НОЕМВРИйския бебок скача в бънджи скок-подскок!

• 14 238
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
Да почерпя. Благодаря за пожеланията  Hug Hug Честито и на другите двама рожденници днес! Да са живи и здрави, в мир със себе си и околния свят   Grinning

Днес не ми остава време да усетя, че имам рожден ден, но добре че Елицата ме подкара, та се сещам Mr. Green
Снощи след големи мъки, рев, обикаляне на къщата в тръс и дундуркане седнах и купих едни прахчета от Амазон. Една позната в скайпа ми каза, че били чудесни за проблеми с болезненото никнене на зъби. Прочетох и в Амазон положителни отзиви. Та се надявам поне те да помогнат. Детенцето много се мъчи. Прахчетата са Nelson's Teether (или нещо такова беше) ако някой се интересува.

Ето и почерпката.

# 16
Честито на рожденичките  newsm59  remybussi  remybussi много любов и здраве ви желая!

Диданка да се върнеш така sun

Ели и аз правех кашата с кърма и бях в шок от 40мл. изцедени от двете гърди Shocked, добре че Юлето ми обясни че е нормално. Можеш да правиш попарата с чай от липа- мирише приятно и не е силна миризма, шипката го препоръчват заради вит.С, но запича.

И аз съм решила да записвам Али на детска кухня, да видим кво ще стане Thinking

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 15:02 от vita

# 17
Честит рожден ден на Диди и Бубе, да сте живи и зрави, много семейно щастие и любов  Hug
Приьятно изкарване и на тръгналите към морето, да си починете качествено.

Аз да почерпя, че днес ставаме на 7 месеца.
Ходихме на консултация и вече сме 72см(+2) и 7,840кг(+440гр.) иначе Т пак имахме тази нощ и ни пратиха на изследване, но всичко е наред и ни изписа АБ, ако продължава да вдига да й дам, че леко гърлото е зачервено, но може и да не е от него, въпреки че зъбите още не са пробили аз си мисля, че е от тях.
Момичета, колко дни имаха Т вашите мъници преди да пробият зъбите.
Ели, аз също правя попара с чай от липа, и с водичка много й харесва, а малките са големи сладуранки на снимките.

# 18
  • Бургас
[size=14pt]ДА Е ЧЕСТИТ РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ВСИЧКИ, МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ ЛЮБОВ И КЪСМЕТ[/size]

DeeDee76, Да си жива и здрава и много обичана съпруга и мама Heart Eyes Heart Eyes

didanka - направо ти се възхищавам с бебе на палатка в Иракли. Пожелавам ти леко изкарване да хванеш хубав тен и мъжете много да те слушкат, дано и времето да е хубаво. А и  smile3509 материал.

Моето диване преспа 10мин. и сега ще има да си чакам да заспи отново че и аз след нея  smile3524

Crossing Arms значи попарата с шипков чай я правите, ще пробвам. аз пробвах няколко пъти да и правя ама със водичка - не и хареса ама ХИЧ, виж татко и  и направи два пъти пак с вода скъса се да зяпа да яде(ама не казва той каква е магията)- май просто си беше гладно детето, ама нека се радва и той че я е наранил Mr. Green

# 19
  • до Пловдив
Честито на всички които имат повод за празнуване и най вече на БУБЕ и DeeDee76        bouquet  bouquet  bouquet
относно попарата и аз давам от скоро и я правя с чая на ХИПП

# 20
Привет майчета!

Честит рожден ден на Бубе и Диди и всички останали с повод да празнуват!

Завиждам благородно на всички, които са на моренце, както и на тези, които скоро ще ходят. Хубаво да си починете, че да съберете силици за прохождането през зимата  Wink На мен така ми се ходи на море.. ама не се знае дали ще ме огрее. Да дадето после снимков материал, да се порадвам поне виртуално.

Поздрави и целувки  Simple Smile

# 21
  • Бургас
Благодаря, момичета, че сте се сетили за мен! Минавам за секунди да почерпя и отлитам да празнувам!
Бубе честито! Желая ти, да си много щастлива и обичана от Янулка-шушулка и татко Ники!    bouquet
Нападайте и да ви е мноого сладко!

# 22
  • София
Пожелавам на всички рожденици много здраве, любов и хармонияbouquet

Брей, много празнуващи днес, много нещо и все готини хора Mr. Green. Хайде и аз да се наредя сред тях. И аз днес одъртявам с една годинка Mr. Green. Заповядайте, да ви е сладко:

Не съм писала от сто години, но редовно ви чета. Яси расте, вече е 8 400 гр. и 74 см. За сравнение кака му беше с тези размери на 1 г.  Mr. Green. И при мен кърмата доста намаля, но за щастие Яси прояде пюрета и каши и вече заместих 2 яденета. Така че засега изцеденото количество ми стига.

Шамси, мерси за бързия отговор за проучването на Хедра. За съжаление установих, че при мен няма такава закономерност между кърма и цикъл. Т.е. имам някакви хормонални промени, но всеки месец периодът на намаляване на кърмата е по различно време и с различна продължителност newsm78. Що така не знам. Дано избутам още някой месец. Преди 2 седмици положението беше толкова трагично, че бях решила да му давам АМ. И точно на следващия ден Яси изяде цяло пюре и цяла порция каша и кърмата рязко се увеличи Shocked. Така че засега се разминахме с АМ. Да видим докога.

Иначе зъби все още нямаме, но е въпрос на няколко дни. Бях си поръчала днес за рождения ден да получа за подарък едно пробило зъбче, но май ще се поизмъчи още малко детето. Още не седи съвсем сам  не пълзи, но се врътка с бясна скорост. Иначе е все така спокойно и усмихнато бебе.

Хайде, оставям ви. Болните бързо да се оправят, а заминаващите на море да успеят да си починат. Много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички и специално на двете ни бременни коремчета Heart Eyes.

# 23
  • Варна
Аз само се записвам, че нещо не ме пускат да седна на комп. А и да се оплача че май пак ще се разболявам  #2gunfire
Сега видях, че има и още празнуващи! Честито и на тях да са мнооого щастливи и обичани!

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 21:23 от shhht.secret

# 24
Комарче, честито и на теб!   bouquet

# 25
Честито на всички празнуващи newsm59 nbirthday  ura
ели мерси за темичката  bouquet аз попарата я давам с вода и Наси си изяжда по 3 сухара  feeding
утро аз използвам за играчките кош за пране от тези пластмасовите
юли малкият е голям сладкиш
диданка весело изкарване и много  Nature Sunnyдни
фаири знам какво е да нямаш време аз с тези две малки деца направо на моменти ми идва да се #2gunfire понеже разкиката им е година и два месеца

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 21:38 от vankonasi

# 26
Малеееее  много празнуващи !!!! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЗА ХУБАВИТЕ ПОВОДИ !!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СЕ РАДВАТЕ НА СЛЪНЧЕВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦА !!! Hug Hug Hug
Докато опитам на всеки от почерпаката и качих два килограма  Joy Joy Joy Party  bouquet  bouquet

# 27
ДИДИ 83 стопли ли се морската водица ???  Hug Hug Joy Joy

# 28
  • София
Комарче ЧРД!!! Много здраве и любов!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 29
Комарче Честит рожден ден! Да си жива и здрава и по-често се разписвай  Hug

Теодора Рая не е имала изобщо Т заради зъбите или поне не съм я засякла  Thinking

Все се каня да питам - миете ли зъбките на озъбилите се бебоци? Четох, че с пробиването на първото зъбче трбява да се използва четка за зъби преди сън. Обаче при нас е невъзможно. Рая заспива на гърдата. А и с тези нощни кърмения  newsm78 Макар, че май цялата процедура е повече за създаване на навик......или греша  Thinking

Ние вечче заспахме и аз мисля след малко да я последвам  smile3524 Лека нощ!

П.С. Забравих да се оплача - татито ни е болен - вирусна пневмония  Weary Утре ще водя и малката да я видят, че направо ми е мъка  Cry И най-странното е че уж нямало опасност да ни зарази, но пък трябва да спи в друга стая  Thinking

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 21:54 от marojinka

Общи условия

Активация на акаунт