Отговори
# 165
Бетунга,приказка в картинки си дала!  JoyАма Андито верно ли го е задъвкала този чесън?!
И мойто мъж е везни.Аз одобрявам зодията...  Wink
Най-сериозно си го дъвчи и като поомекне си го муца още от преди месец.
И моя мъж е везни  bowuu

# 166
  • пак там
Рися, все се каня да те питам - какво е TANSTAAFL?  Embarassed

Ами най-общо казано: Безплатен обяд няма. Simple Smile There Ain't No Such Thing As A Free Lunch. И съм се убедила, че е много вярно. Поне за мен, де. За всяко нещо в моя живот съм се борила със зъби и нокти, нали съм си карък... Е, сега Енчо ми е късметчето, де, та по-лесно тръгнаха нещата, но никога не забравям, че за всяко нещо се плаща - по един или друг начин.

Фоксуно, страхотен човек си! Десет пъти тръгвам да ти пиша и все го трия... Май повече от това няма как да кажа. Освен че бих искала да съм силна като теб... Embarassed

Бетунга, ей ся видях снимката с чесъна.  Joy ЗаплюФме си те за снаха, много сте сладки Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 14:32 от Рися

# 167
Здравейте мацки!
Мен хич ме няма по изразяването на чувства и то писмено, както предполагам сте забелязали, предпочитам да ги показвам с делата си. Ама то как иначе, в главата ми са само сметки и цифри, дори и сега, когато съм майчинство  Confused Колежките, счетита, знаят как е ...... Но не се оплаквам, а се опитвам да се заразя с позитивизма на Фокси и да гледам ведро напред. Аз по принцип съм си позитивен човек, но както всеки и на мен понякога ми потъват гемиите.
Затова, момичета,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ей, Фоксуно, изпълниха ми душицата твоите две лисичета ...... така сладко се боричкат   Hug Аз също много исках близнаци, това съм го казвала, но като се родиха твоите, да си призная, се успокоих, че не се е получило и при мен така. Направо ти се възхищавах как успяваш със всичко, в началото, когато е най-трудно. Сега, когато бебоците ни заприличаха на човечета, като се обърна назад към отминалите месеци виждам, че не е било толкова страшно и трудно и пак започвам да мечтая за близнаци ........ луда работа  Crazy

Диде, Зари е много слънчево и красиво дете, досущ като майка си. Нека много да те радва, а ние очакваме новите й акробатични номера  Wink Hug

Ето от моето слънчице Плами една заразяваща усмивка:

На всички мами и бебоци  Hug Hug Hug

Ей, без малко да забравя .........
Виви, честито дипломиране  newsm51  Ех, каква вестителка - отличничка си имам  Mr. Green

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 14:41 от Mia66

# 168
  • София
Лелеееееееее, разбихте ме с тези снимки!!!!!!!!!!!!!! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ама мами, не се ли притеснявате да давате кайсии, хляб и чесън на децата, те всичките алергизират... Не искам да се меся, само казвам... Embarassed

betunga, ако имаш конкретни въпроси за варицелата, питай, аз съм наясно. Има някакви имуноглобулини, които могат да се бият, ама не съм сигурна, че таквоз животно са виждали в България. Питай вашите лекари.

# 169

Ама мами, не се ли притеснявате да давате кайсии, хляб и чесън на децата, те всичките алергизират... Не искам да се меся, само казвам... Embarassed
Сферичке, аз също се чудя за това   Shocked
Моята калпазанка освен майчиното мляко до сега друго не е вкусвала ...... изключая онова дето ви го показах на снимка в предната тема  Mr. Green

# 170
Ми аз лично онзи ден изнасях лекция на свеки как детето ще започне да яде краве мляко и сирене чак след 1 година. Ама вчера не знам какво ни стана с мъжа ми. Детето си е добре след кайсиите, само дето спи повече, ако това е алегрия- добре е дошла.

# 171
  • София
Да покажем и ние една снимка в действие - Ники киха с обилна слюнка:

Тук тати води интересен разговор и Никола подслушва да не би да говори с любовницата  Simple Smile

И последно съжалявам за многото снимки,но ето нашия тати как помага и храни бебко с пюренца

# 172
  • София
Пете, не искам да те плаша, но дори майката, докато кърми, не бива да яде мъхести плодове като кайсии и праскови... А алергията може да се появи след години, просто защото храната е въведена прекалено рано... Cry

Макар че, вижте какво намерих:

Цитат
In a clinical report published in January 2008, the American Academy of Pediatrics says there's no solid evidence that waiting to introduce allergenic foods will protect a child from developing an allergy.

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 15:02 от autumnsphere

# 173
  • София
С риск да си навлека гнева ви,но според мен това със забранените плодове е прекалено разтегливо понятие.Като са забранени прасковите,защо има пюре на ХИП за над 4 месеца,което е с ябълка,банан и праскова, вчера Никола изяде почти едно бурканче от него.

# 174
  • пак там
Ами не зная дали са алергизиращи, ама пюре от кайсии нашият си хапва редовно, както и от сливи, праскови и круши - това са му любимите. Хляб и чесън още не съм му давала, ама татко му редовно му дава да смуче - я парче месо, я доматче... кефи се хлапакът, и сам си посяга вече. А със следващата реплика мога да предизвикам и буря от възмущения - от една седмица в зеленчуковото му пюре слагам и по мъничко (1 кафена лъжичка) пасирано пилешко или заешко и мааалко парченце сирене - яде, та пушек се вдига. Ай ся нападайте!  Mr. Green

# 175
  • София
Всъщност може би идеята е, ако случайно има алергична реакция, тя да е по-късно, за да не се товари младият организъм на детето.

# 176
  • София
Рися аз няма да те нападам,а ще те подкрепя  Simple Smile
По нагоре се похвалих,че вчера за първи път бебо яде пюре отново на ХИП пиле с ориз и зеленчуци и му хареса,все пак на тези пюрета си пише за над 4 месеца,значи мога да си му ги давам,вътре си видях власинки пилешко месо и на детето му е вкусно,а преди това бях пробвала тиква с картоф-плюееееее,ориз със зеленчуци,където преобладаваше карфиола-отново плюе та повръща чак,защо да си мъча детето с гадости,той си е изявен индивид като иска пилешко ще си му давам!  Mr. Green
Дори се чудя дали да не започна по малко жълтък,на едни познати детето от 4-тия месец и жълтък и сирене яде,вече е на 8 месеца и е живо здраво жизнено момченце,едно време как са ни захранвали от 2 месеца,какво ни е сега?  Mr. Green убавици  Joy

# 177
  • в сърцето на един мъж...
Фокси, айде като малко по-стара, по-улегнала и минала преди теб по горе-долу същия път, само без да са се разделили родителите ми, да кажа - Приеми го това, като един подарък за рожденния ти ден Wink
Няма да разказвам през какво съм минала, само ще спомена, че баща ми пребори рак; неговия баща го съди, за да го изгони от къщи; брат ми беше зверски пребит и наръган; загубихме едно бебе; свекърва ми почина изненадващо и всички знаят за одисеята по опитите да имаме дете. Та не ми е бяла косата от хубаво, но по-важното е, че установих, че съм силна и мога да се преборя с много неща.
Затова понякога ми се струват маловажни и просто глезотия някои неща. И ако понякога реагирам малко по-остро, за което моля за извинение, то е защото съм видяла доста, препатила съм доста и е от желание да предпазя някой, а не за да се заяждам.
Знам само, че моя Алекс ми е късмета и е чудото в живота ми, а Мила повтори това чудо и ми даде сили да живея.

Толо, не си само ти папарак Mr. Green Аз имам две такива снимки Mr. Green

# 178
  • пак там
Хетера, и аз вече се замислям за жълтъка... Май единственото, което ме спира засега, е моят мързел Simple Smile Зеленчуковите пюренца ги правя по 2-3 дози наведнъж (1 доза - 1 бурканче на хип). А яйцето ще трябва да го варя всеки ден и да го добавям... Абе и това ще стане, ама да ми минат първо поправките, че многото дини под една мишница малко объркващо ми идват  Mr. Green

# 179
Момичета,имам предложение за нещо,което ще ни помогне да се опознаем още повече..
10 неща,които обичам и не обичам...
Тук изключвам деца,мъже,родители и т.н. То е ясно,че ще са първи в графата.. Laughing Ако идеята ви харесва,просто ей така,да се позабавляваме,казвайте и ако трябва ще почна първа....

Гея ,аз това за тебе го знаех отдавна..Точно затова не можех да повярвам,че падаше духом,когато научихте новината за мъжа ти..Той как е между другото?

Хетера,но последната снимка вашия тати е отворил устата Mr. Green И аз правя несъзнателно така докато храня малките..Кой знае каква смешна картинка съм...

П.П. Специално за Алихимическото семейство предлагам /ама съвсем сериозно/ да напишат на листче всичко,което харесва и не харесват у другия..Ще видите ,че нещата които харесвате са повече от другите Peace

Общи условия

Активация на акаунт