НОЕМВРИйския бебок скача в бънджи скок-подскок!

• 14 444
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добър ден!!!
И ние днес се завърнахме от село. Поне беше някакво разнообразие. Иначе пак му мирише устата и незнам от какво.  smile3516

# 106
Днес пак бяхме на доки, вече сме добре и спирам лекарствата. Stop
Юле, честити зъбки на Боркои честит празник на мъжа ти и двамата да те слушат много.
mamaAnna, другия път като идваш в Г.Оряховица се обади аз живея там и ще ми е приятно да се запознаем.
Честит имен ден на всички именници, да са живи и здрави и много щасливи.

# 107
ох най-накрая и аз стигнах до компа.

Честито на всички празнуващи  bouquet Hug

Мен ми е едно грозно няколко дена,немога да понасям никой.Яхнах метлата нещо и то без видими причини.

За пъркането в одглеждането нямам такъв проблем.Майка ми е на същото мнение като моето и до сега не сме имали пререкания относно храната(а и в другите неща) а за вещицата дето се води уж за баба на Ивко,тя дори и не го е виждала та камо-ли съвети да раздава,тя да си дава съвети за другите внучета.Та общо взето каквото аз реша това става.

ох да мога и аз да го оставя за 2 дена на някой ще е много хубаво,ама не ставааа.

# 108
  • София
Ха добър ден! Hug Вече сме У Софийско и ми е като че ли по-спокойно, някак си..
Днес се бях наканила да дам попара на Алекс, ама пусто като не купих сухари вчера...днес поправих тази грешка и утре ще я черпя с попарка Mr. Green
Друго едно въпросче ми се мотае из кратунката- преварявате ли още шишетата на бебоците? Защото аз я подкарах малко през просото и преварявам общо-взето веднъж на 2 дни Embarassed
Давате ли изцяло пресен плод като замяна на хранене? newsm78 Защото още не смея, някак си....днес й пасирах пъпеш с купено пюре от ябълки без захар- беше сладко-киселичко на вкус, хапна си го с видимо удоволствие Flutter

Така значи мързи те да направиш супичка на детето, а да правиш пити (и снимки да показваш) не те мързи.  newsm12 (Ако може и рецептата поне да дадеш?  Thinking )
Стига, ма, Юле! Не стига, че у нас ми пилят, ами и ти сега у форумЪ ще ми опяваш! Joy Mr. Green Ами ето на, лошотия съм голяма, к'во да правя! Crossing Arms

Честити месечинки, празници и юбилеи на всички! Да сте живи и здрави!  bouquet
Болничките бързичко да оздравяват, за да не създават грижи, тревоги и притеснения на мамите Praynig Hug

# 109
  • Попово
честит имен ден на празнуващите, разбира се и на мен самата  Mr. Green
Тошката от днес е на ясла и ми е малко кривичко, но смятам да се оправя за няколко дни  Sunglasses
Василената е добре, ама не ще да яде иска само да суче, писна ми да се правя на    chef всеки ден и да хвърлям после ама карай, каквото е такова  Simple Smile
айде спорен ден, отива да си прибирам зверчето Wink

# 110
Да се оплача и аз - не стига, че не спим заради очакващото се озъбване, ами и направихме рязък обратен завой в захранването. Човекът вече отказва категорично да яде с лъжица, прежалва се само за плодовите пюренца, че много ги обича. А в и без това тежката борба със зеленчуците вече съм на път тотално да се предам!  Weary Назад към кърмата... добре, че още е в наличност  breastfeeding

# 111
Хайде, и ние си имаме първо зъбче!  Flutter

Ако педиатърката не ми беше казала, нямаше да разбера, докато не стане съвсем видно  hahaha .

Ей, най-накрая някакви новини от Лора! Пък макар и косвени.
Да оздравяват всички бебенца бързо!!!  Praynig

# 112
  • София
Честит празник на всички именници! Със здраве да си носят името   newsm51 smile3525 newsm51

Мишле аз досега съм преварявала шишета 4-5 пъти  Embarassed  Цял плод не съм давала, т.е. не съм замествала цяло хранене с пресен плод. Давам парчета - парче диня, парче пъпеш, парче круша.... Имам чувството, че няма да изяде толкова, че да се нахрани ако й давам така, защото докато изяде едно парче и вече и е омръзнало и почва да се занимава с други неща.

На мен днес ми се стори, че виждам третото зъбче на Никол  smile3506 Белее ми се отгоре, но утре сутринта ще си покаже ако е то Simple Smile

# 113
Честит празник на всички, имащи повод!    bouquet

Аз днес съм станала рано-рано, за да приготвя торта по случай осмата месечинка на Рая, но... Опитвах се от 8 до 16ч. и се отказах- каквото- такова... То ни блатовете ми се получиха, ни крем, ни глазура... ooooh! Вкусът си е добре, но на вид...  Sick не си личи, че е торта... И много се изнервих.. Защото и детето ми помогна за това де- изключвам мрънкането от време на време, но с паяка е обиколила 4-те стаи, балкона и банята (единствено вратата на тоалетната е затворена и не беше влизала там) и е оставила следи след себе си- като погледнах- все едно бомба е паднала... И на фона на моята "торта", препълнената мивка, липсващата топла вода и хаоса от помагачката ми- дръпнах му един рев от нерви... И се обади баба ми, която като разбра какво ме тормози и ми напомни- на Петровден не се шета, затова не ми вървяла домакинската работа. Да ми беше звъннала по-рано жената, ама нейсе- поне ми олекна. И ми вика- "Ти си жена с малко дете- гледай си детето, а домакинската работа остави- малко по малко когато имаш време- няма да избяга"... И мисля да я послушам  Mr. Green макар че аз само веднъж месечно решавам да правя торта... но днес явно не ми е било ден...
Наоплаквах се и вече съвсем не се тормозя за скапания ден, който изживях.
Извинете, че ви занимавам с това, но наистина като го пиша и ми олеква.

Чувствайте се почерпени кой с каквото му се иска за здравето на порастващото ми момиченце!

Болничките да оздравяват бързо и неусетно!  Praynig

# 114
ха здравеите от варненска земя
нямям фонетична  smile3515 smile3511 smile3514
къде и кога се разхождате?

# 115
smile3555 Пепе, честит имен ден!     bouquet

Диди83,  spoko. Да ти е здраво и послушно детето!

Пепе и Червейче,и ние минахме през отказа на пюрета, и аз само манджосвах и хвърлях, накрая ми писна и и дадох няколко дни почивка, след това отново ги прояде.

Алекса, възможно е от стомахчето да му мирише устичката.

Днес със мъжо имаме годишнина от годежа, купила съм винце- керацудка Wine Glass  и отивам да правя салата. Само да закъснее  newsm66

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 17:59 от vita

# 116
 kaffeetrmker_2

Момичета, благодаря за пожеланията!  Hug

Пепена, честит имен ден! С радост да си носиш името и всички в къщи много да те слушат!  newsm51

Вита, честита ви годишнина! Да сте много влюбени и щастливи с мъжа ти!  1dating

Диди, честита ви месечинка! Не се ядосвай щом на вкус си докарала тортата положението не е извън контрол.  Wink То и без друго ако доближиш тортата близо до Рая няма да остане много от вида.  Mr. Green
Аз така се изнервих на миналата месечинка.  ooooh! Борко искаше всичко да пипне, аз исках да го снимам, а татко му чакаше за да хапне от тортата.  hahaha

Мишле, аз  Embarassed не исках да те  gydi Да се повторя ако може  Praynig рецептата на тези питки дето тук ни черпиш  newsm22
За шишетата, не ги изварявам.  Naughty Няма смисъл той колко боклуци налапа, а аз шишета да изварявам. Не ми се вижда много логично.  Thinking
Четох че това изваряване на шишета е въведено по времето когато бебетата са хранени с краве мляко. При хранене с АМ или кърма положението е различно и няма много смисъл да се изваряват.  Mr. Green

Марожинка
и на нас ни се случва обикновено около час след хранене да нервничи момъка и обикновено се оказват газове.  #Cussing out Ако е през деня мрънка, мъчи се сам да ги изкара.  ooooh! Ако е вечер го приспивам върху корема ми и след 2-3 часа се събужда и си ги изкарва сам.  Tired

За спането нямам думи от март до юни нощем се яде не се спи.  Naughty Мисля че с Утро сме в един отбор.  Rolling Eyes От седмица вече минавам с 2 събуждания в 2 и в 5(като се приспиваме около 11 вечер), но то едва ли е защото Борко е станал по-спокоен, а е по-скоро защото вече може да си държи шишето и да си го намести ако го е изпуснал. Аз вече свикнах да се наспивам с 3-4 часа сън.  Crazy

# 117
Аууууууу Пепено мори проспуснах те  Embarassed
Честит имен ден.Да си много здрава ( че да си гледаш челядта), много щастлива и много, много хубави моменти с прекрасното ви голямо семейство  Hug

# 118
  • Варна
Честито на месечинките и именниците, и на Вита  Heart Eyes
Диди83 евала на баба ти, има някои дето казват "и да лазиш пак ще шеташ" да не дава господ ooooh!
Ние ходихме на лекар, доста й било зачервено гърлото, оттам и температурата.....и каква рецепта ми спретнааа- има няма 60 кинта  Rolling Eyes то спешъл мляко, то спешъл вода с някакви соли и моркови и нз какво още + други неща  #2gunfire И то от моя акъл дето казах че има разстройство, а тя вече няма от вчера! Сега не знам дали няма да изтърпя някоя критика че правя въпрос за парите, ама може ли такова нещо...
Най накрая взех само калиев глюконат за гърлоро и 2-3 прахчета против разстр. превантивно. Плюс това тя вече приема толкова много неща, естествено от всички плаче и са й неприятни, ако я тъпча с още ще вдигне бунт... Сега пие панадол, кал. глюконат, вит. Ц, прахчето, стеримар, капки за нос, ми то станаха 6 неща  #Crazy Аз не пия толкова работи като съм болна, вече едва ме изтрайва малката. Като ме види с лъжичката и шишето със сироп писва... Crossing Arms
 Joy Ама и аз като Диди83 , наоплаках се и заминавам  Laughing  smihesorry

# 119
Пепенаааа честит празник мила да си жива и здрава и все така всеотдайна майка
Vita честита годишнина
Днес Радост започна да се обръща от корем на гръб и обратното и днес цял ден прекарахме на спалнята и тя с кеф милата се въртеше като пумпалче  Heart Eyes
shhht.secret бързо да се оправя малката  Praynig
Честити месечинки на всички пораснали бебчета  baby_neutral
Днес също съм доста напрегната и изнервена и не знам ,няма ли да ми дойде тоя пусти цикъл малко да ме отпусне,че ме държи и ме тресее  #2gunfire #Cussing out
Лека нощ и ви обичкам

Общи условия

Активация на акаунт