Ако ви кажа че правихме един рожден ден на мъжа ми у дома с 16 човека и аз сама готвих..и то с меню 4 степени....дали така се казвае десертите са ми...слабото място не ги мога
Аз не съм склона да се съглася че им трябва такава почивка..ок разбирам че отговорността финансово да се оправяме села лежи на техните плещи,ама някак си да си почиват докато са далеч от нас...ами идва ми много..ама пък мен кой ли ме пита
)
)

)))
Фокси, забравих да ти кажа, че малките са страхотни, направо ми напълниха душата.
от мен, друго какво да ти кажа, била съм в подобна ситуация преди години с друг мъж и се чувствах почти предадена, разбирам емоциите ти, но мъже, какво да ги правиш, важното е, че се обичате, Еми и за теб едно
Вашите двамата направо да ги намерим съформките и да им разясним това онова за мъжката и женската солидарност, дето толкова се хвалят, че те имат приятели и винаги били солидарни, пък жените сме си завиждали и сме се радвали когато някоя не е добре... 

. Сигурно само аз съм такава откачалка, но този навик се оказа полезен, когато в спалнята ни влезе прилеп. Тогава го залових в един плик и отидох в Борисовата да го пусна (само един подлез ни дели), но пък как ме гледаха разни хора... аз бързам по домашни дрехи, носейки силно мърдащ (направо летящ) плик
.И ние бяхме оставили свеки да гледа малчо (да види малко как е
.Ама и аз като на Весето мъжа нали съм Стрелец (демек добра душа) и ще му сглобя нещичко
.Мислех да пиша някви неща, но май ще го оставя за утре... 
), а вкъщи е пълно с паякообразни и с мъжо редовно ги придружаваме до вратата
. 
Така се случва и с милото постоянно си мисля като се обади какво ще му кажа и днес като се обади всичко забравих
В края на август кораба им ще е в Истанбул (никога до сега не е бил толкова близо като е на плаване) МНООООООГО ИСКАМ ДА ОТИДА ДА СЕ ВИДИМ като са там обаче трябва да е с Ева и незнам дали ще мога да карам до там с малко бебе
(абе много сложна работа) Ееееееех колко хубаво би било да успея да уредя нещо и да се видим 
) Сладолед, да пътувам из България и не само (ако може да е на стоп още по- добре
и шкембе, да къмпингувам, да ловя риба, обичам ЛЕВСКИ, КОТКИ и повечето животни (само малко ме дразнят гларусите ), да шофирам, да танцувам (отдавна не съм го правила ) , да слушам хубава музика (напоследък само в колата го правя ), морето, обожавам да снимам, обичам красивите залези и изгреви, Луната ми е слабост, обичам да се взирам в огъня, планината (Родопите са ми най- любимата планина), стари красиви сгради, банани, пъпеш, тортииииии, да съм с приятели, да говоря по телефона, ...................... и мнооооого други неща.
), техно (единствената музика, от която ми се повдига
естествено е любима на милото и познайте какво ми се налага да слушам много често
), да говоря и никой да не ме слуша, некадърници, ХЛЕБАРКИ
, да ме поучават, да се чувствам безсилна (това май всички го мразят ), лицемерни хора, гладенето( да е жива и здрава мама , че ме отменя за дрешките на бебка
и не само
)
Вземи малкия Венци и ми ела на гости. Но да е преди 4-ти Юли, защото заминавам за САЩ. Леля ми ще е тук, което означава още един бебегледач
А ние с теб ще се люлеем на хамака, ще си лафим, ще пийваме кафе....

/ на море в друг живот... 
. Трябва двамата да отиде да пуснете документите със снимките и в МВР Варна.