Отговори
# 180
autumnsphere нашето педи каза, че ще разчитаме на кърмата. И да не е на кърма вероятноста е много малка.
Абе къвто ни е късмета.
За яденето - от два месеца си хапва домашно зеленчуково пюре от - картофи, чушки, домат, лук, тиквички, грах, моркови и малко масло. След 5 дни мисля и аз да пускам по малко пилешко в зеленчуковото пюре.
Айде да ви кажа как папкаме, да не си помислите, че за вечеря и давам пържоли  Joy
Сутрин в 6ч. на кърма, в 9ч. попара +жълтък(2бр. на седмица), в 13ч. кърма, в 17ч. зеленчуково пюре + десерт плодово пюре, в 21.30ч. кърма.

# 181
  • в сърцето на един мъж...
Фокси, да кажем, че в един момент много ми дойде това със силата и съвсем лекичко се сринах. Ти просто не знаеш преди две години как бях... Цял живот ще съм благодарна на една приятелка психоложка, че ми помогна. И аз си имам моите моменти на слабост Embarassed Тогава не ми се ставаше от леглото Cry Ама и това минава полека лека...
За зяпането - ще се научите и да се напъвате като акат, да отваряте уста, като се хранят, да кашляте с тях и още хиляди други неща Mr. Green
За 10-те неща: Обожавам сладолед, пържени картофи. Обичам да ходя на кино, да чета - безумно много Embarassed /чак мъжа ми се оплаква от мен Mr. Green/, да пътувам, да слушам музика, киноманка съм до лудост Embarassed, обожавам бижутата Mr. Green, много обичам приятелите си и ужасно държа на тях и съм запалена страшно по музеи-замъци Embarassed, обожавам да стоя на брега на морето по залез или изгрев Grinning
За 10-те неща, който мразя - мразя безумно дядо си Embarassed, ненавиждам да ме лъжат, не обичам гювеч Grinning, мразя неточните хора - смятам, че точността не е порок Embarassed... и не мога да се сетя за друго, което да мразя в момента Laughing
За мъжа ми - не знам как е, общо взето не казва, но се надявам на 29ти да стане ясно как са нещата и да му предпишат някакъв режим.

# 182
  • Sofia
Ох, здравейте! Започвам с ох, защото днес явно ми е много критичен ден Sad
И от сутринта цивря  Embarassed Мислех да ви споделя сутринта моите грижи, ама прочетох поста на Фокси и всички следващи и  newsm45
Фокси, момичета, искам да ви кажа СТРАХОТНИ СТЕ!!! И много се радвам, че живота ме срещна с вас! Нямам какво да допълня към всички хубави думи изписани днес, само ще кажа че 100% съм съгласна с всичко! И аз знам какво е и безпаричие, и работа, и нямане, но винаги съм имала прекрасно семейство, страхотни приятели и много любов и знам, че това е най-важното от всичко!!! Пожелавам го с цялото си сърце на всяка една от нас! За другите неща човек се преборва някак...

И сега да ви се оплача. Тези дни Венци ми е много неспокоен, мрънка, даже плаче, а никога не е бил чак такъв. И след като тази нощ яде през 2 часа, сутринта абсолютно категорично отказа да суче! Ама категорично! С извиване назад, истеричен рев и т.н. Пробвах всички трикове, които знам и са давали резултат и на шестия час се предадох и му дадох Лактана БИО около 120 мл, изпи ги и заспа. Освен това тези дни не пишка много обилно, не е акал от онзи ден и определено е отслабнал Sad Аз го виждам, майка ми, Венци и то без да им казвам нищо го забелязаха.
Та звъннах днес на педи, отидохме и се оказа, че за 25 дни е наддал само 250 г. И моята прословута педка "Не дохранвай, не захранвай още" отсече " Ще даваш добавка и още от утре почваш пюретата!" Толкова ми е криво! Не знам какво да го правя, защо така стана изведнъж?... Като се върнахме с 300 зора посука 5 мин и след това си дояде с 60 мл добавка, че и за още питаше... Най ме притеснява, че пищи и се извръща и не ще да засуче изобщо Sad Слава Богу поне не е болен!  Praynig Покашля ми тези дни, ама явно се дави от лигите, гърдите са му чисти.

Това ми е едната проблема Simple Smile Другото много тъпо е, че моя любим реши да ни за**е и да отиде за 3 дни на море с приятели, защото трябвало да си почине... Няма дори да почвам да обяснявам колко ми е тъпо. Сякаш аз нямам нужда от почивка и помощ, сякаш не е единственото време събота и неделя, когато може малко да се видим... Така съм се надявала за нас да отдели един ден само, ама да е САМО за нас!!! Дето се вика да храня бебока и да му го давам, да си правя нещо и след 3 часа пак да го нахраня и пак да му го дам и така 1 ден само, та да се почувствам и аз пак жена, а не да цикля нон-стоп сама и да нямам време да си обърна внимание.....
Много ми е тъпо, извинявайте, че ви занимавам, но няма с кого друг да споделя... smile3518

И последно да кажа, че всички снимки са СТРАХОТНИ!!!! Бебоците са толкова сладки! Накарахте ме да се усмихна, за което ви благодаря много!

Виви, браво, герой си ти!!! С бебе на ръце какви успехи постигаш!!! smile3501

Отивам да си направя едно кафе и да се освестя малко, че направо така ми се спииии......

И последно - сватя, ама моля те кажи му на Алхимика, че губи ценни моменти от живота и за сръдните човек само съжалява после! Няма да навлизам в болезнени подробности и спомени, но понякога може да съжаляваш до края на живота си, че си пропуснал макар и секунда само....... Hug

# 183
Аз отдавна не съм писала за нашия график на ядене,а той е:

9.00 - 210мл. АМ
13.00 - по едно бурканче зеленчуково пюре /ако не го изядат цялото допълвам със оставащото количество АМ/
15.00 - по половин бурканче плодово пюре,но не винаги,защото по това време обикновено спят
17.00 - 210мл. АМ
21.00 - 210мл. АМ
към 2,3 през нощта - 210мл. мляко

Дано да не правя някоя глупост,но засега нямам оплаквания...

Инче,не се ядосвай,няма да го върнеш от морето по-рано..Съвети не мога да ти дам,защото и аз се чувствам така понякога,макар че нашия тати дори и да го няма от сутрин до вечер,поне към 9,10 вечерта съм по-свободна,защото той се занимава с бебоците, докато заспят... Но не се ядосвай,ще се чувстваш още по-зле.Така или иначе от морето няма върнеш мъжлето,а ядовете остават за тебе...
Ех,сега ако живеех в Софето щях да ти дойда на гости и щяхме да си помогнем взаимно.Като има други хора покрай тебе не е толкова страшно...

10-те неща,които обичам...
...да предизвиквам усмивка върху лицата на хората,когато правя нещо за тях..
...айрян...
...царевица...
...следобедното слънце,нахлуващо от прозореца,докато спя...
...да правя замъци и подобни "творения" на брега на морето,както и да ходя по брега..
...да оставам понякога сама със себе си и да си мисля мои си неща...
...да слушам музика..
...да танцувам...
...да ходя на други места из България и не само /изключвам частта с пътуването до там/...
...да си пусна някое филмче и да си релаксирам...

10-те неща,които не обичам...
...лицемерните хора..
..всякакви дреболии за ядене...
...хората да ме обсъждат и обиждат,без да ме познават достатъчно...
...да ми е студено..
...хората около мен да са тъжни...
...да пътувам /ех,ако можех да се телепортирам/...
...недомлъвките и мълчанието,когато нещо се е случило...
..да ходя на лекар...
...да говоря с часове по телефона...
...да нямам никакво лично пространство и време...

П.П. Ооо,много обичам да гушкам хора,които са ми приятни..така че не се учудвайте,ако на срещата ви се хвърля на врата... Blush

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 16:08 от foxy81

# 184
Коте, не плачи, всичко ще се нареди Hug
Повечето мъже са си егоисти, сутринта му викам на моя ''Ти няма ли да ставаш вече?'' А той ми рече, че имал нужда от сън, само да кажа, че снощи като пищя малкия мушморок аз си ставах, ама здраве да е.

Дарима, коремчето като че ли ни поотмина, разстройството също до вчера, от пустите ваксини май пак се оакахме, днес още не е акала, дано да й мине. Пожелавам ви попътен вятър, много симпатично семейство сте.

Хетера, какво е казал чичко Доган, пак съм изтървала.

За захранването, аз преди да родя само се пънех, че след 6 мес. ще захраня, да ама не, от др. седмица се почваме с оризова каша, даже вече е купена Laughing Ако кърмех може би щях да изчакам поне до 5 мес., ама с това цедене ми идва до гуша и ми се иска малко по малко да намалям Embarassed

Ние днес му удараихме един плач с много сълзички, обикновено пуска по една със зор, ама днес чак си подмокри бузите, това защото се видя в огледалото, а до вчера се смееше, ама то като му докривее на човек и собствения образ му е крив.

За десетте любими и омразни неща ще се включа по-късно.

# 185
Коте,мила тежък ден си имала Sadда ти кажа за това хранене......ами и аз с Ивко имах такива 4 дни, хранене през 6 или 7 часа,пищи щом види гърда..ужас ShockedРеших че е нещо кризичка и го съблякох чисто гол,аз чисто гола и под едно тъничко оделаце се гушнахме след 15 мин вече се кърмехме.На другият ден пак така и да ти кажа сега яде през 4 часа а от 21 до 6.00 нищщооо,след това в 13.00 дано днес пак да ме на 4 часа.Децата и те като нас понякога си имат  липса на апетит Confused
Това за мъжа ти няма да коментирам..аз бих побесняла  #Cussing out
Гея  Hug Hug Hugако не на тази среща..нали поне в Германия като сте ще се видим.....обеща ли сте да дойдете на гости Laughing
10 те неща който харесвам;обичам да пътувам,харесвам изгрева и залеза на брега на морето,обичам да готвя,да имам гости,обичам да си купувам обувки,обичам моят племенник като свое дете Laughingобичам да си пийвам чаша пенливо вино на барбекюто ни.....
10 те неща който мразя;когато сестра ми ме ядосва,да ме правят на глупак,да ми се подиграват как изглеждам....имам витилиго когато се караме с мъжа ми,не обичам да гладя,мразя хората да закъсняват.....

# 186
Момичета,имам предложение за нещо,което ще ни помогне да се опознаем още повече..
10 неща,които обичам и не обичам...

Аз съм за  Peace ама ще се включа след двата турски сериала.

# 187
  • пак там
Деска, и аз съм с витилиго, и аз съм отнесла много подигравки, ама вече не им се впрягам. Щом на любимия ми човек не му пречи - значи всичко е наред.  Hug

# 188
  • София
Котеее, мила, и на теб не ти е леко! Ако искаш да излезем малко тия дни, да се разведрим! Пиши задължително в Кърмаческия, ще ти дадат сума ти съвети! А за Венци Старши, това е добре, малко почивка и ще се върне по-различен, мъжете наистина имат нужда от такива неща. Hug Hug Hug

Ето какво каза Доган:

http://vbox7.com/play:a250a389

Гея, значи ме мразиш, аз съм най-неточният човек на планетата! Joy

# 189
Деска, и аз съм с витилиго, и аз съм отнесла много подигравки, ама вече не им се впрягам. Щом на любимия ми човек не му пречи - значи всичко е наред.  Hug
Сега вече и аз така го виждам,но когато бях на 22г и една сутрин се събудих с тези петна...откачих...исках да умра CryСега знам че за моят мъж съм  най прекрасната.... Embarassed.

# 190
  • София
Инче,големия Венци бой заслужава,ама трябвало е с вас на море!!!
Ох,аз все акъли давам,а не трябва,но ако бях на твое място такъв скандал гранде щеше да има,то всяко семейство си знае де.

Атмосферче мерси,че ме отмени за Доган, с две думи човека си управлява държавата и открито заяви,че Станишката е само пионка,не че не го знаехме,ама чак да го заявява!!!

# 191
Ех,много ми е гот да ви чета и да ви опознавам...

# 192
Darima ще се убиете от път, но дано  малката и кучетата да слушат! Flutter
Аз бях в 5м. бременна като летяхме до Англия  и ми беше страшно уморено от пътя с кола- самолет- автобус Crazy
Обичам :миризмата на кафе, да ям шоколад, да съм влюбена, да шия гоблени, да се разхождам пеш, да се пека на плажа, Heart Eyes- Варна /там съм родена/,да се срещам с близки приятели, изненадите,живота...
Мразя- да ме лъжат, да чакам някой който закъснява, да  ми губят времето, мазните храни, лютите чалгии, простошкото поведение на хората по улиците, мръстотията...

# 193
Коте, Hug Няма да коментирам Венци старши,че... #Cussing out При всяко друго положение бих го стимулирала даже да отиде и да си почине с приятели,но като се има предвид,че почти не се свърта вкъщи от командировки..направо бих го линчувала! Някой въобще помага ли ти с гледането и на батковците?!Освен да му кажеш,че си захранила мъника и като се върне от морето заминаваш и ти за 3 дни...щото си изморена! Crossing Arms

# 194
Обичам : Сладкоооооооо (ама колкото повече, толкова по-добре); Коледа (ОБОЖАВАМ го това време, отсега броя седмиците  Mr. Green ); да си вземам дълги вани по време на проливен дъжд; да вали, ама поройно да вали; да летя със самолет; да ми правят масаж (то кой не обича  Wink ), да печеля пари (звучи меркантилно, ама наистина се чувствам добре като работя и си заслужавам паричките), да правя екстравагантни подаръци, да ходя на театър, ама най-много обичам от всичко да се глезим взаимно с любимия...

НЕ обичам: да се чувствам зависима във всяко едно отношение; лук, чесън и карантии; да ми подаряват букети с цветя (хич не е еко); да ми пипат косата; да се гримирам; розов цвят (ама никак не го обичам  Sick); да пътувам с автобус; мастика; да ми е горещо; и искрено мразя нелюбезни хора (или зле възпитани, темерутести скръндци - разбрахте ме Wink )

Браво на Фоксичка за идеята!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт