МАРТенче дивее и щурее, а мама вече за отпуска копнее!

• 19 429
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Дан,каква специалност завърши?От септември на същата работа ли ще си,или другаде?
УСПЕХ!

Мини,много са ти хубави съкровищата!
Виждам,вече си в по-шарено настроение!Слава Богу! Hug Ник добре ли е?
На моренце ли ходихте или някой басейн?
Хубав празник в понеделник и ще чакаме снимките! Wink

Лили,не помня да си споменавала,че имате куче! Rolling Eyes Сутринта верно беше студ,но следобед се изпотихме с тия дебели дрехи дето излязохме! Crazy

# 31
Дан, честито и от мен!
Лили, благодаря, че питаш. Температура не е вдигала отдавна, сополи и кашлица има от време на време Confused. В яслата и други деца са били така, в понеделник се чудя дали да я пускаме. Расте и един кътник, незнам това неразположение дали да го отдам на това...

# 32
Мери, ние нямаме куче, но майка ми и баща ми имат и когато пътуват на места, където и не могат да я вземат (което се случва рядко), я оставят при мен на пансион (пълен при това  Wink).

tan4a, радвам се, че сте добре.  Hug  Чудя се дали аз съм пропуснала или пък ти не си показала професионалните снимки от сватбата още  Thinking И твоя аватар страшно ми харесва  Heart Eyes

# 33

Честито порастване на баткото Мишо на Дорето /poohcho/!
Пожелавам му щастливо детство и безброй забавни игри с приятелчетата!
Доре, честит празник  Hug                 

# 34
tan4a, радвам се, че сте добре.  Hug  Чудя се дали аз съм пропуснала или пък ти не си показала професионалните снимки от сватбата още  Thinking И твоя аватар страшно ми харесва  Heart Eyes
Лили, не съм, не са готови още, фотографът ни е много зает, дано поне чакането си заслужава Mr. Green.
Преди забравих да питам - Калина оздравя ли вече?
Мини, весело изкарване на празника! Чакаме снимки после!
Доре, честит рожденник Hug!!! Весело и безгрижно детство и от нас!!!

# 35
Честит рожден ден на батко Мишо!
Да е много здрав, умен, смел, щастлив,
да бъде добър пример за подражание и да има много верни приятели в игрите!

Танча, вече е добре Калинчето (да чукам на дърво)

# 36
Дан,каква специалност завърши?От септември на същата работа ли ще си,или другаде?
УСПЕХ!

Завърших  Счетоводство и контрол,от септември ще работя по специалността-счетоводител.Преди работех в хотел(бакълавърсктата ми е туризъм),но няма да има кой да гледа Габи в 18 часовите ми смени  #Cussing outтам и това ме накара да си сменя професията из основи.Сега ще видим как ще е ,но определено ще съм на 8 часа и ще си гледам детето.Вече имам прадложение за работа,но ми се иска да намеря по-близка месторабота и имам време 3 месеца сега ще си почивам и ще търся.

Честито на рожденника Мишо и от мен(на патерици)!  bouquet
 Изтървала съм много неща и сега ще се върна да попрочета какво е ставало Grinning

# 37
Мери, ние нямаме куче, но майка ми и баща ми имат и когато пътуват на места, където и не могат да я вземат (което се случва рядко), я оставят при мен на пансион (пълен при това  Wink).
Много дребосъци около теб,значи! Laughing
ДАН,успехи в новото поприще тогава!И дано си намериш работа по-близо до вкъщи!Целувки на малката Г"ъ"бка! Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ на батко Мишо!
Щастливо детство и много весели игри!

Да почерпя и аз за днешния празник!
С моя мъж правим 8 години заедно,а преди 3 години моето малко слънчице вече е било мъничка точица в коремчето ми! Grinning

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 23:34 от SunshineMery

# 38
Мери, да сте живи и здрави! Почерпката е страхотна  Simple Smile

# 39
 Мери така нежно си го написала... HugЧестито!

# 40
  • Лондон/Пловдив

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ на батко Мишо!
Щасливо детство и много весели игри!
О няколко дни не получавам известие и се чудя какво става що не пишете  newsm78 ,намерих ви и гледам 2 страници сте изписали през това време .Алекс от два дена ми отказва обедния сън спи по 15 мин и се буди наспан  #2gunfire ,но аз упорства ми го държа в леглото до 3 часа поне .Избил му е 19 горен кътник и явно от него само 1 връхче се е показало като гледам последния 20 ще избие баш по морето като сме ще ме прави  #Crazy ,миналата година 4 кучешки за 10 дена на морето изкара за капак последната нощ му проби и кътник.

# 41
Добро утро! Аз малко се позагубих, но събота и неделя чистихме стария апартамент и направо съм разглобена Crazy, а има и още за довършване.

Специално искам да поздравя всички, имали повод за празнуване в последните дни

ДАН за Магистърската степен 

Бате Мишо за Рождения ден

Мери за годишнината 

Хубав ден на всички и успешна седмица!

# 42
Добър ден ,момичета  bouquet
ДАН,честито ти грабване на счетоводна тапия,дано си намериш най-подходящото за теб работно място . bowuu
svetli_845 , абе нашите деца да не са се наговорили нещо.И моят син събота и неделя отказа да спи на обяд.За първи път ми се случва.Иначе през седмицата си спи от 2 до 4-5 часа ,ама през почивните дни криви ни направи.Не ще и не ще да спи ,казва ми "Мамо,искам играя" и това си е.Дано е временно ,че трудно се издържа като не спи-и за него е трудно и за нас.
Желая ви разкошен ден Hug

# 43
За спането следобед да споделя една смешка - Киара понякога, след като е съм я сложила в креватчето с цел да заспи и е стояла там 15-20 мин, БЕЗ да е заспивала въобще, ме вика и ми казва: "Мамо, не искам да спя повече" Много ме развеселява всеки път (освен когато не ми идва в повече това Wink)

# 44
Привет момичета  bouquet
Не бях нещо в кондиция миналата седмица и не съм писала.И на работа и вкъщи покрай ремонта много задачи и не ми остава време.Искам да се присъединя и аз към поздравите на Гери към ДАН, Мишо и Мери.
Сега бих искала да ви почерпя за моя именник и да честитя празника на всички носещи имената на Св. Св. Петър и Павел.

Ние от 01.07. заминаваме за Поморие.По план трябваше вече да съм отпуска, но след като бях 10 дни вкъщи болнични с Мити в службата взеха нещо да се чумерят и аз реших да пусна отпуската от сряда.Нищо още не съм приготвила като багаж.

Общи условия

Активация на акаунт