НОЕМВРИйския бебок скача в бънджи скок-подскок!

• 14 251
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
Ех, един ден на не вляза във форума и толкова неща съм пропуснала!
Преди всичко - честити рождени дни на Бубе, ДееДее и Комарче! Бъдете здрави и весели, радвайте се на добри и умни дечица!
Диданка, на теб хубаво изкарване на морето. После да ни разкажеш как е с бебе на палатка.
Шопи, чак ми стана любопитно, бързо да ни изформираш какво ново покрай теб.
Утро, за болестта - и на нас отначало ни бяха казали, че е паракоклюш, но като ги изследвах децата, се оказа, че си е баш коклюш. Баткото кашля от края на ноември до към началото на март, т.е. около 3 месеца грубо казано. Към края се закашляше само 3-4 пъти на ден. При бебчо започна в средата на декември като най-обикновена настинка - с много лека кашлица, без температура и зачервено гърло. Лекарката предположи, че е от секрети, които се стичат от нослето. Това една седмица и после за 2-3 дни всичко утихна, все едно детето се оправи. Докато не започнаха страшните пристъпи около Коледа и така до края на януари. За лечение - както са ти казали и на теб - витамини, силна храна за каката, много чист въздух, постоянни разходки и търпение Sad Дано на Симонка да й се размине, добре е , че са диагностицирали каката навреме и сте я отделили. При нас за съжаление не беше така.
Ние още сме на морето. Като гледам новините -  в цяла България дъжд и бури, а тук страхотно временце. Децата са постоянно навън. Прибирам Влади в стаята само за да спи. А вчера за първи път го топнах до кръста в морето, но нещо не беше очарован, сигурно защото водата му беше студена. Иначе Шамс къпе Фафи и на него много му харесва.
Засега това от нас, ако някой има намерение да идва към Албена, нека се обади.

# 46
  • София

Шопииии, и аз това си помислих. Хайде и от нас имаш много силно стиснати палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Момичета, много ви благодаря. Всички пожелания да ви се връщат десетократно Hug.

Ако знаете преди 2 часа какъв дъжд ни пра. Излизаме аз, баща ми и двете хлапета в парка зад Хилтън. Баща ми с малката се метнаха до една черница да похапнат, а аз с количката на една пейка да храня Яси. Започна да си хапва детето със завиден апетит, а аз бутам лъжицата в устата и зяпам облаците. В един момент забелязвам, че както бяха в далечината, оловно сивите облаци вече са над нас. И точно си мисля, че ще е егати каръка дъждът да се излее върху нас и закапа. Веднага прибрах пюрето и само докато метна дъждобрана и вече валеше като из ведро. Нямах време дори да отворя чадър. На бегом с количката към щерката, че нейния дъждобран също беше при мен. Тя се скрила под ризата на дядо си  hahaha Joy и вече и двама бяха вир вода. Докато стигнем до нас и тримата бяхме вс едно сме излязли от банята. А дъждобранът на количката се вдигнал и Яси мокър до кръста Mr. Green, обаче на детето му интересно и не гъква. Естествено 15 мин. след като се прибрахме и изгря слънце.

# 47
# 48
Миме, да кажеш после бързо какво е станало    Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

# 49
Аз от вълнение за Мимето забравих Embarassed
Честити рождени дни на Бубе, ДееДее и Комарче!Да сте ни много здрави и много обичани!!!!!    
 bouquet  bouquet  bouquet

# 50
Комарче, на патерички, да ти е честит празника! Да срещаш много обич и разбиране, че ние без тези работи не можем  Grinning

Шопи, ще ме умориш!!!! Само като прочетох лекия ти намек и настръхнах, че се и разревах   Hug  Hug  Hug

# 51
Мими Чакаме да се похвалиш  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 52
# 53
  • София
Комарче, на патерички, да ти е честит празника! Да срещаш много обич и разбиране, че ние без тези работи не можем  Grinning

Бубе, верно, че не можем. За съжаление моят мъж хич не е по романтичната част. Какво да го правя, такъв съм си го избрала Heart Eyes

Хайде, Миме, чакаме новини Hug.

# 54
здравейте колежки Simple Smile
толкова време не съм влизала в сайта, че направо ме е срам, но...докато ви прочета и мойта госпожица се е събудила и иска внимание...то и по принцип гледаме да сме през повечето време на вън, че само тогава е кротка и щастлива Simple Smile ... иначе да се похваля че бяхме вече на моето за 2 седмици и беше страхотно- нямахме нито един лош ден, но нямаме и тен защото с 50ти фактор няма начин  Naughty ...явно климата там много допадна на бебка, защото сама си направи страхотен режим, за който тук в София само мога да си мечтая...там ядеше 4пъти на ден - сутрин и вечер кърма, в 12ч. и 17ч. пюрета или каша (попара нито с чай, нито с вода и харесва), а тук просто нямаме режим, а и нощем се буди да яде- ужас ще трябва да се връщаме на морето ми се струва Simple Smile... и без това и времето тук хич не ми харесва Rolling Eyes ...хайде да не ви досаждам повече, надявам се скоро пак да се включа, а ако имам повече време ще кача малко актуални снимки...
поздрави на всички Hug

# 55
  • София
 smile3511 smile3514 smile3512 Криси ме побърка. Направо откачих, как не се мирна това дете. Спал е от сутринта общо час и половина. Изяде в 13ч. едно пюре от 190гр. и аз си мисля, че сме приключили с храненето поне до 17ч. Леле скъса се от рев, и аз рева и се ожалвам себе си. Давах панадол, мазах венеца два пъти и не млъква това дете. Пях, люшках, плаках, а той не и не. Най - накрая му направих едни 150мл. мляко и той ги изпи за 1 минута. А преди това беше някакъв ад, не може да спре да реве. Какво стана не знам. Сега се е кротнал в креватчето и слуша музика, аз не смея да влезна в стаята, че като ме види и иска да го гушкам или нося, и като изляза почва да реве.

# 56
Е хайде вече да си кажа всичко  Embarassed
На прегледа миналия път се видяха 2 ембриончета в едно мехурче(демек еднояйчни),но едното нямаше пулсации Confused Доки ме викна сега 1 седмица по-късно да видим дали се е резорбирало(както тя предположи,че ще стане ),или се е развило както ние много се надявахме.... Crazy Уви ,доки се оказа права  Cry Не смеехме дори да си го мислим за да не развалим магията....,но май е било нужно повече от магия Heart Eyes...За сметка на това пък всички изследвания са ми перфектни ,а бебчо има ръчички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes...е това е  Hug

# 57
Е хайде вече да си кажа всичко  Embarassed
На прегледа миналия път се видяха 2 ембриончета в едно мехурче(демек еднояйчни),но едното нямаше пулсации Confused Доки ме викна сега 1 седмица по-късно да видим дали се е резорбирало(както тя предположи,че ще стане ),или се е развило както ние много се надявахме.... Crazy Уви ,доки се оказа права  Cry Не смеехме дори да си го мислим за да не развалим магията....,но май е било нужно повече от магия Heart Eyes...За сметка на това пък всички изследвания са ми перфектни ,а бебчо има ръчички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes...е това е  Hug

ееееххххх така се надявах......нищо, не се ядосвайте-важно е че другото бебче е ОК!!!! Hug Hug Hug
Но аз пак ще ти дам количката,тя става и за породени деца Sunglasses

# 58
Hug Шопче! Ами какво пък. По-нататък пак Wink Вие имате мегдан. Аз ако реша да опитам пак, тъкмо се шегувахме, след майчинството може направо в пенсия да изляза Mr. Green
Да ти е здравичко фетусчето Grinning и всичко да си му е на място пък бройката ще я докарате Heart Eyes

# 59
  • София
Мимка много се радвам, че бебчо е добре Hug, пък и аз като Бубето мисля, че бройката ще я докарате. Peace Пък и на теб ти отива да си бременна bouquet , аз си те спомням, че беше само на корем и много слаба!!! И как обу на онова майче калцуните Laughing.

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 17:52 от aleksa_sm

Общи условия

Активация на акаунт