Отговори
# 195
  • София
Айде и аз на всяка манджа мерудия, ама докато дсребсън спи...

10те неща, които обичам:
- да пътувам
- спагети
- планина
- зимата
- да видя усмивката на някого на когото съм помогнала
- да слушам музика в трамвая
- волейбол (тренирах реди, въпреки че отдавна не съм играла, няма с кого, а и с тези кг вече :Р)
- бижута
- бира с приятели
- хора (имам предвид народни танци, ама не с ансамбъл, ами да играем в кръчма например)

10 неща, които мразя:
- да нямам време за себе си
- да ме обиждат без да съм виновна за нещо
- рап под всякаква форма
- да не ме оценяват
- това, че допуснах да стана дебела
- когато се карам с мъжа ми
- готвен лук  Wink
- да ме карат да бързам
- да се променят плановете ми
- да ме лъжат в очите

# 196
  • в гората
 И аз по темата:

обичам:
 да шофирам слушайки музика и да си грача, да правя изненади, обичам кучета (мойто най-вече), да гледам стойностни филми, да играя игрички, да мечтая ...

мразя:
 да ме обвиняват в нещо без причина, да ми се заповядва, да пазарувам, не си падам по масажите  Embarassed (колкото и странно да звучи), мразя да не се чувствам добре в кожата си,

сигурно има още неща, които обичам и такива, които мразя, но сега не се сещам  Rolling Eyes

# 197
Ех, че интересна темичка ще стане Laughing

Обичам- на първо място да хода на театър,шоколад, да пея, да танцувам,да ме пипат по косата, да чета,да слушам музика, БАНАНИ (с това трябвяше дя започна,защото ми е най-любимото нещо за хапване),сирене по шопски, да шофирам и да съм влюбена.

Не обичам- да чакам някого за среща, лук(под всякаквя форма), да готвя,да гладя,чалгата, бюрокращината в нашата държавица,всички яденета навяващи ми спомени от детската градина (пиле фрикасе,грис-халва,мляко с ориз).

Сега се сетих за една смешна случка от болницата- нали след секцио малко на диета ни държаха първия ден и на втория (ако не бъркам вече,че то се забравя) най-добрата ми приятелка е дошла при мен и аз се оплаквам - "Толкова съм гладна,че и пиле фрикасе бих яла" и точно след две минути се отваря вратата и една санитарка с най-щастливия глас на света съобщава "ПИЛЕ ФРИКАСЕ" и така ми се усмихна все едно ми е донесла трюфели... Joy Joy Joy...Е ,такъв смях му одарихме с тази моя уста....

# 198
Като слушам как сладко си приказваме..да ви почерпя с моето любимо питие....

# 199
  • София
Момичета, аз съм шампион днес Simple Smile Не съм давала бибата на малката цял ден. ПО едно време ми писна да я занимавам и й я дадох докато беше на гимнастиката. Идвам в хола и.... по тв-то върви рекламата на Уницеф  ooooh! Отидох и си я гушнах малката и пак без биба Simple Smile То не е толкова трудно да ви кажа... Ама като съм сама... Милото като си е тук и искам и на него внимание да му обърна, ама ще видим - дано лека полека да я махнем тая биба.

Ето това е резултата от микробиологията:
"Не се изолират патогенни чревни бактерии / Salmonella et Shigella /. Не се изолира Candida spp. *"
Да ви попитам има ли други видове изследвания?  Че лаборантката предложила: за кръвоизлив и за паразити /но за тях трявбало чашката да е пълна до половината/
Яна, не смея да се похваля, но като че ли слузта намаля... Най-сетне ми се изпразват гърдите през деня  bowuu
Вчера храних така:
лява, лява, лява, цедене на дясната, лява, лява+дясна, лява
Днес:
дясна, дясна, цедене на лявата, дясна. Ще видим как ще продължи

ОБИЧАМ:
-да работя, както и да ходя на училище, лекции и прочие
-да гледам телевизия
-да чета
-зимата
-да си попийвам, а още повече обичам когато се спра навреме  Blush
-да се смея
-да ям
-да пътувам с милото, ама да не кара той
-котки /до ден днешен като кажа "маме" на Белослава ми е неестествено, защото дълги години така наричам котката си Simple Smile/ и кучета и всякакви животни /но най-вече моите си: Мамето, Пацка и Мечо/
-обожавам да купувам и да подарявам подаръци

МРАЗЯ:
-външния си вид /в момента/
-всякаква домакинска работа
-да спортувам
-да осъзная, че някой всъщност не ми е истински приятел
-начина по който се държа с родителите си, а напоследък и с милото
-погледа на пиян човек /особено ако ми е роднина или приятел/
-да ми се ходи до тоалетната /и по 1 и по 2 Simple Smile/ и да знам, че скоро няма да ме огрее
-да ми е горещо, както и да ми е студено
-филми с животни /те винаги умират/, както и такива, свързани с глобалното затопляне
-да ми се налага да взимам решения и да избирам /като се започне с избора на салата в менюто и се завърши с това да взема страна в спор между приятелите ми и милото/

# 200
 Peace
толо,страхотна снимкааааа!
На мен пък от 2-3 дни ми намаля кърмата страшно! Sad
И сега по темата:
10 неща,които обичам:обичам безумно мъжа си и детето си/разбира се както и семейството си/,обичам музиката,обичам танците,обичам да чета книга на много уютно и топло местенце,докато навън вали или е зима;обичам сладолед,обичам да пътувам,обичам да рисувам,обичам винце в приятна компания,обичам да се обличам хубаво,обичам природата във всичките й проявления.
И КАК МОЖАХ ДА ЗАБРАВЯ-ОБОЖАВАМ КИНОТО!!!
10 неща,които мразя:мразя предателството,лицемерните хора,прекалена шумотевица,да ме лъжат,големите скорости,простотията,чалгата и несправедливостта.

# 201
  • София
Момичета толкова неща исках да пиша, но малкият не ме оставя много днес.
Фокси  Hug Hug Hug
Дидерочно много е сладка малката принцеска.
Толо браво за снимчиците сладурана малка.А с какво фото ги правиш, че ще си сменям моето канонче.
Оф нямам много време и после ще се включа по 10 неща.

МОмичета страхотни сте всички.Благодаря ви , че ви има.

Честити месечинки на всички бебоци днес.
Браво ВиВи.
О Деси мерси.

# 202
Много емоционална темичка си имаме.
Толкова неща имах да кажа на Фокси и на вас момичета,но ще се огранича само в това,че всички вие се с големи сърца.Радвам се,че ви познавам пък било то и само виртуално  Hug Hug Hug Hug Въпреки,че вярвам в БОГ,доброто,в това,че каквото човек сам си направи това ще е,че положителните мисли правят така че чудесета да се случат не съм много оптимистично настроен човек.Преди години загубих скъпи за мен хора и оттогава имам един панически страх от смърта.Постоянно си мисля как ще живея ако ги няма родителите ми,близките ми и най-вече мъжа и дъщерята ми.Ох,я по-добре да не се обяснявам че продължавам сама да се натъжавам,а ще натъжа сигурно и вас.

Сега за 10 любими неща - след любимите ми хора,които няма да изброявам,обичам:
- да пътувам
- да ходя за риба,палатка,пикник и въобще сред природата
- да похапвам сладки неща,абе въобще да похапвам
- да шия гоблени
- да чета книжки
- да ходя на кино,да танцувам,да карам ски
- да излизам с любимите ми колежки от работата
- да пазарувам детски играчки,дрешки и въобще всичко свързано с Белослава
- фотографията,рамките за снимки
- планината,манастирите

Не обичам
- да се страхувам
- да няма какво да хапна като съм гладна
- мазните чалги
- несъобразителните хора
- болестите
- да чакам на опашки
- да чистя
- дрешките в розово за момиченца
- да ходя на плаж
- да спортувам

# 203
леле човехк да излезне за 2-3 часа и машинописките изписали цял роман ooooh!не мога да запомня всичко ще трябва да се връщам да чета 2 пъти,и тогава ще пиша Crazy
а само за снимките да кажа всички са страхотни еле па Раличка Joy
Фокси многооооо са сладки така като се закачат Насето и Гошето Heart Eyes
Диде 2-3годинки и я записваш Зари на гимнастика Laughing
Даримка каква веселба ви чака с този път голям,завидях ви Sunglasses
обичам
1 макарони,спагети,спанак,пълнени чушки
2семейството си,башАлхимика(по някой път Wink)и най много Мая
3котката си
4да ми правят масаж и нещо на косата
5да пътувам
6да пия мастика насаме с милото
7цигарите Embarassed Embarassed Embarassed
8да слушам Тоника и Тони Димитрова
9зимата и коледните празници(заради храната)
10още много неща са ми топ 10 но спирам
не обичам
имаше едно време едно детско за смърфовете,там имаше едно смърфче дето мразеше всичко дори и смърфовете Laughingи аз така като не съм на кеф.
но най мразя ТОРТИ направо ми се гади като ги видя Sick

а забравих много обичам да играя карти и табла но само с хора които наистина го могат Peace
айде после пак че забравих какво трябваше още да пиша newsm78

# 204
Толо браво за снимчиците сладурана малка.А с какво фото ги правиш, че ще си сменям моето канонче.

Larakroft,с ...канонче!  hahaha

10 неща,които мразя: претъпкани места,да ходя по бюрократични инстанции,пияни хора(особено близки),някой да твърди,че не е казал нещо,което лично съм чула...,агресивни и дебелокожи хора,хора,които все се оплакват...ама от всичко!,Доре,сори.. Laughing,ама най-не обичам да чакам някого след фиксиран час!,също и сноби...

10 неща,които обичам:много ранни часове сутрин през лятото,да карам ски в Банско,да гледам децата как спят,да срещам хора,за които усещам,че сме "от една порода" Grinning ,мъжът ми да прави нестандартни неща в нестандартни моменти,да заминавам нанякъде,миризмата на окосена трева,летните бури,въпреки че изпитвам панически страх да съм навън и...миризмата на "потно" бебе.. Laughing,обичам и да се чувствам удовлетворена след работа с пациент и сигурно още много неща,но за тези десет се сетих сега!

# 205
  • София
Айде и аз ще се включа в обичам и не обичам  Simple Smile

Обичам:
- аромата на борова гора след дъжд
- Коледа
- Пролетта
- ноктюрно на Шопен
- книги
- малки кучета и котета
- да пея
- навън да вали сняг,а аз да съм пред камината ако може с червено вино  Mr. Green
- да мечтая
- смеха

Не обичам:
- да се чувствам глупаво
- нахални хора
- да съм скарана с някого
- да говоря по телефона с хора,които не познавам добре
- да признавам,че не съм права  Blush
- да ходя на зъболекар,направо ми е кошмарно
- височини
- прости хора,колкото и общо да звучи
- не обичам да ми връзват тенекия
- да ставам рано

# 206
Толо а да знаеш пациента колко е щастлив когато си приключила с него няма да ти казвам Laughingсамо като видя табелка СТОМАТОЛОГ и съм готова да плча като малко дете

# 207
еха така сигурно само в начало е било Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
alximika, iva_angel, tina54, mama_bebcho, 4erveno6iika, foxy81, geri_kkoleva, dideroncho, hetera, riccie, kamelllia19, m@m@, Darima, betunga, толо, teodora_popova, wondertedy7, dessie83 (+ 3 Скрит/и) и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

# 208
  • София
Хахахаха, това с пациента беше много добро, алхимиче, направо ме изпълни, сори за спама, ама не се сдържах просто   bouquet

А за "балкончето" - ми, вали, бе душа, вали Simple Smile))))

# 209
Момичета, получи се доста чувствена тема и за пореден път доказвате, че наистина добри и чистосърдечни хора съществуват!  Hug

Обичам: планината; топъл, пролетен дъжд; снежна, бяла зима; да пия биричка с приятели; да шофирам; да спя; да обичам и да мечтая.
Мразя: да ми е горещо; лицемерието; да съм зависима от някого; да не мога да контролирам живота си.

Общи условия

Активация на акаунт