Дано не съм те подразнила с тия "акъли", дето ти ги давах преди малко. Аз все с добри намерения...
Леле, забелязвам една ужасно паразитна дума в речника си - "вече" . Уф стана ми неудобно и тъпо

), сватята ще ме фризира
Въобще, кеф голям!
на всички
Разбира се, че не се сърдя! Скъпо ми е всяко изказано мнение най-вече с това, че ви интересува и вълнува всеки проблем!

Аз не се срамувам,че сме с ограничени средства..Срамувам се и се притеснявам да кажа,че колкото и да имам желание,ме възпрепятстват ограничените средства.И затова винаги с мъжа ми лъжем приятелите си,когато те ходят по ресторанти, кръчми,хижи,вили..Все им казваме,че сме уморени или нещо подобно.. Ама това не ми тежи.В един момент просто свикваш да си стоиш почти постоянно вкъщи,свикваш да прекарваш Нова Година вкъщи или у свеки,отвикваш да ходиш по кафенетата всеки ден и след време даже това не ти и липсва...Или по -скоро НАУЧАВАШ се да свикваш със ситуацията и се примиряваш...
За пореден път се убеждавам, че тук сме събрани много качествени и готини мацки и това много ме радва, горда съм с вас и съм много щастлива да си списвам в такава приятна компания, много ви обичкам и ми и много тъпо като не мога да пиша дълго време 
... не аз просто не знам какво да кажа, да се ядосвам ли, да рева ли( днес добре си поревах, защото малкия не е спрял да се дере от 12 до 3ч., а той като спря вахтата пое кака му, било й мъчно за тати
) Те нашите двамата са си лика прилика- и моят го няма по цял ден, прибира се, хапва и си ляга, сама къпя, оправям, храня и върша всички други неща, свързани с децата, но аз съм си виновна, щото се правя на много оправна
Преди малко ми се обади от няква кръчма да ме пита дали съм изкъпала малкия..... нямам думи..... Айде утре да се видим, ще ти звънна по някое време, ако нямаш други ангажименти 

Аз пък много обичам да бърша прах и да минавам пода с подочистачка.Ама да имам и подходящите препарати...