Здравейте ,влизам само да ви почерпя за рожденния ден на Алекс
Честито и на всички останали рожденници,да са много ,здрави ,щастливи и много палави
!
Да расте умно, добро, весело и щастливо дете! 

Слава богу, малко ни остава тук. Иначе имаме планове да живеем тук на първо време, но ще си търсим отделно жилище. Сега сме у тях и няма отърване.
Имаме и планове за друга държава, но засега нищо не е сигурно още..
Или имам, ама не помня.. Иначе Йойо бира не е пила, но опита червено вино. Ние решихме, че няма да й хареса, обаче тя като дръпна чашата да надига за още направо се изумихме.
Дадохме й само да близне ръба и тя най-внимателно "отпи" и после направи "аааххх".
Бяхме излезли и се забавихме, отидохме да ядем на ресторант, а аз не носех нейната храна и се наложи да яде от нашето - пиле на скара и картофки.
Само че преди да й го дам го облизвах, за му падне солта и поне част от мазнината. 
Но дай й стълби да катери и слиза - цял ден може да откара.

. Много весело е било

Като бананите смесихме с другите съставки.
Та по-простичко нареждат се блатовете и кремовете, който както реши. Отгоре украсих с малини и боровинки. 
) и сега пак започва. В тази връзка на какво ново ги учите? Ние след като запоцнахме на колко години ще стане и не ще и не ще да покаже, не сме учили нищо интересно. Я дайте някоя идея как да обогатим репертоара - ние показваме как бръмчи колата, как си духа попарата (ама го научи след рождения ден, а не като трябваше да духа свещичка
) и стария ни номер как прави Винету, от вчера пак колко голяма ще стане.
За сокчетата е различно - старите педиатри ги препоръчват от 2 месец, но новите тенденции и тук ги препоръчват по-късно за въвеждане. Алекса е голяма чаровница.
. Общо взето всичко , което прави сама си го е усвоила. Може и в такъв период да са децата. Ще се научат
.
ако си бяхте в бг щях да я схрускам и смачкам от прегръдки и целувки тая малка твоя сладка фея
но тъй като ви няма, направи го, моля те, вместо мен 

пожелавам преди всичко здраве, много усмивки, пакости, за които след време да се сещате с умиление и много да се гордеете с нея

) Да е все така послушна и много щастлива! 
Много хубава закуска. Ммммм.
И тя все още се придвижва по мебелите или иска да я водиш за ръцете. Мисля, че ще може да направи няколко крачки сама, но няма да се пусне, докато не е напълно убедена, че може да върви сама, без да залита.
Лек път и приятно изкарване! 
Поддържаш ли тази прическа?