НОЕМВРИйския бебок скача в бънджи скок-подскок!

• 14 268
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
А добро Утро Hug

Да се похваля най сетне ми дойде МЦ, ми то по закона на Мърфи вчера се наканихме да отидем с малката на плаж и ето ме мен Цъф, нищо аз съм доволна че бях забравила какво беше да си купуваш превръзки Blush

Вчера малката направи първа баня, май само аз се притеснявах, на нея толкова да и хареса, в басейна с морска вода и на брега да скача във вълните. Даже успя и да заспи на плажа. Доволна съм много добре прие морето. Ми тя си е жабок, като види коритото за къпане и очите и стават ей такива Shocked

АСТЕРА много се смях на твой гръб за сутришното ти преживяване, защо действително не пробваш да я миеш на мивката, аз така правя, ама мойта мома тежи 6500 и не я усещам когато я нося на една ръка Peace 

# 151
Добро утро и от мен Simple Smile

maya_76, ха честито, макар че не знам какво те радва толкова - мен ме "ощастливи" преди два месеца за сефте след раждането и хич не бях във възторг - много добре си ми беше без...

Астера, дано да грешиш - знам, че лечението не е нещо сложно, но да не се мъчи бебка. Аз да се оплача - ние пък си имаме неприятности (отново  smile3515 ) с мъжкото достойнство. Докато бяхме в Русе се налагеше да го къпя сама и малко позанемарихме грижите за интимните части, в резултат на което като се прибрахме и решихме да придърпаме кожичката и да почистим, както п принцип си правим, кожичката се цепна лекичко отстрани. Много ми стана криво, бебок може и затова да е бил сърдит, а не заради зъби, както аз го набедих  Sad. Сега правим едни промивки с лайка, той реве и аз рева  Cry . Дано да мине бързо...

# 152
  • Стара Загора
Ох, Червейче, значи и вие същите дертове имате като нас Confused Стефи е с подсечено дупе и тя так плачка само като й сменям памперса Sad. Ние днес я оставихме малко да постои в отвара от тетра, дано да я облекчи. Може и вие да пробвате.

# 153
ДЖУЛАЙ МОРНИНГ мацки  sohappy може да се каже че аз го посрещнах изгрева,защото Радост ми прави номера нощно време.Тая нощ се събуди в 4 дадох вода,дръпна,после биберон, и накрая цица и заспа в 6 може би,защото вече си нямам представа за времето.
Cherveiche,Astera -бързо да се оправят малчуганите, и дано Астерче да е внушение.
maya_76 smile3501 за МЦ,аз още нямам
toffifee  много е сладък малкия
aleksa_sm - браво за добрите резултати
vita - дано се оправи Али
maia - на мен понякога Радост ни е в повече,а камо ли още едно да ми щъка,но може би с всичко се свиква
Лек и успешен ден,аз отивам да взема кухнята,да видя лелките как са сготвили  Mr. Green   bouquet

# 154
  smile3515Тва мойто е станало в 7,30часа и не е спало ooooh!, не само не е спало ами и не се спира    girluu, няма и никакви изгледи за сън- ходи с паяка и пее ( аз я чакам да и се приспи)  hahaha. А аз съм ни жива- ни умряла, две не ми се види Tired. Снощи през час ме е будила и сукне два пъти и заспи. Вече изкуках- хем се хиля, хем рева, а тя като чуе че се смея и тя започва да се смее. Абе пълен цирк ooooh!.

# 155
  • София
Добър ден!!!
Ние бяхме в парка с Майчето и Гери(Grey)!!! На Гери госпожицата е страхотна, много е сладка и как бръмчи само. Laughing А Дани на Мая е такъв сладък мишок, като се събуди и веднага усмивката на лицето. Пък като видя батко си - леле каква радост настъпи!!!
Астера дано само си въобразяваш, че е това. Стискам палци да не е нищо сериозно!!! При нас повръщането понамаля, не е спряло изцяло. ще ходим на 14 на гастроентеролог да го види, пък ако трябва да му изпишат лекарства.
И аз Криси все го мъкна на мивката да му мия дупарата. Ама той тежи, пък и като го сложа на мивката и като почне да се отблъсква с крака и аз в приключение се виждам. #Crazy
Пък нещо напоследък много се е привързал към мен и само се чуди с какво да ми привлече вниманието. Вчера се триста хиляди зора заспа на спалнята. Като се опитах да го преместя се събуди и след като седя в неговото креватче малко се разрева, и хайде пак при мен. Ставах през ноща и щом усети, че ме няма и ревна. И те така hahaha. А и май ще влезем в преразход с памперси.hahaha
Тофифи много сте хубави!!! А Марти на мен ми е слабост, много го харесвам него, страшно е лъчезарен!!! Hug

# 156
Тук при нас имаше страхотна буря,град,гръмотевици,светкавици и Радост се уплаши,но за сметка на това спа почти 3 часа и не знам тая нощ кво ще пправим. Crazy

# 157
  • Варна
Габи пък заспа, като се има пред вид, че предното й хранене беше в 3 часа (60 мл каша). Снощи пък последно яде в 17:30 и вечерта като заспа към 10 след безуспешните ми опити да я нахраня, се събудила в 6:30 (аз съм спала като пън, мъжа ми я нахранил и пак заспала) И понеже не съм чула нищо, събуждам се сутринта, гледам-9 часа. Викам си- край не може да спи непробудно чак до сега, нещо й е станало  #Crazy И бягам до креватчето да видя как е. Пък тя не беше там, мъжа ми я извел навън и спииии  Laughing
 Честно казано се притеснявам малко за това неядене, защото много големи интервали стават между храненията. Не че има какво да направя..... ooooh! но се притеснявам. 

# 158
Сикрет според мен се дължи на жегата.Не се тревожи-няма как да стои гладна. Peace
Ние с Анита отразихме един плаж на Златни пясъци-беше много приятно.
Вчера пък се видяхме с Илка, мъжа й и Ида.Големи сладури  Hug
Така като глрдам малко останахте тези, които не ви познавам.Стягайте багажа и на море във Варна, че да се видим.
Чухме се и с Шамс-натръшкал ги е някакъв ентеро вирус.Миличкият Фафи е с разстройство и повръщане.Ужас.Да се оправят всички болни, че не си е работа да гледаш болно детенце-толкова е тъжно  Cry
Лека

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 22:55 от tsvetkova_elica

# 159
  • София
Ох миличкият Фафи!!! Дано бързо се оправят. Hug

# 160
Забравих да ви се похваля, че моята приятелка днес роди момиченце-Вилиана.Да ни е жива и здрава, много късмет в живота и нека феята орисница я ориса с най-прекрасни пожелания.

Ох, и аз искам пак  Rolling Eyes

# 161
Алекс знам аз че имаш слабост към Марти, много му се радваш, ама да знаеш само какъв  артист е станал, докато види фотоапарата почва да се хили, да се плези, гледа към обектива сякаш знае, че го снимат. След малко ще кача няколко снимки да се посмеете с нашата фобия от балоните. Подариха му един и аз леко го почуквам  по главичката с балона, така няколко пъти и после като доближа пак балона  си затваря очите и се стяга целия и не плаче, смее се, страшни муцунки прави Simple Smile
Дано бързо се оправя Фафи.
Елиии да не мислите вече за второ бебче, ние вече мислим, ама ще изчакаме за догодина. Вече нямам търпение. Ама с това диване само се притеснявам за носенето, и ходенето след него, то от сега ми взема акъла, пък като проходи ле ле мале. Може второто да е кротичко като мене Simple Smile

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13285852 ето и муцунките Simple Smile

# 162
 smile3532 smile3532 smile3532
Тофи страшна работа ти казвам.Много е сладък пухльо Hug
Скоро не мислим за второ(колкото и да ми се иска).Трябва да смъкна малко килца, че почват да се обаждат разни болести и няма да е здравословно.Глей за какви неща трябва да мисля, но ти нямаш такива грижи и спокойно може да почвате. Hug

# 163
Вчера пък се видяхме с Илка, мъжа й и Ида.Големи сладури  Hug
Така като глрдам малко останахте тези, които не ви познавам.Стягайте багажа и на море във Варна, че да се видим.

smile3515

# 164
Добро утро от нас
Вчера опитах храната от кухнята,многоооо вкуснооо.Но дали Радостчето ще е на същото мнение  Whistling
Фафи е с гадния вирус,дето Радост беше хванала,май май сериозно си вилнее.Бързо оздравяване на малкия.
tsvetkova_elica да е живо и здраво бебчето на приятелката.Интересно именце.А ти да се оправяш
Лек и успешен ден на всички  Hug  bouquet

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 10:23 от didipidi

Общи условия

Активация на акаунт