много сладка идея за снимките преди и след
,ние сме си на каша сутрин, като си станем по самостоятелни ( имам предвид да се преместим) ще си закусваме нормално разбира се ,но за сега това ни е най удобно а и Беба колкото повече расте с по голямо умиление вече гледам на това обръщение
много си я кльопа
сега сме на тези в които вече са като мюсли с накълцани плодове които сама си и добавям , иначе с следобедното ядене на плодове имахме проблем един ден та пак попаднахме в спешното- моето диване да си има вече фикс идея да хваща в едната си ръчичка колкото се може повече различни предмети ,и аз да взема да И нарежа ябълка и тя този път да награби повече парчета и в устата - естествено се и задави
ееей как стават белите за секунди не питайте , аз бях на антибиотик ,лошо ми беше ,но като я видях какво прави изведнъж оздравях , лудница , та и с такси стигнахме до болницата ,доки ме успокоява че съм реагирала много добре и адекватно в ситуацията и съм показала изключителен майчин инстинкт като съм я завела , бе само дето валерианче с чай не ми сервира за да ме успокои За лекарството за глистите и аз сега разбирам, ако е заради котката Фокси ,моля те сподели, макар че нашата не е излизала с години навън,но все пак - често засичаме Зара да го подяжда горкия Спайки
Та ето ни и нас на един ден
на година и десет дена Лека вечер
П.п. сега сме на тема изкачване и слизане на стълби,че катеренето сама на количката не е интересно вече , а и 9 ти и 10 ти зъбчета избиха
много лошо това с АБ - дано се оправите бързо ...
/
/ интересно как за 11 месеца сте запазили стайлинга в прическата ...
ми на , така си е...

, голяма разлика в децата ни няма, в потребностите , в храносмилателната система, те са си бебета все още 

). Давам и попарка де, на няколко дни, редувам ги.
. Голямо търсене беше, та сега имаме в пликчето буквално няколко косъма.
. Поне вече на 3 месеца ще са консултациите и без това ми писна само да ни претупват