Честно казано и мен ме е страх,а и съм ужасно подозрителна дали нещата се получават както трябва...

всеки има такива дни.

Шегувам се, да не се обидиш, за мен е важно да знам, че на човека, който ме лекува, му пука за мен и за това дали ще успее да се справи с проблема ми, а щом се притесняваш, значи ти пука, далеч съм от мисълта да оценявам когото и да било, но ти влизаш в критериите ми за лекар, на когото бих се доверила с 2 ръце и 32 зъба
,....
Не,бе,душа!Страх ме е мен като ме лекуват дали ми правят нещата в устата както трябва! Иначе аз като работя не става с подозрение-знам много добре още на момента дали се получава перфектно или има забележки и трябва да коригирам! 
Фокси договорихме се на нац.среща ще ти дам колкото искаш да ме гримираш аз ще се правя че не се харесвам ще се трия и ти пак ще ме мажеш
праи се че не ни шпионира.

. Но мисля, че една такава реакция е много по-добър ход, отколкото скандали и сръдни. Така ти му даваш пълна свобода да се чувства щастлив, а иначе все едно, че му пречиш. Той ще се замисли и ще го оцени 1000%. И между другото нямаш ли роднини или близки приятели извън София, да заминете за известно време с малкия Венци и да оставиш момчетата да се справят сами. Ще видиш после как ще ти се радват и ще ви обгрижват като има домъчнее за вас! 
Ти си майка героиня! 
.

За съжаление не мога да приложа най-вървежния съвет - да го кърмя по-често. Той през деня въобще не спи, а в будно състояние се скъсва да се извива и да стиска устата и просто не мога да го накарам да суче по-често. Нещо ми е много омагьосан кръга и не знам какво да го правя... Но реших да му додавам, защото видимо е отслабнал, а и никак не е наддал този месец, като се прибави и това, че нон-стоп беснее...то от какво ще расте! Чувствам се много тъпо и ми е мъчно, но какво да се прави, най-важното е бебчо да е щастлив. Днес като почнах да му давам допълнително почна и да се усмихва и да се смее с глас, видимо доволен, а иначе тия дни е все кисел и мрънкащ. Единствено през нощта не е познал някой да му бърка добавки!
, да слушам музика, пороен дъжд, а аз да съм си на сухичко и топличко, пролетта, хубавите жестове и добротата между хората (направо реввам веднага!!!), да гледам спящо дете, кафе с мляко, масажите, да правя хубави подаръци, кучетата... и още много неща, но излизам от десетте 
) всякакви насекоми (хлебарките най-много, то се знае!, но и няколко пъти сънувах онова ужасно нещо с многото крака, което някой беше публикувал ведъж тук
), някой да е болен

/Препоръчани теми