Отговори
# 165
Вери изследванията ги правихме в лаборатория Лина / в Св. София 2ет./.
Цитат
Не само Хб е определящ за една евентуална анемия.

Ох колко си права , ама докато го разбера и аз колко желязо изпих и колко зле се чувствах от него ... сърцето ми биеше силно, ставаше ми лошо, докато д-р Рибов не се намеси за мое щастие да ми обясни човека, че нямам нужда от никакво желязо даже не е препоръчително да го пия никога. Оказа се че анемията ми е от недостиг на витамин B12 ... и се оправих ...  Peace Предполагам, че и при Веси е така сега .. имам  спомен, че предния път ни изписаха май Малтофер, но така и не го дадох ...  Thinking /ще видим в пон. какво ще се изкаже педи/
Роси* точно заради генетиката се чудя дали да давам Флуора за зъбите , ако бебинка прилича на баща си - големи мъки ще си има  ooooh!, но ако прилича на мен ... ще има зъби наредени като маниста ...  Wink /ама знам ли на кой гена ще вземе  Mr. Green/

В понеделник ще питам какво е това чудо за глисти? Сега си мисля дали има нещо общо с това, че имаме котка?  newsm78 Нещо като защита ли ... незнам ... ще питам ...  Wink

Рали наистина е много хубав малкия джентълмен ...  Heart Eyes и босичък. Роси след дъжда препоръчвам топъл душ и голяма водка ...  Mr. Green / ама за теб, не за малкия .. водката де ...  Mr. Green /

Хайде хубава вечер на всички  Hug

# 166
Именно от Лина много хора се оплакват. Ако ти се занимава, повтори изследванията в Окръжна болница на 2-я етаж. За вит Б12 е така, да.
За глистите нямам представа. Ние също имаме коте. Simple Smile

# 167

Роси след дъжда препоръчвам топъл душ и голяма водка ...  Mr. Green / ама за теб, не за малкия .. водката де ...  Mr. Green /

Хаха,Веси...днес хубави съвети даваш, ама на мен явно не ми е ден Joy Снощи бойлера избуши и днес караме на хладка вода,ама виж сега вече отивам да изпия една бира!

# 168
Привет,момичета!

На всички,които са празнували след последния ми пост:
бъдете здрави,весели,засмени
Капнала съм от умора,но днес Норка ми поднесе такива изненади,че немога да не споделя.Първо,тази сутрин се събуди с пето зъбче.След това преспокойно си отвори комарника (а аз разчитах,че той ще и спира мераците и да излезе на терасата newsm78)След обяд най-сетне престраши и проходи сама (бях писала,че след две падания я хвана шубето и търсеше пръста ми).А последната изненада направо ме разби ShockedДокато си измия ръцете тя изпълзяла на терасата (по нейния си начин-влачене по дупе).Е това вече ми спря тока.Явно започват беличките и трябва да съм много много по-внимателна.

Цунки и гушки!

# 169
Честит рожден ден на последните рачета от нашата чета!!!!
 bdbaloni

И аз съм от групата с ниския хемоглобин -тъпкаха ме през бременността с какво ли не; Мирелка от изследванията за кръв има 104, мисля че е добре...
Фокси, а и другите майчета, които са правили изследванията -как взехте урина, 3 пъти пробвах и трите пъти колекторите все се изместват и резултат никакъв, затова спрях; а  на гърне не ще, дърпа се и не мога да я накарам да седи продължително време, не става. Аз и на 6-тия/тогава ли беше?/ месец не можах да дам урина, а само минахме с кръвни изследвания.... Rolling Eyes Дайте съвет!!!

Аз пък днес оставих децата и тръгнах уж на плаж....ама отидох за първи път на лугата с приятели...осолихме се, беше приятно изживяване, въпреки миризмата на тиня; омазахме се. след това се изкъпахме....затова можете вече да ми честитите първа плажна баня. Ужас!!!! То един път ще се наканя да отида до плажа и да се попека и ще завали........ Confused

Ами това от мен. Лека и спокойна вечер!!!

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 22:28 от miona

# 170
  • София
Здравейте! Аз съм от рядко пишещите в последно време, ама мойта бебешка не ми дава никакво време (така е като я разглезих  Mr. Green). Не съм честитила по дни на рожденниците и затова искам на всички заедно да честитя първия рожден ден и да им пожелая щастливо и безгрижно детство и да носят много радост на родителите си! Точно си мислех скоро,че това е най-хубавата ни тема- тази с първия рожден ден ,и , естествено онази, в която не съм все още била- с раждането на бебоците.

На Даника хемоглобина е 112, но все още имаме малко по-високи тромбоцити - 480.Докторката каза  само, че ще и пуска пак кръвна картина след половин година и толкова. С урината падна голям смях- аз я държах да пишка над нашата тоалетна, но явно и се допишка точно в момента, когато аз се отказах да стоя повече наведена и тъкмо се бях изправила до мивката (но все още я стискам под мишница). И се изпишка от около метър и то доста като количество,направихме хубава голяма локва в банята, но успях да събера и в контейнерчето   Joy.

Каши- че защо да е вредно  newsm78. Аз пък току-що купих една, че да имам за моментите, когато не съм смогнала да направя нещо друго. Дани ме разби- от две сутрини иска целенасочено от нашата закуска сутрин- крещи ,докато не и дам. Лошото е, че ние закусваме сандвичи и хич не смятам, че са подходящи за нея.Дадох и малко филийка с масло и шипков мармалад и много сладко се облизваше.

Ние пък след 5 дена ще ходим на море  Grinning. Голям купон ще падне. Я мамите, които  пътуват надалеч да споделят как го правят- т.е. как превозват малките , когато пътя е 5-6 часа? Щото на мен ми се вижда леко кошмарно и се каним да тръгнем поне към 5 сутринта, та дано бебешката да поспи.

И още нещо се канех да пиша, ама вече забравих какво ...  Embarassed,отиваме да си правим закуска.

# 171
  • София
За пътуването - нашата мома посвикна май. Вече като я кача в колата и се кани да заспива Simple Smile Та на дълъг път - спи доста, спираме да яде, да сменяме памперси, понякога мрънка, нервничи, ама като види че няма накъде и пак се приготвя да спи - дреме. При нас така протича - кога по-добре, кога по-зле, но е много поносимо. Общо взето обича да се вози.

# 172
  • Miami
Привет  wavey

Ние сме при баба и на Жорко много му харесва тук. Има различни животни и е във възсторг от тях.  Вече направо бяга, катери се, абе не мога и за секунда да го оставя сам  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 07:45 от Кори

# 173
  • София
Ето и от мен две снимки:

преди:                               

сега:                                   

# 174
Привет!

Ето и Криско на 2 дни:

и на 1 г. 11 дни:

Целувки и от нас за *blue и чаровната Яна.  Heart Eyes Ето и снимка от срещичката:

Ние често пътуваме. Кристиан си седи в столчето, заспива бързо, но не спи през цялото време. Свикнал е, при първото му пътуване беше на 45 дни.  Simple Smile Като му писне по някое време, спираме да се "поразтъпчем", хранене, смяна на памперс и пр. А забавленията в колата са първо с някоя любима играчка, после книжка, и накрая музика - или аз му пея или му пускам диск. За пътуване съм записала диск с детски песнички. Това му е най-любимото - да ги слуша. Simple Smile

# 175
Идеята за снимките е наистина страхотна  Hug
ето ни и нас:
Паола на 1 ден   Heart Eyes

Паола на една годинка и един месец Heart Eyes

# 176
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз не мога да се включа със снимка преди и сега в темичката, че не съм се образовала как става хватката с качването на снимки в поста, но които е любопитен ето едно линкче Wink
http://picasaweb.google.bg/pavko06/10TiqtMesecNaPavkata?authkey= … 36460537229062258

А относно кашите ме хвърлихте в размисъл направо! Аз продължавам абсолютно по схемата която са ми казали от консултацията тук. Сутрин мляко, после плодове (пресни), на обяд манджичка (супичка, пюренце) и следобед задължително каша, а вечер преди сън пак мляко. По между храненията Павко яде бисквити и едни гризинки, те са като сухари обаче по крехки и във форма на пури, тези с маслините много ги обича Simple Smile

И тук както при вас Вери не правят изследвания, освен ако няма нужда. И може би за това и аз не си вкарвам излишни паранои.
А онзи ден водих малкия на педиатър, че е настинал и ми се видя, че пъпчето му е изпъкнало, попитах докторката и тя каза малка херния и ме прати на хирург за всеки случай. А той ми каза, че е често срещано явление и ще го наблюдават до 4-тата годинка и ако се наложи евентуално чак тогава операция, но се надяват да се затвори до тогава!
Айде оставям ви че се поулях, а съм на работа Sad
Целувки и прегръдки на всички дечица и мами  Heart Eyes  Hug

# 177
Здравейте.Днес искам да ви почерпя за другото ми хлапе - става на 5 години.   party023Вчера цял ден ми вдига кръвното,но днес нали е рожденник е по-кротък.

# 178
  • Пловдив/София
Здравейте,здравейте  Hug

И моето малко момиче стана на 1 годинка. Правихме и кръщене в деня на РД и беше страхотен ден.
само че покрай приготовленията забравих да платя нета и в петък ни спряха  ooooh! ,та не можех да влезна във форума.

Честито на всички празнували през последната седмица,да са живи и здрави,много щастливи и палави  Hug   bouquet.

Нашият празник продължи 2 дни,на 04.07 както казах правихме кръщене и бяхме семейно основно,а на 05.07 беше детския РД. Всичко мина добре и съм доволна,надявам се и Йоана да е  Mr. Green .
Сега качвам снимките в мултиплай и ще ви се покажем  bowuu .

# 179
Ауууууууууууу само 3 мнения за днес -сигурное заради жегите Simple Smile))))))!

Искам да се извиня на всички май4ета от Бургас, относно срещата- ние от вчера сме с висока т-ра и днес вече на АБ Sad(; явно каката, на която й мина вече вирусната инфекция е покачила сега Мирела. Дано й мине скоро, а и аз не  мога да се наспя от седмица и нещо....... Tired А си мислех. че е от зъбките......

Затова предлагам срещичка в петък/само да не ни мине котка път/, следобед по хладничкото в кипрата ни морска гардън Wink))))!!!!! Дайте идеи за час и място....

Извинявам се на останалите майчета, че ви занимавам с наш'те дребни бургаски проблеми.....  Mr. Green
И - страхотни хлапета си имаме в темата, много хубави снимки...... Heart Eyes!!!!!!

Лека и спокойна вечер!!!!Мъниците да кротуват и да ни оставят и нас да поспим!!!! smile3524

Общи условия

Активация на акаунт