МАРТенче дивее и щурее, а мама вече за отпуска копнее!

• 19 438
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Заповядайте по едно разсънващо кафенце:

А ето и по нещо за тези, които не пият кафе:

А това е за всички:

# 271
Оооо, Мила, тъкмо добре ми дойде кафенцето.Нещо не мога да вляза в ритъм и втори ден хич не ми се става от леглото.
Вчера водих Митито на ясла да запишем месеца.В момента са сборна група и са в друга стая.Той милия много се натъжи и не искаше да остане.Разбират вече децата и реагират на промените.Като го вземали снощи Петьо и татко той чак се разплакал.Дожаля ми.Утре ще заминават с нашите на село, а август/евентуално/ ще ги гледа за две седмици свекървата в Горна.
Смъкнах снимките от фотото, но не смогнах да ги кача някъде да ги видите.Като ги изпратя дребосъчковците ще имам повечко време.
Мила, коя книжка четете в момента?Ще ме извинят останалите мами за отклонението ама нали ние с Мила ще си имаме третокласници GrinningНие сме на Приключенията на Лукчо.
 Hug за всички и спорен ден.

# 272

Изпреварихте ме, тъкмо си мислех, че ще съм първа...  Sunglasses
Приятен и успешен ден на всички!  Hug

# 273
  • София
Добро утро и от мен ...

аз да ви се по оплача малко ... нали батито ни е при свеки.
Предупредени са да не го возят с колата ... свекър ми е стар, има проблеми с очите, колата е старо соц возило, на което той сложи някакви допълнителни колани отзад, уж за спешен случай, ако се наложи - обещаха! ... Казахме, че "спешен и неотложен случай е, ако има нужда от лекар".... вчера се чухме по Скайпа и ни обясняват как днес ще ходят до Добрич "имали работа"... притесних се (някой да не се е разболял пък да не казват)... аз направих фасон, на мъжо не му стана приятно и не ги остави докато не измъкна  инфо каква работа имат (освен, че свекър ми служебно ... много е възрастен, но още работи) ... бабата трябвало да ходи на фризьор - подстригване и боядисване.... #Crazy

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 09:44 от Desem

# 274
  • Лондон/Пловдив
Добро утро .Ние вчера за пореден път по болници се разкарвахме падна моя юнак та така му се наду главата (джонга) снимаха го и се прибрахме спокойни.Ей до ся такава цицина не бях виЖдала #Crazy.
Днес ще съм с на мъжо колата ще му я оставя да я измият ,че горката не е посещавала автомивка 1 година .Все пак не върви на море да идем така  Blush.И сега да ви кажа мъчно ми е за мойта аз на никой не си я давам количката верно си става част от семейството само дето няма име сигурно 1000 пъти му казах на мъжо да кара бавно и да внимава с дупките Mr. Green

# 275
  • Лондон/Пловдив
Десем направо  ме разби! Такава неотложна работа влез им на хората в положение. Joy Ей какви хора има още .Изчеззвам ,че закъснях.

# 276
  • София
Дакра, това е любимата ми книжка ... всъщност в тази връзка се сещам, че като малка не съм чела "Вълшебника от Оз" (тъпо ми звучеше, пък и откъсите н анимация които бях гледала  Sick... боза).. преди 2-3 години имаше някаква поредица с Труд и от няма какво на морето я прочетох ... СТРАХОТНА Е! не знам на дете дали бия харесало, разбрало

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 14:06 от Desem

# 277
Деси, и аз да си призная "Вълшебика от Оз" не съм я чела и само от разни анимации знам за какво иде реч.Преди време ми беше попаднала една статия за най-големите гафове по БГ радиото.На първо място беше прословутата фраза "Полегнала е Тодора за всички ,които я пожелаха", а на второ един водещ обявил, че ще чуят част от произведението "Вълшебника офицер от запаса".Човекът така е преценил,че се чете Оз. Joy
Светли, дано ви свършат вече теглилата HugПетьо зимата като го удариха с една врата в училище също голяма цицина стана, а синьото го носи месеци наред.

# 278
Деси, не знам какво да кажа Simple Smile Дано всичко е наред в крайна сметка.

Дакра, развесели ме с "офицера от запаса". Аз също не съм чела "Вълщебникът от Оз".

Светли, хайде вече без инциденти Hug, та спокойно да заминавате за морето!

Ние снощи гледахме новия "Хари Потър". Хареса ми, но май бяха нблегнали повече на тинейджърските взаимоотношения, което пък правеше филма по-свеж, защото иначе тази част вече е доста мрачна. Днес се надявам да ходим да гледаме Ледена епоха 3 Simple Smile

# 279
Дакра, радвам се, че Мити е бил послушен. И аз си го пожелавам за Калина, но като си я познавам, няма да стане. Тя не се застоява и една секунда на едно място. Ако й кажа нещо все едно съм казала обратното. Например, ако кажа: "Не пипай там!" и тя се изстрелва с бясна скорост да пипне точно там, където не трябва.

Мила в момента (от списъка с книжките) чете Басни на Езоп. Вече прочете Басни на Лафонтен, Малкия принц и Ние врабчетата, но до половината. Както и доста странична литература. В списъка й няма Приключенията на Лукчо.

Деси, не си спомням дали разказах тук за пребиваването на Мила при свекърва ми и как я беше пуснала сама да ходи на басейн. Повече се притеснявам, когато е при нея, отколкото, когато я оставям сама в къщи. Знам как се чувстваш. Нищо не можем да направим. Дано всичко е наред и не те тревожат повече  Hug

Момичета, пуснах нова тема, но тъй като още е раничко  Mr. Green, предлагам да си доизпишем старата и тогава да се местим  Hug

# 280
  • Сливен
здравейте,
ние се завърнахме от село Simple Smile
малката беше толкова въудушевена,че чак не й се тръгваше за Сливен Mr. Green
е имахме и инциденти,като падане от стълби,нахапване от комари и такива,ама добре че всичко е в лек вариант Praynigе падането не чак толкова(ще видите от снимките,ама нали е вече гама(голяма), и все иска да е самостоятелно детето ooooh!
Деси, ами то това си е важна и неотложна работа Mr. Green hahaha
Дакра, чакаме снимчиците с нетърпение Simple Smile
Гери, дано нещата с Митко се наредят по възможно най-добрия начин Praynig
Уини, ей че хубаво Hugдано се похвалиш в най-скоро време,че Кари, ще става кака  EFP
Мая,ще те помоля за линкче към вашата музикална Снежанка Blush
Разгледах снимките на Рали, страхотна морска сирена е Heart Eyes
Много целувки и бързо оздравяване на Криси Heart Eyesче с тази температура в тези жеги Tired
Светли,дано ви свършат вече перипетиите Praynigи само положителни новини от морето Hug
свалих малко снимчици от тези дни,тъкмо ще ни видите контузиите Wink

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=402091&pid=13665864

# 281
Бързо оздравяване на Криси Hug
Гери- страхотен нов аватар си имаш  Heart Eyes молим се за Митко нещата да се развият в добра посока  Praynig
iva i moni- имаш си една страхотна порастнала госпожичка, на село си е супер, и Стефания обожава да ходи там, винаги се връщаме със надрани крака и колене

Поздрави и целувки за всички, аз отивам да готвя за Стефания докато и двете спят  Heart Eyes  bouquet

# 282
  • Пловдив
iva i moni, ако питаш за филмчето, има го в Замунда, ето ти линкче Snow White and the Seven Dwarfs, с българско аудио е, което е още по-хубаво Simple Smile А конузиите не ви личат толкова, наистина страшна госпожичка е малката  Peace
Мери, оправихте ли возилото? Хубаво, че е бил малкия дявол.
Гери, дано Митко да се стаблизира по-бързичко  Praynig Вие без Кика на филмови вечери сте го ударили май  Laughing
Десем, така са бабите. Хич не слушат. Майка ми ми сервира миналия ден, че намазали на Рали пръста с люта чушка, защото си го лапала и после ревала. Как няма да реве като са я подлюили?! Може ли малко дете да яде люто! Абе....

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 15:56 от lubricant

# 283
  • Сливен
Мини и Мая, мерси за милите думи за моето гардже Blush
Мая   bouquet(тегля си филмчето вече Wink)
И да ви питам за актуални мерки и теглилки на нашите мартенчета
Моника е 93 см и 13 кг
Тези дни съм smile3515
всеки втори,който ни срещне започва
"Ама тя наистина ли е на 2 изглежда на 3-4 годишна"
и аз нищо не казвам,ама вече #Cussing out #2gunfire
според мен се е добре детенцето(каквато и да е и ниска и висока да ми е здравичка Praynig)
ама яко съм яхнала метлата де.....ще кажеш че са се наговорили тия хора да ме дразнят...

# 284
  • Пловдив
Рали е 90 см и 11,5-12 кг Peace Аз честно казано много трудно определям възрастта на детето като е между 2 и 4 г., някои са по-дребнички, други по-еднички...

Общи условия

Активация на акаунт