И ние днес се завърнахме от село. Поне беше някакво разнообразие. Иначе пак му мирише устата и незнам от какво.

Вече сме У Софийско и ми е като че ли по-спокойно, някак си..
Защото още не смея, някак си....днес й пасирах пъпеш с купено пюре от ябълки без захар- беше сладко-киселичко на вкус, хапна си го с видимо удоволствие 
(Ако може и рецептата поне да дадеш?
)

всеки ден и да хвърлям после ама карай, каквото е такова 
Назад към кърмата... добре, че още е в наличност

Белее ми се отгоре, но утре сутринта ще си покаже ако е то

Вкусът си е добре, но на вид...
не си личи, че е торта... И много се изнервих.. Защото и детето ми помогна за това де- изключвам мрънкането от време на време, но с паяка е обиколила 4-те стаи, балкона и банята (единствено вратата на тоалетната е затворена и не беше влизала там) и е оставила следи след себе си- като погледнах- все едно бомба е паднала... И на фона на моята "торта", препълнената мивка, липсващата топла вода и хаоса от помагачката ми- дръпнах му един рев от нерви... И се обади баба ми, която като разбра какво ме тормози и ми напомни- на Петровден не се шета, затова не ми вървяла домакинската работа. Да ми беше звъннала по-рано жената, ама нейсе- поне ми олекна. И ми вика- "Ти си жена с малко дете- гледай си детето, а домакинската работа остави- малко по малко когато имаш време- няма да избяга"... И мисля да я послушам
Пепе, честит имен ден! 
. Да ти е здраво и послушно детето!
и отивам да правя салата. Само да закъснее

То и без друго ако доближиш тортата близо до Рая няма да остане много от вида.
Борко искаше всичко да пипне, аз исках да го снимам, а татко му чакаше за да хапне от тортата. 
Да се повторя ако може
рецептата на тези питки дето тук ни черпиш 
Няма смисъл той колко боклуци налапа, а аз шишета да изварявам. Не ми се вижда много логично. 
Ако е през деня мрънка, мъчи се сам да ги изкара.
Ако е вечер го приспивам върху корема ми и след 2-3 часа се събужда и си ги изкарва сам. 
Мисля че с Утро сме в един отбор.

И то от моя акъл дето казах че има разстройство, а тя вече няма от вчера! Сега не знам дали няма да изтърпя някоя критика че правя въпрос за парите, ама може ли такова нещо...
Аз не пия толкова работи като съм болна, вече едва ме изтрайва малката. Като ме види с лъжичката и шишето със сироп писва... 
Ама и аз като Диди83 , наоплаках се и заминавам