МАРТенче дивее и щурее, а мама вече за отпуска копнее!

• 19 424
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Дакра, лека и спокойна почивка ти желая!  Hug

Благодаря ви за комплиментите!  Hug Наистина бяхме за кратко в България, но не можахме да отделим повече време този път. Надявам се да успея да идем пак към Септември. Иначе този път успях да си почина - може би точно защото се отказахме от скитане насам натам  Grinning Карина бе заобиколена от много внимание, което пък малко повлия на характерчето й и сега ми прави муцунки от време на време, но няма как  Rolling Eyes Не знам дали ви се похвалих за очилата, но се наложи да сложа такива с диоптър, тъй като ако съм искала да карам кола в скоро време ( както й мисля да направя ), трябвало да нося. Е, вече посвикнах с тях и не е чак такъв проблем  Rolling Eyes А пък за снимката, където Карина е просната на дивана и спи - всеки път щом ние с Павлин излизахме някъде, майка ми я оставяла да си играе самичка и все я намирала така просната да спи. Е, това нещо при нас никога не може да си случи  Mr. Green Явно майка ми е намерила ключа от палатката  Mr. Green

Лека и спокойна нощ!

# 61
  • Пловдив
Лили, благодаря за мерудийстването, поправих се  Laughing
Мери, отказах ги и за моя голяма изненада стана много лесно. Но доста повлия това, че ми се гадеше от тях. Сега агитирам всички около мен да ги спират тези пущини  Laughing

# 62
Добро утро!

Мая, поздравления за цигарите! Дано намериш съмишленици, та да ти е по-лесно и на теб! И дано по-често имаш време и настройка да ни посещаваш Hug Може би ако успееш да възбудиш интерес в Рали сама да си събува и обува гащите би имало някакъв резултат. Киара поне умира тя сама да се събува и обува, като сяда на гърнето. Иначе аз не й давам да се бърше сама и да си излива гърнето, защото тя все още много си лапа ръцете, а и ме е страх да не се полее с гърнето Laughing

Уини, ще повторя другите, но снимките ви, както винаги, са прекрасни, много ви се радвам, честно! А ти на баба ти ли си кръстена?

Пчеличке, по-често да ни навестяваш Simple Smile И браво на Флоранс за напредъка с гърнето! Пораснали са ни дечицата, да са живи и здрави!

VJG, на вас сигурно ви е мъчно, че Вики е при баба, ама пък на нея там й харесва, нали Simple Smile Онзиден Пламен отива да вземе Киара от Вършец и аз го питам "Зрадва ли ти се?", а той ми отговаря "Не, не иска да си тръгва." Mr. Green

Нашата ясла ще почива август месец, но все още не сме мислили какво точно ще правим. А от септември увеличават таксата на 380 лв. Киара тази сутрин пак се разплака, искам вече да спира да плаче сутрин, май започва да ми идва в повече. Нещо пак съм се поизнервила и поподтиснала, дано пътуването през уикенда ми се отрази добре.

Хубав ден на всички, бъдете много усмохнати  bouquet

# 63
Добро утро момичета.
Днес ми е особено приповдигнато настроението покрай Джулай Морнинг.
Море ,изгреви ,вълни ,свежест ,красота

Юли е-любимият ми месец
Посрещнахме първото юлско слънце Heart Eyes
Поздрав за всички вас ,момичета Hug
http://vbox7.com/play:45eda2a9

# 64
  • Пловдив Белащица
Нещо не мога да смогна да седна да пиша тук. Ние се върнахме в неделя следобед и вече сме си в Бг. 2/3 от багажа го оправих същия ден, последния куфар стои на средата на коридора и не ми остава време за него. Но от утре смятам да пусна Андрея на ясла, така че се  надявам да имам време да го оправя  Mr. Green
Тези дни ще кача и снимки, че и тази работа още не съм я свършила. Хубаво поне че в тази тема малко се пише, че от 24-ти до сега само 5 стр  Wink. Че в отчетната за ноември се изписват 5-6 стр на ден и гледам и там да хвърлям по едно око.

Честито на всички имали поводи за празнуване.

На нас морето както върви ще ни се размине, но поне отидохме за един ден до океана, та мааалко си позаситих желанието за плаж. Не че там беше плаж на камъните. А водата беше ледено студена и само краката си потопих  Crazy

# 65
Данинка, благодаря за July morning настроението Hug

Васе, добре дошли, чакаме снимките с нетърпение!

# 66
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Само да кажа, че Гого нощес ми вдигна температура и днес не го пуснах на ясла. Оставих го у свекърва ми. Обаче днес ми е първия работен ден и хем не ме свърта, хем ни проверяват често и незнам дали ще мога да си тръгна по-рано.  Sad

# 67
Дени, дано е нещо инцидентно и детенце се оправя бързо! Hug Хубаво е, че все пак има на кого да оставиш Гого. Пък работният ден докато се усетиш и ще е свършил Simple Smile

# 68
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Мерси, Гери, бил сега заспал и като стане ще го заведа на лекар. Добре, че от днес свекърва ми е в отпуска, иначе щях да вземам болничен.

# 69
Привет и от нас! Завърнахме се от морето онзи ден, но компютърът вкъщи пак е повреден и едва днес от работа успях да хвърля едно око на темичката. На морето беше супер, и времето, и изкарването, снимки ще кача по-нататък. Ния с радост тичаше по брега, но водата беше студена и не искаше да влиза навътре, само с детско басейнче я къпахме.
Хъни, Дакра, весело изкарване на морето и дано случите на време.
Уини, страхотни снимки на порасналата сладурана.
Мини, новият ти аватар е супер. Дано кръщенето на Преслава е минало прекрасно и чакаме снимки на малката сладуранка.
Дан, честито завършване! Успех с новата работа!
Дени, дано бързо мине на Гого заболяването!
Гери, стискам палци Киара да спре да плаче. Ния последните дни само малко приреваваше и спря да повръща от рев от яслата, но решихме летните месеци да я гледат баби и дядовци, които ще редуват отпуските си, а на ясла - от септември.
Мая, браво за цигарите! Hug
Данинка,  Hug, прекрасно и поетично, както винаги.

# 70
Мира, добре дошли! Радвам се, че сте изкарали хубаво, по-нататък чакам и снимките Simple Smile

# 71
  • Пловдив Белащица
Ето и снимките http://andreyapenkovska.multiply.com/photos/album/49/49

Дени, дано Гого бързо да се оправя да не го мислиш.

# 72
Васе,големи красоти!А Андрея много е порастнала!Страшна кукличка! Hug

# 73
Добро утро!

Ех, Данинка, какви спомени събуди в мен.  Heart Eyes  И как ми се прииска и на мен да съм на морския бряг и да посрещам първите слънчеви лъчи в прегръдката на любимия човек ...  Simple Smile

Васе, снимките ви са чудесни и да не съм видяла повече коментари от сорта, че си слон, защото изглеждаш страхотно, чу ли ?!?!

Желая на всички един чудесен ден, пълен с много положителни емоции и усмивки  Hug

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 07:43 от mila_pa

# 74
.........................
Васе, снимките ви са чудесни ...... изглеждаш страхотно, чу ли ?!?!
..............

Абсолютно подкрепям Лили! Simple Smile

Да се похваля, че вече си имаме спалня, снощи я сглобявахме до 1:00 часа и сега съм малко Tired Crazy В събота пътуваме за Италия, а въобще не съм започвала да приготвям багаж.
Киара пак се разплака тази сутрин. Имам чувството, че Кика харесва едната какичка по-малко от другата, а не виждам причина за това от моята гледна точка newsm78

Общи условия

Активация на акаунт