МАРТенче дивее и щурее, а мама вече за отпуска копнее!

• 19 422
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
Да е живо и здраво името на всички, които празнуват днес! От сърце им желая безкрайно щастие и много късмет!

Дакра, страхотна почерпка, благодаря!

# 46
Привет и от мен! Позагубих се, но не съм ви забравила!

Макар и със закъснение да честитя на ДАН за магистърската степен, на Мишо за РД и на Мери за годишншната!

Нашата Виктория вече е при моите родители и най-вероятно ще е там 2 месеца.  Cry Сърцето ми се късаше като тръгвахме... Но нали сме в частна детска градина и ни идва малко нагорно с парите, та решихме да поспестим малко... Яд ме е, че точно поради тази причина трябваше да я пратим, но нямахме друг избор.  Sad Хайде, стига съм се оплаквала.

На мен не ми остава много време да пиша, но пък ви чета редовно!

Мини, да пишеш после как е минало кръщенето и естевено ще чакаме снимки!  Simple Smile

# 47
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравейте и от нас! Завърнахме се от море, изкарахме страхотно.
ДАН, честито завършване, Мери, честита ти радост.
Прегледах диагонално, тези дни ще вляза в час!

# 48
Здравейте от мен (на всички, които ме помнят малко или много, а и на тези, които вече не ме помнят Crazy)
Отдавна май не съм писала, ама чета редовно Peace
Честито приятни поводи на всички, които са имали такива  bouquet
Да ви похваля моето гардже, което от 3 дни е без памперс през деня. Все си мислех, че ще отнеме много време, тъй като Флоранс отказваше категорично да седне било на гърне, било на тоалетната. Купихме й седалка за тоалетната, ама не я иска. Миналата седмица реших да я пробвам с памперс-гащи, но ефекта беше нулев т.е. харесва ги, ама все още продължаваше да не иска да пишка на тоалетната или на гърнето. Миналия четвъртък учителката в градината я оставила без памперс през целия ден, ама тъй като не беше ме предупредила, аз не бях занесла гащи и цял ден е стояла с голо дупе в дънките. Моя мъж я заварил опикана и чакаща някой да я преобуе (всички налични там панталони бяха вече опикани, дори изпрани от учителката). В петък успеваемостта беше около 50%, другите 50% в гащите. В събота и неделя си казваше за абсолютно всяко пишкане и си го правеше на гърнето, днес също. Т.е. мога спокойно да кажа, че ни отне само 3-4 дни до пълния успех. Още не може да овладее акането, ама и това ще стане. Тук много се практикува стимулирането на детето с лепене на лепенки на табло, след всеки успешен опит. Ние също така направихме и установих, че поне за Флоранс тоя метод подейства Peace Най-интересното е, че на градината пишка на тоалетната (без седалка), а вкъщи на гърнето. Едва тая вечер започна и вкъщи да иска на тоалетната.

# 49
Добро утро и честит имен ден на вчерашните именници и най-специално на батко Петьо! 

# 50
Добро утро  Grinning Днес ми е последния работен ден преди отпуската и вече ми е едно такова леееко на душата нищо,че доста задачки ме чакат.
Ох, дано и времето се оправи,че в Русе май всеки ден вали.
Мила, снощи попреглеждах назад в предишната темичка, което съм изтървала и видях,че си имаш временен домашен любимец, с който сме почти адашки Joy.
Пчеличка, браво за успеха на Флоранс с тоалетната.
Танча, тревожех се да не съм изтървала някъде професионалните снимки от сватбата, но се успокоих, че нищо не съм пропуснала Mr. Green и снимките още не са готови.
Момичета, забравила съм да ви споделя,че на 14 юни си направихме една екскурзия до Белоградчишките скали и до Магурата.Много красиви местенца.Имаме и много снимки, които ще кача някой добър ден.

# 51
Здравейте, мацки!

Минавам набързо, че напоследък съм доста заета. Искам да се присъединя към поздравите
Макар и със закъснение да честитя на ДАН за магистърската степен, на Мишо за РД и на Мери за годишншната!

Да сте здрави, да сме заобиколени от много любов и много успехи!   bouquet

Мини, аватара ти е приказен! С нетърпение чакаме снимките от кръщенето  Hug

Браво на Флоранс за успехите с гърнето!   bouquet

ДАН, поради същата причина и аз си смених работата - просто исках да слагам вечер Кари в леглото, а не да съм още на работа по това време  Rolling Eyes

# 52
Ето най-накрая качих снимките от България
http://bebekari.multiply.com/photos/album/61/Bulgaria_06.2009#231

Ето едно клипче как Кари скача на бънджито в лунапарка(това е в Англия)
http://bebekari.multiply.com/video/item/93/Kari_skacha_na_bundjito_v_lunaparka

# 53
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Минавам да ви навестя набързо и да ви кажа, че не съм ви забравила, наглеждам ви всеки ден като имам време Simple Smile При нас нищо интересно, освен, че днес Рали я оставих отново по голо дупе и сама си ходи на гърнето (в банята) 5 пъти от сутринта до вечерта. Даже си го изхвърля в тоалетната и си къса т.хартия да се бърше  Laughing Но сложа ли и гащи и въобще не се усеща и си го пуска все едно е с пампа. Явно втора фаза от обучението ще е да не пишка в гащите. Абе, търпение му е майката.
VJG , дано да не бъркам, но май ти писа, че малката ще е при баба и дядо за 2 месеца. И при нас се очертава поне за 1, така че ако това ще ти е в подкрепа, не си сама  Hug
Отивам да гледам снимките на Кари.
Целувам ви и ви прегръщам всички  Hug

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 08:09 от lubricant

# 54
Привет на всички!

Мая, като първа мерудия ще се набъркам да ти покажа това, което сигурно имаш предвид
... Нашата Виктория вече е при моите родители и най-вероятно ще е там 2 месеца.  Cry ...

Winnie, снимките ви са страхотни  Heart Eyes На теб много ти отиват тези очила, а Кари е голям бонбон ... и въобще сте прекрасно усмихнато семейство. Местата, които сте посетили също много ми харесаха. Само, че ми се стори, че за много кратко останахте в България. И на края - имаме абсолютно същото столче за кола, в което е снимана Кари.

p4eli4ka, много ми е приятно, като те "срещна" тук, пък макар и рядко. Браво на Флоранс за бързия напредък   bouquet  

А, хрумна ми и това:
МАРТенче тича по морския бряг, слънце събира и ехти весел смях!

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 22:15 от mila_pa

# 55
Мая,вчера за теб се бях сетила!Вече със сигурност си отказала цигарите,нали? Laughing Hug
Уини,много хубава Кари с двете плитки отзад! Heart Eyes И физиономийката й по-друга изглежда!Ама то на хубаво дете,всичко му е хубаво! Hug И една рокличка под коленете,в началото,много ми харесват такива - точно английски тип рокличка!Тук не съм виждала много такива.Стоят като на малка принцеска! Heart Eyes
Миниии,къде сте? Heart Eyes
На патерции,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на батко Петьо!

# 56
Уини, имам си любима снимка - Кари зпльоскана на дивана и спи тооооолкова блажено...  Heart Eyes Големи сладури сте!
Лили, както винаги страхотно заглавие. Ама аз в теб никога не съм се съмнявала.  Hug
Доре, хайде приятна ви почивка и да покажеш снимките от Белоградчик.  Peace

Нещо май хич ни няма в тази тема. Може би, понеже се оправи времето и всички са на разходки или пък не остава време от работа...

Лека нощ от мен и успешен ден утре!

# 57
  • Лондон/Пловдив
Добър вечер Уини много готини снимчици ,все нямам време да разгледам целия ви сайт.
Мойто гардже вече е прословуто с неговото акане стиска се по 3 дена и после го избива чак на разхлабване и ака 5 пъти поне .Давайте някакъв съвет как да му покажа ,че не е страшно да се ака  newsm78 вече не знам какво да го правя.
Аз чакам  морето вече с нетърпение ама има още 26 дена ,Алекс постоянно повтаря ,че иска на голямото море да се къпи .Тези дни нещо се е отприщил всичко тарталясва направо ми надува главата ,вече взе да говори докато карам колата ,а аз много мразя някой да ми говори  Blush

# 58
Багажът е готов и утре рано, рано тръгваме към Поморие.Дано случим на хубаво време.Сега нямам време да гледам снимчиците ,но като се върна непремено ще го направя, че ми стана любопитно като ви четох коментарите.Поне 8 дена няма да мога да се вкючвам и затова ви  Hug всички.
До скоро  bouquet

# 59
dakra, пожелавам ти прекрасно време, здрави деца и послушен мъж (както се майтапим с една приятелка  Wink). Дано си починеш хубаво и се заредиш с много положителна енергия.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт