Отговори
# 210
Толо а да знаеш пациента колко е щастлив когато си приключила с него няма да ти казвам Laughingсамо като видя табелка СТОМАТОЛОГ и съм готова да плча като малко дете

Joy  Joy  Joy

Честно казано и мен ме е страх,а и съм ужасно подозрителна дали нещата се получават както трябва... ooooh!

# 211
Коте  Hug всеки има такива дни.
Аз също имах малко проблеми с кърменето миналата седмица, но при мен бяха от цикъла. Потърси Яна, тя ще измисли нещо. Колко мами даваха добавки, а сега вече са само на кърма - дано и при вас стане така  Praynig

10-те неща които обичам:
 - да съм сред приятели - по срещи, купони, гостита и т.н. lalalala
 - да си похапвам като попско чедо на задушница  eat
 - да готвя, но трябва да смъм на кеф, че моя мъж не яде манджи без парченца любов  Wink
 - да ходя на театър  perko
 - да живея няколко дни в годината сред природата на палатка или хижа.
 - да спя.
 - да се ровя в нета   typeuu
 - да пия бира - целогодишно.
 - обичам хората покрай мен да са усмихнати и щастлив, а ако и аз съм допринесла с нещичко за това се чувствам най-най...

10-те неща които не обичам:
 - да ме клеветят за нещо което не съм направила
 - лъжата
 - да мия чинии
 - да пътувам по-скоро високите скорости
 - грах
 - да съм сама
 - да съм повече от 1 ден с майка ми под един покрив  Crazy
 - да има болни хора покрай мен - страдам с  тях, а и липсата на вълшебна пръчица
 - да плащам наеми, води, тоци  #2gunfire

# 212
След написаното от вас и аз имам да добавя още неща,които също като вас ме дразнят,или ги обичам...
Толо каза,че не обича...
Цитат
някой да твърди,че не е казал нещо,което лично съм чула...,хора,които все се оплакват...ама от всичко!,

и аз, и аз...

Алхимика
каза,че обича...
Цитат
4да ми правят масаж и нещо на косата

Найема каза,че обича..
Цитат
фотографията,рамките за снимки

Хетера каза,че обича...
Цитат
малки кучета и котета

Иииии забравих да спомена,че обичам да гримирам,но не и себе си,макар че всеки ден съм гримирана.Обичам да гримирам хората...
И обичам да ми се вдига адреналина..особено когато пътувам със самолет при издигането и кацането....УНИКАЛНО Е!!!!

Страшни сте всички..неподозирани неща откривам у вас.... Thinking

# 213
  • София
Толо а да знаеш пациента колко е щастлив когато си приключила с него няма да ти казвам Laughingсамо като видя табелка СТОМАТОЛОГ и съм готова да плча като малко дете

Joy  Joy  Joy

Честно казано и мен ме е страх,а и съм ужасно подозрителна дали нещата се получават както трябва... ooooh!

Аааааа, тогава няма да идваме при тебе  Crazy Шегувам се, да не се обидиш, за мен е важно да знам, че на човека, който ме лекува, му пука за мен и за това дали ще успее да се справи с проблема ми, а щом се притесняваш, значи ти пука, далеч съм от мисълта да оценявам когото и да било, но ти влизаш в критериите ми за лекар, на когото бих се доверила с 2 ръце и 32 зъба  Wink

# 214
  • София
Обичам:мъжа ми и детето ми,морето,почивните дни,пържени картофки(които в момента са забранена храна),пийване с приятели,веселието,да пътувам,да влизам във форума и да си говоря с вас  Hug,....
Не обичам:лъжата и измамата,лицемерието,да ходя на зъболекар,нахални хора,злобата у хората,правителството ни и всички депутати....

А толо а кой модел, че моят е А470 и затова искам някое по тъничко, например от Ixus серията.

# 215
Ive, Joy Не,бе,душа!Страх ме е мен като ме лекуват дали ми правят нещата в устата както трябва! Иначе аз като работя не става с подозрение-знам много добре още на момента дали се получава перфектно или има забележки и трябва да коригирам!  Hug

Larakroft,моя апарат не е от тънките.Пише на него SX100 IS ...незнам това ли е модела,ама друг надпис не виждам.. newsm78

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 17:56 от толо

# 216
OOOOOOOOO Инче душата не се сърди на не милото ти.ние догодина пък ще направим едно женско форумско море с деца ама там ще си намерим бабки за детегледачки вечер срещу заплащане(имам опит така с една птиятелка)и марш по баровете всички и на баровете и по масите и на столовете и под масите най накрая  JoyФокси договорихме се на нац.среща ще ти дам колкото искаш да ме гримираш аз ще се правя че не се харесвам ще се трия и ти пак ще ме мажеш Twisted Evil
едно време имах един много готин псевдо коафьор при ойто ходех да ме изправя и като ме дръпнеше вече накрая само го издебна да не ме види и се напръскам с водата за да ме дърпа пак Twisted Evilе веднъж ме видя и стана голяма веселба,напръска ме цялата и ме прати да си ходя къдрава.после се научих на това онова и вече ми е скръндзаво да давам пари за прически.но за грима леле ще си умра от кеф.
м@м@ къде го изрови това бе душата,сега му казах на башкиселчо да влезне да чете а той ми вика-що нещо интересно ли има Winkпраи се че не ни шпионира. Whistling

# 217
  • в сърцето на един мъж...
Доре, сори, ама съм така възпитана и ужасно ме дразни като закъснява някой Embarassed Моя мъж що мърморене му мърморах докато влезе в час Mr. Green
Леле, Фокси, ако се съберем на среща, много искам да ме гримираш Embarassed Аз така и не се научих да го правя както трябва Laughing
Деси, обещала съм, ще го изнудя моя мъж да се видим Hug
П.С. Аз обожавам котки, но откакто почина моя коледен подарък, не искам и не си вземам, защото щях да умра с нея Cry

# 218
Betunga, нашите младежи са родени един за друг, само виж  hahaha Joy hahaha

Коте, знам, че ти е трудно и тежко и имаш наистина нужда от някой, който да ти помага не само за малко, а за постоянно, защото се грижиш освен за бебето и за другите деца на мъжа ти. Вярвам, че той ти е благодарен за това, но ......мъжете са си наистина малко егоисти. Колкото и да се ядосваш и дори скандали да вдигаш не мисля, че ще ти стане по-добре, нито ще накараш големия Венци да не ходи щом вече е взел решение. Напук на всичко сложи на лицето най-хубавата си усмивка и му пожелай приятно прекарване. Като се замисли човек, той сигурно наистина има нужда да разпусне, не че и ти нямаш   Tired. Но мисля, че една такава реакция е много по-добър ход, отколкото скандали и сръдни. Така ти му даваш пълна свобода да се чувства щастлив, а иначе все едно, че му пречиш. Той ще се замисли и ще го оцени 1000%. И между другото нямаш ли роднини или близки приятели извън София, да заминете за известно време с малкия Венци и да оставиш момчетата да се справят сами. Ще видиш после как ще ти се радват и ще ви обгрижват като има домъчнее за вас!  Flutter
Алхимиците, правите детински изпълнения! За какво точно се скарахте така жестоко?! Май от мухата направихте слон! Иде ми да ви се накарам сериозно, но не се познаваме толкова и ще си замълча. Аз го казах и преди - по света има толкова страшни неща, хората се сблъскват с такива проблеми и намират сили и желание да се преборят, а вие.......... и особенно баш Алхимика.......
vivi_mm ЧЕСТИТО за отлично взетия държавен изпит!   bouquet  Ти си майка героиня!  Hug
Атмосферче, аз на бебо до сега не бях давала нищо друго освен кърма и вода от 4 дни се захранваме с пюре от ябълка и днес с пюре ранни моркови, но аз си хапвам всичко което ми душа иска - череши, ягоди, кайсии,праскови, риба, овче кисело мляко, прясно мляко,портокали, сливи, лук, чесън, шоколад и т.н. Ами на мен млеката и плодовете са ми основна храна, аз ако трябваше да не ям т.нар. алергизиращи храни трябва да се подложа на гладна диета. Криско си е здрав и си расте, слава Богу  Praynig .

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.   Shocked Е тоя път неам думи!

# 219
Фокси,записвам се като трета за гримиране на срещата Winkаз се гримирам всеки ден, без фон дьо тен не мърдам от къщи Laughingама нещо не е както трябва моето гримиране.Три пъти съм ходила да ме гримират..ей приказка,единият път така си и спах,без да се мия Laughing

# 220
здравейте хайде и аз на бързо да ви кажа какво ОБИЧАМ и какво МРАЗЯ докато мъника все още спи, аз засега ще ви познавам само чрез форума защото няма да идвам на националната среща:

обичам : спагети, хубава музика, пикници, моретооо, усмивките на хората, мастика, таратор, животните , семейството си и да си играя с малки деца

мразя: лицемерието, тотри, мляко с ориз, да ме лъжат, лекари, болни хора ( искам вс да са здрави) тормоз на всякакви живи същества , да ставам рано , да съм дебела както в момента , да готвя по задължение

мн сте мили всички и се радвам че съм тук сред вас

приятна вечер ( мишо се събуди)

# 221
За нещата, които обичам .....те са толкова много! Аз съм си обичлив и позитивен човек и ще обобщя така:
Обичам да обичам и да се чувствам обичана,да съм спокойна, да знам, че близките ми са здрави и нямат проблеми.
Мразя да ме е страх, мразя болести, мразя да ме лъжат, мразя проблемите, мразя да мразя!  
Има още много неща, които обичам и не обичам, но не ми се задълбочава. Когато ми е хубаво се наслаждавам на момента, когато ми е зле, гледам да не си го слагам много на сърце, щото нервните клетки не се възстановяват  Wink  

# 222
  • Sofia
Ех, че хубава тема  Heart Eyes

Бетунга, проблемът е, че Венци си суче по 6-7 пъти в денонощието докато сам пусне (обикновено придремва за 5 мин), не е като да няма кърма, ама сега си изяжда и добавката  newsm78 За съжаление не мога да приложа най-вървежния съвет - да го кърмя по-често. Той през деня въобще не спи, а в будно състояние се скъсва да се извива и да стиска устата и просто не мога да го накарам да суче по-често. Нещо ми е много омагьосан кръга и не знам какво да го правя... Но реших да му додавам, защото видимо е отслабнал, а и никак не е наддал този месец, като се прибави и това, че нон-стоп беснее...то от какво ще расте! Чувствам се много тъпо и ми е мъчно, но какво да се прави, най-важното е бебчо да е щастлив. Днес като почнах да му давам допълнително почна и да се усмихва и да се смее с глас, видимо доволен, а иначе тия дни е все кисел и мрънкащ. Единствено през нощта не е познал някой да му бърка добавки! Naughty

За обичането и необичането:

Обичам (освен любимите хора, то се знае!): морето и това как мирише, киното, фотографията, да пътувам по света, да чета, да се смея, да споря културно Wink, да слушам музика, пороен дъжд, а аз да съм си на сухичко и топличко, пролетта, хубавите жестове и добротата между хората (направо реввам веднага!!!), да гледам спящо дете, кафе с мляко, масажите, да правя хубави подаръци, кучетата... и още много неща, но излизам от десетте Wink

Не обичам: да ме лъжат, грубите и агресивни хора, зимата, караниците, пияни непознати, глупостта (въпреки че ме забавлява много), грис (умрях от глад в тая Тина Киркова  Joy ) всякакви насекоми (хлебарките най-много, то се знае!, но и няколко пъти сънувах онова ужасно нещо с многото крака, което някой беше публикувал ведъж тук  Sick), някой да е болен Sad      

Много ми е интересно като чета тези списъци. Толкова много неща знаем една за друга вече...никога не съм предполагала, че мога да почувствам толкова близки хора, които дори още не съм виждала наживо... Hug
И още неща има, но не се сещам сега...

Червеношийка, аз този път нищо не казах. Наревах се едно хубаво той като тръгна. Няма да вдигам скандали, няма нищо да кажа. Разчитам той да си направи изводите сам. Не е глупав, нито е дебелокож... Единственото лошо е, че доста горчивина ми се насъбра, а аз много търпя, но като ми охладнее, доста дълго ми държи. Знам, че не мога да разчитам, че той чете мисли, но просто няма смисъл да говоря и само да се стресирам допълнително. Ще дойде ден, ще си кажа каквото имам да казвам. Сега най-много да му вгорча почивката, а аз да си скъсам нервите и без това малкия ми е най-важен в момента да го оправя...
Чувствам се изоставена и сама, това ме боли най-много...

Сега моя батко ще дойде и всичко ще ми мине! Както не сме се виждали от сума време, защото е мнооого зает, така да видите като му ревнах по телефона как се изстреля и заряза всичко! Ето това е най-хубавото нещо на света! Любимите хора и бързината, с която пристигат, когато ти е зле  Heart Eyes
И по-този повод, поздрав:

http://vodpod.com/watch/722377-diana-ross-aint-no-mountain-high-enough

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 18:19 от cutesmallcat

# 223
  • София
ох, много от вашите "обичам и не обичам" са и мои, макар да не съ мсе сетила Simple Smile
Едно единствено нещо искам да добавя в графа МРАЗЯ... дори с него да заменя всички неща, които съм писала там: МРАЗЯ ДА СЪМ БЕЗСИЛНА
Леле това чувство на няколко пъти съм го усещала както се казва "в мозъка на костите си", направо граничи с лудостта

# 224
Ето ме отново! Да ви се похваля каква следобедна дрямка му хвърлихме с Плами ...... чувствам се толкова релаксирала ....... тя заспа в 14.30ч., а аз в 15ч. та до преди половин час аз, а тя току-що се разшава с крачета  Wink

Хайде и аз да се включа за 10-те най-

Мразя:
- нечистоплътните хора /некъпани и вонящи на пот  Sick/
- чалгата
- цигарите, и особено нетолерантните пушачи
- пияни хора /особено близки/
- скандалите
- да бърша прах  Embarassed, ама сега се налага супер-често да го правя
- неточните хора, които ми объркват плановете
- да ходя на лекар, но се налага и го правя въпреки това
- да говоря за себе си
- да пия лекарства

Обичам:
- семейството си
- морето и планината
- да пътувам
- натуралния шоколад и тортите, италианската кухня
- да готвя
- техно-музиката /рейв и т.н./
- да шия облекла, а не гоблени, но последните 3-4 години не съм го правила
- интернет и компютрите
- да се срещам с приятели
- фотографията
За последното можете да видите някои мои неща в този сайт: http://foto.vacacionesbulgaria.com/

Има и още неща, които обичам и не обичам, но те са в кръга на човешкото поведение, а предпочитам да се огранича до тук.

Общи условия

Активация на акаунт