Ох колко си права , ама докато го разбера и аз колко желязо изпих и колко зле се чувствах от него ... сърцето ми биеше силно, ставаше ми лошо, докато д-р Рибов не се намеси за мое щастие да ми обясни човека, че нямам нужда от никакво желязо даже не е препоръчително да го пия никога. Оказа се че анемията ми е от недостиг на витамин B12 ... и се оправих ...
Предполагам, че и при Веси е така сега .. имам спомен, че предния път ни изписаха май Малтофер, но така и не го дадох ...
/ще видим в пон. какво ще се изкаже педи/Роси* точно заради генетиката се чудя дали да давам Флуора за зъбите , ако бебинка прилича на баща си - големи мъки ще си има
, но ако прилича на мен ... ще има зъби наредени като маниста ...
/ама знам ли на кой гена ще вземе В понеделник ще питам какво е това чудо за глисти? Сега си мисля дали има нещо общо с това, че имаме котка?
Нещо като защита ли ... незнам ... ще питам ... 
Рали наистина е много хубав малкия джентълмен ...
и босичък. Роси след дъжда препоръчвам топъл душ и голяма водка ... Хайде хубава вечер на всички
Снощи бойлера избуши и днес караме на хладка вода,ама виж сега вече отивам да изпия една бира!

. Голям купон ще падне. Я мамите, които пътуват надалеч да споделят как го правят- т.е. как превозват малките , когато пътя е 5-6 часа? Щото на мен ми се вижда леко кошмарно и се каним да тръгнем поне към 5 сутринта, та дано бебешката да поспи.

Вчера цял ден ми вдига кръвното,но днес нали е рожденник е по-кротък.
.
.
А си мислех. че е от зъбките......