НОЕМВРИйския бебок скача в бънджи скок-подскок!

• 14 261
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Днес празнуваме 7-ма месечинка, почерпете се за наше здраве!

# 61
Шопи нищо другото догодина ,а като гледам разликата ще е горе доло колкото на моите дечица
сикрет   честита 7 месечинка   bouquet

# 62
ЕЕЕЕЕ Мимчеее така ми се искаше да потвърдиш подозренията ми  smile3518 много ме е яд значи,но важното е че бебо е екстра и му супер вътре на топло  newsm53 Другия път да ви помаха с ръчичка,сега си хапвай плодчета за Алекс и бебчо Heart Eyes и си почивай колкото можеш.
Честита месечинка shhht.secret да те слушка малкия бонбон.
aleksa_sm така като прочетох твоя е голям гладник,не му достига нещо яденето май или е моментно нещо,дано да е било инцидентно.
Лека вечер от мен  smile3524

# 63
записче и от мен
Честито на всички имащи повод до празнуват,а оз се връщам да ви чета че сте писали,писалиии.........
И да се похваля и ние вече имаме ЗЪБЧЕ.

# 64
  • Попово
ОЗЪБИХМЕ СЕ  newsm44 newsm44
няма да е като батковците си, да ходят и да нямат зъби  Mr. Green

# 65
  • Бургас
Ние и без зъбки все още добре се справяме, ей я на седи до мен и ръфа резенче ябълка съвсем сама, като откъсне по голямо парче и не успее да го сдъвче го плюе Joy
Опс изпусна резена и настана революция от мрънкане Mr. Green

ШОПИ много се радвам че всичко е ОК дано е лека бременността ти, пък за повечко бройки има време - само много спокойствие и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Отивам да режа ябълка, че се не трае  chef

# 66
Честито на всички bouquet
от вчера и днес newsm51 smile3525 bdbaloni
Има ли някой луд като нас който ще ходи в Каварна на Рокфеста??? family  car003  superuu
smile3521 smile3521 smile3521 Имаааааа!!! И ние ще ходим с едни приятели и техния малчуган, който е с 5 месеца по-голям от нашия. Предвидили сме да си устроим пикник в градинките, извън стадиона. Хапка, пийка и яка музика  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu

# 67
http://vbox7.com/play:c84b91ed
 dance dance dance smile3556 smile3556 smile3556
Любимото клипче на дзверо.

# 68
здравейте!
първо да се извина че нахлувам в темата ви , но не знам каде да питам. та интересува ме колко попара изяждат 7 месечните ви бебоци? колко сухарчета слагате? аз от няколко дни давам на малката попара ,но тя не я харесва много и ми се струва че изяжда адски малко.
предварително ви благодаря за отговорите.

# 69
Хахах Алекса бях го забравила това  Laughing hahaha

Мерси момиче на всички ви   bouquet Много си ви обичкам  Heart Eyes

kika_86 -аз слагам 2 сухара ,сирене ,масло и чай ...изяжда всичко

# 70
Честити зъбчета на сладурчетата на Пепена и МамаДиди!

Шопи Няма да се отказвате - третия опит може да са близнаци  Wink Важното е, че резултатите са добри. Все така  да е  Hug

# 71
  • Попово
ех ехе видях сватовете днес, мама Ана и татко Барба, много са готини  Sunglasses хем тъкмо кат' се вземат малките Даньо войвода ще има компания в лицето на бай Тошо  Mr. Green

# 72
Здравейте и от нас с Наско!

Ние сме добре, по цял ден се разхождаме, защото Наско иска да спи навън.
Няколко дена отказва да яде каквито и да е било пюрета, най- верятно заради зъбчето което се показа преди 2 дена. Инче все още не съм заместила хранене, основно си е на кърма.

Да ви попитам, мили Мами: С какви сухари им правите попарата на вашите дечица?
                                            Какво направихте с пъпчетата? На Насето пъпчето все още е в нас и се чудя къде да го хвърля.

# 73
  • София
Привет, момичета!
Ние от вторник сме при моите родители и днес тотално ми скъсаха нервичките #2gunfire #Cussing out
Утре се прибираме в Сф и малко ми олеква. Колкото и да се радват на Алекс, толкова и я разлигавиха и ми е.....м....а на всякакви режими и порядки #Cussing out Дават й всичко да яде, въпреки че изрично казах, че не желая да яде каквото ядем и ние, а когато плюе пюрето, което аз й давам или стиска устичка и не го иска й се радват все едно, че прави кой знае какво геройство........ А тя пък, разбирайки, че е поощрена продължава с простотийките с пълна сила, търсейки с поглед одобрението им! #Cussing out  
Днес например на обяд, отказа месното пюре и мама й надроби в една купичка от супата-топчета (без месото) с хлебче и тя си я изяде. Вярно, че много й хареса и видимо бе доволна, но мен това изобщо не ме радва. Освен това, откакто сме тук яде доста манджа и отказва пюрето, което аз съм й приготвила......а като не й давам друго ме изкараха лоша майка, че не съм давала на детето да яде, че ме мързяло да съм й правела манджички и ми било по-лесно с пюретата.......вместо да съм се радвала, че детето било ящно, аз съм недоволствала....не искам да влизам в конфликт с тях, защото не понасят някой да им противоречи, а татко започва да повишава тон веднага и изпада в ярост, когато някой не е на неговото мнение.......
Единственото ми спасение е, че утре си тръгваме и ще ми трябват бая усилия да вкарам отново Алекс "в релси".....
Оплаках ви се.......единствено с вас мога да го споделя......освен това явно съм настинала, защото съм с Т, в главата ми бие цяла камбанария, лошо ми е, няма сили......дано само Алексче да не хване нещо Praynig

Сега ще се върна да ви поизчета, че не съм влизала тук от няколко дни, пусти Редутски намаления ми изядоха времето и парите.... Mr. Green Joy

# 74
Днес например на обяд, отказа месното пюре и мама й надроби в една купичка от супата-топчета (без месото) с хлебче и тя си я изяде. Вярно, че много й хареса и видимо бе доволна, но мен това изобщо не ме радва. Освен това, откакто сме тук яде доста манджа и отказва пюрето, което аз съм й приготвила......а като не й давам друго ме изкараха лоша майка, че не съм давала на детето да яде, че ме мързяло да съм й правела манджички и ми било по-лесно с пюретата.......вместо да съм се радвала, че детето било ящно,

Кураж, Мишо!!!! Мале, и моята глава на камбанария стана като си представих сценария. Аз, обаче, на оръжие щях да се вдигна, че и моят баща лют, ама детето ми е по-мило от живота ми. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт