Дакра, страхотна почерпка, благодаря!
Сърцето ми се късаше като тръгвахме... Но нали сме в частна детска градина и ни идва малко нагорно с парите, та решихме да поспестим малко... Яд ме е, че точно поради тази причина трябваше да я пратим, но нямахме друг избор.
Хайде, стига съм се оплаквала.
)

Най-интересното е, че на градината пишка на тоалетната (без седалка), а вкъщи на гърнето. Едва тая вечер започна и вкъщи да иска на тоалетната.
Днес ми е последния работен ден преди отпуската и вече ми е едно такова леееко на душата нищо,че доста задачки ме чакат.
.

При нас нищо интересно, освен, че днес Рали я оставих отново по голо дупе и сама си ходи на гърнето (в банята) 5 пъти от сутринта до вечерта. Даже си го изхвърля в тоалетната и си къса т.хартия да се бърше
...
На теб много ти отиват тези очила, а Кари е голям бонбон ... и въобще сте прекрасно усмихнато семейство. Местата, които сте посетили също много ми харесаха. Само, че ми се стори, че за много кратко останахте в България. И на края - имаме абсолютно същото столче за кола, в което е снимана Кари.

И физиономийката й по-друга изглежда!Ама то на хубаво дете,всичко му е хубаво!
И една рокличка под коленете,в началото,много ми харесват такива - точно английски тип рокличка!Тук не съм виждала много такива.Стоят като на малка принцеска! 

Големи сладури сте!

вече не знам какво да го правя.
всички.