Митко все още им е трудно да вземат решение, защото докторите в България, с които контактуват, били доста сдържани и с неохота приемали вероятността да се занимават с лечението на Митко след завръщането му. Отделно, че самото пътуване е малко проблемно, Митко е много слаб и за него ще бъде голямо натоварване. В същото време просто вече няма откъде да се намерят пари за продължаване на лечението в Германия. Много се надявам да стане някакво чудо и да има подобрение в състоянието на Митко.

Това е, дано нещата се наредят по май-добрия възможен начин.

# 263
Честит имен ден и от мен на всички празнуващи днес!
Съншайн, страхотно, че приемате така нещата. Успех при повторното тръгване!
Добре завърнали се на Дени и Дакра.
Температурата почнахме да я овладяваме, вдига до 38-39, антибиотика явно започна да действа вече. Калин се сети да и го сипваме в чашка и я залъгваме, че е разтопен сладолед, та сега го яде с удоволствие Wink. Иначе пък апетита и никакъв го няма, вчера и днес не е яла почти нищо, поне сокове и вода приема по малко. /Гери, ние боледувахме и преди сватбата, след това пи антибиотик...яслата ще почне да я посещава чак септември, август почиват, дано се стабилизира детето до тогава./
Браво на Кика, дано вече е здрава и много щастлива при баба и дядо.
Мая, наистина Рали изглежда много щастлива и доволна!
Стискам палци на Митко!!!

# 264
Мери, важното е, че ви е весело. То и с ядосване, никъде няма да стигнете. Гледайте напред и като оправите колата, пак на път!  Hug
Танча, дано Криси бързо се оправи. Темепературата е нещо ужасно и направо сърцето ми се къса като си помисля как се мъчат децата... Дано останат болестите зад гърба ви!  Peace
Уини, успех с бебеправенето. Супер е, че сте се решили на второ детенце! Чакаме добрата новина много скоро!  Simple Smile
Гери, не знаех, че са открили нова болест, но много се радвам, че левкимията вече я няма. А каква е тази новата болест? Извини ме, ако си обяснявала и съм пропуснала...  Blush Надявам се, че възстановяването при Митко ще е много по-бързо от очакваното.  Praynig

# 265
Галка, вече и аз не помня дали съм обяснявала. Новата болест е следствие от трансплантацията - понякога се появява при такива ситуации. В общи линии това, което се случва, е че в кръвта се появяват малки съсиречета, които "изяждат" тромбоцитите и еритроцитите. Болестта си е сериозна и за съжаление проведеното досега лечение не дава резултат при Митко. Докторите казват, че трявбало търпение, дано са прави.

# 266
И аз се моля да се оправи Митко Praynig

А какъв имен ден е днес? Embarassed

# 267
Преди малко, вадейки поредния боклук от устата на Калина  (гризе моливите на кака си като истинско куче, че и по-добре даже Crazy), забелязах, че най-после е пробил 17-ия зъб. А аз се чудя защо от два дни точи едни прозрачни сополи.

Гери, моля се  Praynig

Танча, дано Криси се оправя бързо и все по-малко да боледува  Praynig

Дени, днес е Илинден.

Честито на всички, които празнуват днес!

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 13:28 от mila_pa

# 268
Дени, днес е Илинден или Св. Илия.Празнуват Илия, Илиян,Илияна...
Да са живи и здрави им желая от сърце.
На днешния ден не трябва да се къпем в морето защото взема жертви.
Гери, моля се за Митко PraynigТой ще се справи и ще пребори болестта.Ако има дори и малка възможност е по-добре според мен да остане в Германия.Дано стане чудо Praynig
Танча, разбрах че си пуснала снимките, но не можах да открия линка.Ако не те затруднява би ли го дала отново.Пусто любопитство... Embarassed

# 269
Днес е Илинден.

Честито на всички, които празнуват днес!

Честито тогава и от мен на всички!!! Живот и здраве и усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт