НОЕМВРИйския бебок скача в бънджи скок-подскок!

• 14 444
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мишле  spoko Напълно те разбирам, защото и аз в момента съм при моите родители и те по същия начин - само да опита от това, само да опита от онова .... Но постоянно им се нахвърлям като ги видя да посягат да й дават нещо  Naughty Баща ми е същия като твоя и по принцип да си призная честно ме е страх да му се противопоставям, но заради Никол на няколко пъти съм му повишавала тон. Казах му, че както на него не са се месили за отглеждането на децата, така и аз не искам. И му казах "Ако искаш да я подържиш и да си поиграеш с нея, за да си почина аз малко от нея и тя от мене, добре, но за храненето само каквото й дам аз"  Crossing Arms

# 76
Здравейте и от мен Hug
Днес Наси е много неспокоен Sad сигурно скоро ще никнат зъбки и от горе
кика аз правя попарата с три сухара и си ги изяжда. Пробвай със захар
светлинаа купувам от cici bebe или на пападополус,пъпчето и ние не сме го хвърлили още
мипле какво да ти кажа и аз щях да побеснея и да направя забележка ,както аз искам така ще си гледам детето и никой няма право  Naughtyда дава каквото и да е било без мое разрешение
лека вечер

# 77
  • някъде там......
Хайде и ние да се запишем в темичката Simple Smile. Чета ви, ама нали няма какво ново да пиша, трая си Wink
Еlleee, Мишле, съчувствам ви, милички Heart Eyes И при нас има подобни опити, ама ги пресичам овреме и засега спазваме дисциплината.
Утре мисля да дам попара за пръв път, ама не знам колко сирене и масло да сложа. Щях да питам и колко сухара, ама нашето Шопче вече дало отговор  Hug

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 22:58 от galisis

# 78
Мишле, тежка битка те чака, малките като вкусят манджа и после пюретата не ги искат ( от опит го зная). Същото съм го чувала за АМ и киселото мляко. Моята майка и тя е същата, само акъли дава и по сто пъти ми звъни да поучава  ooooh!, ще кажеш че дете не съм гледала, добре че свеки по се скитасва, ама и аз ако знаеш колко укори съм изтърпяла, че мъча детето с тая кърма и пюрета Close.

# 79
Аз от една седмица се опитвам да се впиша, но и аз бях на гости при мама и тате  hahaha
Тия хора като от калъп все едно са излязли. Мишле, имах тежки сблъсъци. Майка ми не смее да дава нищо без мое позволение, че ставам много зла  Mr. Green, но непрекъснато мрънка - лишаваш детето, докога ще го кърмиш, ще тръгне на училище и други такива глупости. малко се изнервям, но в повече случаи го пускам покрай ушите си.
Да ползвам случая, че се добрах до компютъра и да честитя и аз най-после на бремелинката.   bouquet
И да попитам - растат ни зъби в момента, много е драматично - сълзи, сополи, не спим почти... Лоша работа. Ползвахте ли някакви медикаменти за облекчаване на процеса и какви? Ние си купихме някакъв гел, но ефект не забелязвам  Rolling Eyes

По въпроса за попарата - три бебешки сухара, чайче, изкиснато сирене или извара, или пасиран плод + няколко капки мед (домашен от баба  Grinning ).  Но не винаги изяжда всичко - първо се кърмим и с попарата дояждаме, затова не го насилвам да яде.

# 80
Ех, и аз да се разпиша, че от доста време не съм го правила и май поизпуснах края на темичките.
Първо да честитя на Комраче, Бубе и DeeDee със закъснение, но с много настроение и пожелания за здраве, добро настроение, прекрасни емоции и много обич от близките ви хора!  bouquet
Да честитя и на порасналите месечинки - да са здрави, послушни, да папкат и спинкат.
И болните да се оправят бързо. Hug
И да кажа, че ние си оставаме първи в класацията за най-кльощаво бебе - 6400гр и 65см - да знаят бъдещи кандидати, че сме от фините и неядящите Laughing Пробваме с пюретата, но повече от 80гр и то от това, което й харесва - пащърнак и броколи, не се яде. Чака си след това кърмата и това е. Наскоро бяхме на сватба и я оставих за един ден на баба й. Калина тотално бойкотирала баба си - не е искала нито пюре, нито АМ, нито вода, абе нищо. Чакаше ме милото с отворена уста Joy И така стигнах до извода, че ще си останем още малко скачени съдове и това си е. По този повод, Мишле, и аз имам подобни спорове - лишавам детето от витамини, пълноценна храна и така нататък. Пък свеки нали иска все да е отгоре и макар че й казвам да не й дава неща, които не одобрявам, се пробва - демек да се наложи, че нали е компетентна, пък и деца отглежда. Засега овладяваме положението с цената на някоя и друга по-солена реплика. Та все ме бъзика, че детето на детска ще тръгне и ще си носи столчето до мен и ще иска да бозае. И така да е, мен не ме притеснява това, докато има, ще давам. Хемоглобинът ни напук на теориите за кърмените бебета си е много добре. Wink
Калина зъби няма, ама мен това ме устройва, че със зъби не знам как е кърменето, ама не ми изглежда за предпочитане.
Стига съм досаждала, че за други място не остана.

# 81
Мишлеенцето ми миличко   action032  action032 така е всички много знаят,а ние не умеем да си гледаме децата и не знаем кое е най-доброто за тях,туууу все ще има някой да се изкаже или да подразни бе.Езък
mury-колкото толкова,важното е да слушка и да папка
Аз утре ще пробвам да захраня пак Радост с бананова каша и се надявам да не стане пак нещо,че и тая вечер я пробвах с АМ,но плюва.Другото което се сетих че имам кърма замразена в камерата с дата 04.01-надявам се да я годна и да видя дали наистина не й достига кърмата ми.Вчера й дадох да опита черешка и й харееса,днес диня си смукна 3 пъти.Сутринта повърна и си мисля че е от Фенистил-капките и повече не й ги дадох.
Кво стана с Лорчето  newsm78 дали Емили се е оправила  Praynig
Тия дни Р спи много леко,даже тая нощ я взех при мен защото и аз не мога да се наспя.Възможно е от зъбче въпреки,че не напиппвам нищо.Аз едва почти заместих обедното ядене и прекъснах ,а вие и попари и после следобяд плодови пюрета и накрая не знам как ще тръгне на кухня(въпреки че взех купони,защтото е много трудно да хванеш ред  на тая кухня) моята кукла  Confused Това беше и от мен
Лека нощ на всички  Heart Eyes

# 82
ДОБРО УТРО ХАЙДЕ НА  kaffeetrmker_2 ЧЕ СЛЕД ТОВА МЕ ЧАКА newsm79 1dishes cleanЛЕК ДЕН ЗЗАСЕГА  ОТ НАС.

# 83
  • Варна
Добро утро  Tired Габи е болна  newsm45 Има температура и хрема разстройство , милото не може да си поеме въздух и не може да спинка. Температурата свалихме с панадолче, но хремата си остава. Пръскам стеримар в нослето, но за друго не се сещам....И естествено са почивни дни и не мога да я заведа на док  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 09:26 от shhht.secret

# 84
  • София
Secret,съчувствам ти, миличка! Tired Много лошо това като са ни болнички дечицата, че не могат да си кажат какво им, какво ги боли, а  само страдат! Освен Стеримара- давай й по една ампулка на ден Вит. Ц, защото май това е единственото, което можем да им даваме......
Дано скоро се оправи Габи Praynig

# 85
Ех, какво ни налегнаха разни болести...?
И нашата кака е болна. Не стига, че кашля повече от месец от някакъв си пара-коклюш, ами от вчера е с температура и й се гади.  Cry Според мен е лепнала някакъв друг летен вирус. Мъжът ми току-що отиде да я води на доктор. Стискайте палци, моля ви, вече да оздравява, че нерви не ми останаха с тия болести... Направо си умирам от страх да не се разболее и Симона. Взимам възможните предпазни мерки, но знам ли... Дано да е здравичка!  Praynig Praynig Praynig

На всички болнички - скорошно оздравяване!  Hug Че няма нищо по-неприятно - посред лято с температура.  Sad

Гледам попара хапвате вече - Симона никак не я харесва. Не мога да я накарам да изяде повече от 3 лъжички. Затова реших да й слагам по малко сирене в пюрето - заради калция.

# 86
  • Sofia
Пръскам стеримар в нослето, но за друго не се сещам....
На нас за хремата, която беше много употита и обилна, ни изписаха Виброцил/дава се без рецепта/, ако искаш може да пробваш.
utro77 - HugНапълно те разбирам и ти съчуствам. Ох с тези каки и батковци и разните болести съвсем ще полудеем идеми  smile3511.Трепериш над едното,че е по малко, ама и голямото не е голямо и то с неговите. И нашия батко го прибрахме в петък от детската с Т, оказаха се леки  налепи по сливиците.Овладяхме полжението този път бързо и сега е добре.Стискам палци и вие бързо да се оправяте. Praynig и да бягат далеч от децата ни пустите му болести.
На мен несмеят да ми се месят със захранването. NaughtyНито майка ми, нито свекито, че знаят че като отворя една уста smile3512.Всяко нещо с времето си, имат време да проядат всичко.
Да ви питам, че съм в питанка.Можем ли да даваме на бебоците  лапад newsm78, след като даваме спанак!?

# 87
Привет и от нас!

Наистина много кофти като разни баби, лели и т.н. се месят в отглеждането на детето. Вместо да помагат, те май повече пречат  smile3516  И мен всеки втори ме поучава да давам на детето разнообразна храна и да си опитва от всичко, даже и шоколад  ooooh! Добре, че бабите са далече и се виждаме рядко. Засега не са си позволявали да дават нещо на бебка без мое разрешение. А се е случило, а вдигам война  #2gunfire

Наистина май има някаква "епидения" при ноемврийчетата  smile3518 Снощи всички вкъщи бяхме с Т  Confused Май сме хванали настинката от татито. След малко вкупом сме на лекар, дано не е нещо сериозно поне при бебката  Praynig
Бързо оздравяваен и на другите болнички  Praynig  Praynig  Praynig

Мури ако имах мъжко от сега шях да се запиша за твоята манекенка  Wink Не и се притеснявай за килцата. важното е да е здравичка  Hug

Дидипиди Защо мислиш, че не и стига кърмата? Относно неспокойния сън малко ще те разочаровам - на нас ни избиха и четирите зъба, но съня и продължава да е такъв  Crossing Arms Но дано при вас причината са зъбките  Peace

Чао засега  Hug

# 88
Стискам палци всички болнички дечица да оздравяват Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed.  Дано Лора се обади с добри новини за Емили, че положението им беше критично Praynig.

Майче, аз нашия батко съм го спряла от детската градина, заради вируси и шарка, по-добре да си го гледам здрав в къщи отколкото после болен. Да не останеш с грешно впечатление, че е кротичък- по цял ден викам като луда smile3512 ( не че някой чува).

# 89
 smile3515 newsm61 smile3511 нямам нерви,не стига че през нощта не спи,ами и през деня вчера и днес не спи.Няма кога да си почина еййй,от сутринта стани оправи дете,после изчисти цялата къща,просно пералня,изкъпи се и тъкмо в 13 заспа с 300 зора и леко се приготвям да положа глава и тя  Shocked еее не иде м ида се обеся.Еми ако не е кърма ,защо тогава не иска да спи???? Преди си спеше ,а сега не ще,нито е на пюрета да кажеш че нещо я дразни,а е само на кърма и вода  newsm78 Даже не иска и в леглото си да спи.  smile3514 smile3512 Сега седи в него и вика и си играе с биберона.
marojinka,maia,shhht.secret дано се оправят малки,както и някой големи,а за Емили дано е минало всичко Flowers Four Leaf Clover
Оплаках се ,айде чао ви засега  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт