НОЕМВРИйския бебок скача в бънджи скок-подскок!

• 14 444
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Гледам много болнички, ама стига де с тия пусти болести, дано по бързо да се оправят дечицата и мамите Praynig Praynig

Ние току що се прибираме от Конкурс по народно пеене, нали си имаме батко певец, ама тя и малката натам е тръгнала само че нейното пеене ще да е оперно Joy Като ми я взеха от ръцете големите каки не усетих че с бебе съм била, а тя нали ми е циганка който я поиска при него не е отишла Mr. Green

Днес ме учуди дятето хапна една бисквитка Закуска с кисело мляко, първо ме гледаше учудено какво и давам, ама отваря устата и така направи нещо като закуска в 10 часа

mury водите първенството по манекенство с тия мерки, ние сме след вас smile3533

# 91
Пфууу..Ние сме добре - Татито има още да чисти дробовете от пневмония, но аз и рая сме минаваме лека настинка. На мама мъжкото момиче  Heart Eyes Каза само да давам по една ампулка вит. С  Peace

Пожелавам бързо оздравяване и на другите болнички  fingerscrossed

Майче Браво на баткото. След време да се хвалиш и с малката сладурка  Grinning

# 92
  • Варна
Аз се обадих на док, каза да й давам вит. Ц и капки мукосептонекс, май има ефект, по спокойничка е вече, дано сме овладяли положението. Утре ще отидем да я прегледат.
И аз си мислех днес за Емили на Лора, като знам колко е неприятна една нищо и никаква настинка за мъниците...Милото детенце, дано се е пооправило вече  fingerscrossed Дано скоро Лора се включи с добри новини!
А другите болнички да не се помайват ами да оздравяват, че колко игра ги чакаа  Laughing

# 93
Наистина май нещо нашите ноемврийчета се разболяват по виртуален път. И ние големи приключения вече ми писна всеки ден при доки. Овладяхме Т с лек антибиотик, но се оказа, че Борислава е алергична от него и се обрина цялата и в събота пак на преглед, пряхме го и сега сме само на вит С, калций и за алергията капки и се моля само да не вдига пак Т, че незнам какво ще я правя.
На останалите болни да оздравяват.

# 94
  • София
Аз само набързо влизам да почерпя за месечинката на Никол Simple Smile

Честита месечинка на Мишката !!! Да е жива и здрава и много красива и силна  Heart Eyes

# 95
Ееее кво става с тия болести бе аман вече  айде къшшш
Всички болнички да оздравяват по бързо  Hug
еллеее честита ви месечинка  bouquet

# 96
Добро утро, момичета!

Честити месечинки (на патерици) на Сикрет и Ели! Да са ви живи и здрави момите!

Честит имен ден на празнуващите днес!   bigdance2

Да почерпя, че моя мъж празнува днес!   loveuuu

Борко направи подарък на татко си  tooth tooth Две зъбчета са пробили вече  smile3501 Аз ги чаках за моя рожден ден другата седмица   Crossing Arms, но Борко реши да уважи празника на баща си.  Joy Много спокойно се появиха, ако не му бърках постоянно в устата да проверявам за зъби нямаше и да разбера. Whistling
Сега вече има зъби  smile3508 може да почваме пържолите   newsm22:35:

Мишле, чета и не вярвам на очите си  #Shocked #Shocked Ти ако си лоша майка, аз каква ли съм?  newsm78 Аз и пюрета като не давам  Embarassed ...  hahaha
Така значи мързи те да направиш супичка на детето, а да правиш пити (и снимки да показваш) не те мързи.  newsm12 (Ако може и рецептата поне да дадеш?  Thinking )

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 08:44 от Yuliya2008

# 97
Добро утро!

При тази тишина, дано нощта е минала добре за всички ви и особено за болничките  Praynig

Ето и една скромна закусчица:

Дидипиди Разбирам те напълно, но единсвтения начин е примирение  Mr. Green Рая е така от 5-я месец. Оттогава и спи при нас. Полека нещата започнаха да се подобравят - през деня се заиграва сама, от десетина дена спим задължително на обяд,като вече не я приспивам на ръце, а двете на спалнята. Малко помрънква, но аз се правя на заспала, ако много ревне пея някоя песмичка или ммммм.... И след малко е откъртила  Peace Често се случва след 10 мин да нададе вой - пак я гушвам и тя си заспива. Остава да оправим и нощното заспиване  Praynig А, силно ме съмнява да е от глад, защото понякога мъжо я приспива по среднощните събуждания/особено,ако е яла преди час  Crossing Arms / и тя си заспива сладко-сладко и така откарва 2-3 часа.

Честита месечинка на вчерашните и днешните бебоци!

Юле Честит празник на мъжо! Да ти е жив и здрав и много да ви обича и глези!
Честити зъбчета на малкия сладур! За рождения ти ден още 2 да пробият  Wink

Честит имен ден на всички празнуващи!!!

# 98
  • Sofia
Добро утро и от нас!

Ние нямаме вода smile3514 и ще е така май цял ден.
Vita- мила, не  знам как ти стигат нервите и за двамата у дома. Антоан от днес е във ваканция   ама като се приберем от морето го изстрелвам при бабите.Просто двамата на куп ми идват много.По цял ден мога да си крещя, ама само аз си се чувам.
относно спането, дани си спи вечер а съм г научила в креватчето и през деня.Та общо взето в това отношение нямаме проблеми.
Юле- честит празник на съпуга ти!
Честит имен ден на всички носещи името  Апостол, Камен, Павел, Павлин, Павлина, Пейо, Пенка, Пенчо, Петрана, Петър, Петя, Пецо!!

Изчезвам , че вече мрънкат и двамата.

# 99
Добър ден на всички.
Честит имен ден на всички празнуващи.Честит празник и на мъжо на Юлето

Сега да кажа, че Емили на Лорчето лека-полека се оправя.Много са се изтормозили, но позакрепват нещата.
Анита вчера беше на плаж за пръв път.Малко се поуплаши от вълните, но общо взето добре беше.Взехме си довиждане с Шамс и ща ги чакаме отново догодина.
А да знаете само как ме хапе Анита  smile3514 много боли, направо не е за вярване.Дано не я сърбят венците, че не се виждам. Cry

# 100
Честито на всички именници, майки на именници, съпруги на именници и т.н.  Mr. Green Да сте живи и здрави, да си осите имената с гордост, радост и достойнство и само с добро да ви споменават!  bouquet

Болничките - да оздравявате по-бързо!  Hug То вируса май мина и през нас, но леко - малко температурка, 37.3, пресипнал глас за ден-два - вече отшумява. Аз го отдадох на зъбоникненето, дето ни тормози от около седмица. Дано пробият по-скоро, че детенце се измъчи...  Sad

# 101
Честито на всички именници!Да са живи и здрави!     bouquet

Юле, Честито месечинка на патерица!  Embarassed Честито зъбче на Борко! И не на последно място да ти е жив и здрав именника!  Hug

Марожинка, Дидипиди, моля не ни забравяйте и нас да ни включите в отбора на неспокойно спящите деца! Вече не помня, сигурно стана повече от месец това нашето тръшкане. По цяяяла нощ се върти. Пробвах какво ли не - каша преди сън, пуснат климатик... Не е глад. Не е жега. Зъби...  Чак пък цял месец да я мъчат. newsm78 През деня също наблюдавам промяна в съня й. И вече наистина се примирих или просто свикнах да спя още по-малко от преди. Съня ми е някъде от 3ч. до към 6-7ч. Ами... тъй ще е  явно. Ама като зная, че на каката чак на годинката й пробиха първите зъби...  ooooh! Само дето не ги усетихме тогава.

Нашата кака е мааалко по-добре. Изписаха й антибиотик и една купчина лекарства, дето не остава ред кое каго да дам... Има малко хрипове от кашлицата, но общо взето май са се насложили два вируса.  ooooh!

Лек ден, че се събудихме!

# 102
Честит имен ден на всички и всички празнуващи днес
Не знам кви фатки ще трябва да се измислят,за да можем да поспим,поне малко.Марожинка,utro77 дано мине всичко в скоро време.
Юле да ти е жив и здрав мъжока,да те слушка и помага  Hug
maia - много гадно без вода,нищо не можеш да направиш.
tsvetkova_elica -много неприятно е това с хапането(аз не знам още кво е),но ако трябва се цеди,въпреки че е доста досадно(или пробвай силиконовите накрайници-ако така се казва де) .Знам че искаш възможно най-дълго да кърмиш и да дадеш най-доброто за малката бонболинка Анитка- Hug
Всички болни да се оправят  Peace
Лек ден и успех   bouquet

# 103
Честит имен ден на petenceto  remybussi! ( ако има други именници да се обаждат)

Чести празник и на твоя мъж Юле, да ти е жив и здрав и много да те слуша!

Утро и Дидипиди, защо не помолите мъжо или някой друг да ви изведе децата за по час -два , а вие да презаредите батериите. Няма нищо срамно да поискаш помощ, а ако не поискаш няма как да разберат че имате нужда от такава.

Ели, за хапането- важно е да не реагираш, аз и стискам двете бузки за да и отворя устичката и я отстранявам от гърдата. За тях е нещо ново и се пробват. Да ти кажа че и това чудо отминава и спират да хапят, просто трябва време  action032.

За спането- Али така съм я дресирала, че освен в кошарата другаде не заспива и задължително с пръст в устата. Ама и това не е работа, защото в количката не спи. По същия начин и за кърменето- само в къщи и на спалнята- направо съм като крепостен селянин станала.

# 104
Здравейте от нас!
Ние се завърнахме за сега. Този уикенд беше наистина различен - за първи път Дани беше при нашите в Разград, а ние - на сватба в Горна Оряховица. Върнахме се с 3 години на зад и си спомнихме как обикаляхме из България, видяхме Хотнишкия водопад и разни красоти из Арбанаси. Дани е слушал баба си. Simple Smile
А иначе - има второ зъбче  tooth , вече е напълно отбит - не е сукал от 24.06. А преди малко падна от спалнята  newsm45 Голям съм тъпак   341uu , хем знам че е стрела... Доста поплака горкия. Дано не се е ударил много... newsm17
Честито на празнуващите!
Болните да оздравяват!

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 14:45 от mamaAnna

Общи условия

Активация на акаунт