, вечерта като удари един рев-хем и се спи, хем гладна, пък реве. В чудо се видяхме. Пак съм карцирана в къщи. Като тръгнем с количката, стои изправена като чук и за спане и дума не може да стане
, случайно да не изпусне нещо
, само в кошарата спи
.Дидипиди , мерси за кафенцето!
Аз направих едно проучване за нашата кухня от майките в града, всички отзиви са много лоши. А ние нали сме с АБКМ и не знам има ли смисъл да взимам от там
. Видях една книжка с рецепти за бебенца на Нестле и сигурно ще си я купя.Сикрет, през колко часа ти яде? И ние като ядем друга храна и много разреждаме храненията. Докторката обясни че другата храна различна от мляко се смила по-трудно и бавно, стомахчето все още не произвежда достатъчно ензими, затова ни беше изписала Мензимфорте. Ама моята щерка сама си регулира храненето, намали пюретата и мина само на кърма, сега пак хапваме пюрета ама за опитване. Пък може и от жегите да не ти яде, много деца се влияят от тях.

Какво да ви кажа, пестим от мляко,
. Снощи имах гости - 3 мои съученички дойдоха да се видим, защото аз нямаше как да изляза. Детето заспа като по учебник в 21ч., остави ме да се видя с тях и докато те си тръгнаха (почти в полунощ) не се обади. Обаче един час по-късно като се почна

И ние с мъжо се оглеждаме по момичешки дрешки, но засега ще си останем само с оглеждането...
Вдигнах ръце от това дете! Последните нощи като си легна и сън не ме хваща, защото тя непрекъснато се върти и ме буди през 5 минути. Така до към 3ч. Междувременно става да яде 1-2 пъти, но и това не помага да миряса.
Към 3ч. вече успявам да заспя явно по-дъблоко, че да не я усещам много-много като се тръшка. Или пък тя като по чудо към 3ч. се укротява. Но по-вероятно е първото. И в 6-7ч. вече сме на крак. Тази нощ даже съм заспала след 4:30.ч. 

на приятелката ти! Анита се уреди с другарче 
трудно е да се каже колко пъти се буди
ХМ!