НОЕМВРИйския бебок скача в бънджи скок-подскок!

• 14 260
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Привет и от нас! Вчера каво беше това чудо цял ден Алекс не спа newsm78, вечерта като удари един рев-хем и се спи, хем гладна, пък реве. В чудо се видяхме. Пак съм карцирана в къщи. Като тръгнем с количката, стои изправена като чук и за спане и дума не може да стане ooooh!, случайно да не изпусне нещо Joy, само в кошарата спи 1crib.

Дидипиди , мерси за кафенцето! Hug Аз направих едно проучване за нашата кухня от майките в града, всички отзиви са много лоши. А ние нали сме с АБКМ и не знам има ли смисъл да взимам от там newsm78. Видях една книжка с рецепти за бебенца на Нестле и сигурно ще си я купя.

Сикрет, през колко часа ти яде? И ние като ядем друга храна и много разреждаме храненията. Докторката обясни че другата храна различна от мляко се смила по-трудно и бавно, стомахчето все още не произвежда достатъчно ензими,  затова ни беше изписала Мензимфорте. Ама моята щерка сама си регулира храненето, намали пюретата и мина само на кърма, сега пак хапваме пюрета ама за опитване. Пък може и от жегите да не ти яде, много деца се влияят от тях.

# 166
  • Варна
Добро утро. Мен ме хвана следродилната депресия  Mr. Green трябва да отида малко на плаж или шопинг, че съм сърдита на света...
toffifee неверояттно сладък е мъника  hahaha
Ели честито на приятелката ти!
Вита там е работата, че от няколко дни е само на мляко, защото беше болничка, само вчета хапна малко каша. Интервалът е поне през 3 часа и полоеина. А наистине жегата сигурно си казва думата. Вече 3 поредни хранения изяжда по 60 мл. Все едно си имам новородено  Crazy Какво да ви кажа, пестим от мляко, какво разбрано дете  Joy

# 167
  • София
Ето една интересна тема Laughing:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=342509.0

# 168
Добър ден и от нас!
Тази сутрин не можах да се класирам за кафето  Mr. Green , защото малкият реши, че в 6.25ч трябва да се става  smile3507. Снощи имах гости - 3 мои съученички дойдоха да се видим, защото аз нямаше как да изляза. Детето заспа като по учебник в 21ч., остави ме да се видя с тях и докато те си тръгнаха (почти в полунощ) не се обади. Обаче един час по-късно като се почна rotfImbo  1crib ... Сега легна да си доспи, а ние с баща му в знак на родителски протест си сменяме цветовете на косите  hahaha Чудя се какво да го правя - рязко спря да яде зеленчукови пюрета. От самото начало не им се радва много, но от няколко дни категорично отказва да яде. Не знам - да го мъча ли да яде или да изчакам.
didipidi, благодаря за кафето, добре, че поне тук има кой по едно кафе да направи  Tired
Ели, честито на приятелката ти!   bouquet И ние с мъжо се оглеждаме по момичешки дрешки, но засега ще си останем само с оглеждането...

Астера, пиши какво става с малката, ако сте ходили на лекар. Ние в събота сме на консултация, но се надявам при нас дотогава да са поотшумели нещата.

# 169
  • ВАРНА
Здравейте и от нас!
Отдавна не сме писали,но следим темичката Simple Smile
И мен нещо ме покоси този летен вирус с гадене и др.неща.Вчера бях мн зле,но днес вече е значително по добре положението.
А иначе от вчера Петьо е месояден Simple SmileИ много му хареса - хапна си пуйче.

# 170
Здравейте!

Да ви се похваля, че вече напълно отказах съня!  Whistling Вдигнах ръце от това дете! Последните нощи като си легна и сън не ме хваща, защото тя непрекъснато се върти и ме буди през 5 минути. Така до към 3ч. Междувременно става да яде 1-2 пъти, но и това не помага да миряса.  Sad Към 3ч. вече успявам да заспя явно по-дъблоко, че да не я усещам много-много като се тръшка. Или пък тя като по чудо към 3ч. се укротява. Но по-вероятно е първото. И в 6-7ч. вече сме на крак. Тази нощ даже съм заспала след 4:30.ч.  Tired Честно казано не ми се и спи напоследък.  Thinking

Тофифи, много хубави снимки! Чудесна разходка сте си направили. А Марти е голям сладур с тия муцунки.  Grinning

# 171
Привет,
нямахме нет 2 дена и немога да ви догоня.

Много болнички пак - какво става??? Я бързо вискчи да оздравявате  Praynig

Честито на празнувалите!

Ние сме добре, вчера започнахме второто месо и така бавно, но славно вървим със захранването  Mr. Green
Ставам, че госпожицата реши че 45 мин сън и стигат  Crossing Arms

# 172
  • София
Вчера пък се видяхме с Илка, мъжа й и Ида.Големи сладури  Hug
Така като глрдам малко останахте тези, които не ви познавам.Стягайте багажа и на море във Варна, че да се видим.

smile3515

Бубе, ти нещо се скъта! Смятах да мина под вас и да почна да викам, както се бяхме разбрали, ама реших, че може да сте затворили кепенците и пуснали климатика и само ще се излагам  hahaha  Embarassed
ние сме тук до средата на другата седмица, така че останалата варненска бригада още може да се класира за среща с нас  Whistling
щъкаме по цял ден из града и не се боим от жегата, така че - който иска да ни види - моля да заповяда  Flutter

# 173
Я бързо Тофифи да каже дали Марти е на корицата на списание Бебе,че така ми се видя познато това бебче  Heart Eyes

# 174
  • София
Тъй ще се приготвят домашни пюрета явно. Моето капризче отказа още две. Ами то не остана какво да му предложа. Омръзна ми да изхвърлям пюрета. Ще търся да купувам био зеленчуци. Мамите, които приготвяте домашни пюрета - споделете опит и рецепти ако може Hug.

# 175
 kaffeetrmker_2

Ели, честито  passifier на приятелката ти! Анита се уреди с другарче  piasyk

Утро,  ooooh! Hug
Аз тъкмо се зарадвах че няколко нощи минаваме с 1-2 събуждания/хранения. Намали количеството до 60-100мл. на нощ и започна да яде много сутрин. Да обаче снощи пак старата история  #Cussing out трудно е да се каже колко пъти се буди  ooooh! Това е - няма да се спи.  Tired

Астера, голямо доверие имаш на твоята мома.  Mr. Green
Без памперс оставям Борко само в банята.  Crossing Arms Това че е напълнил памперса при нас не е никакъв критерии, че няма да се повтори или потрети.  hahaha

От няколко дена Борко сам се изправя   1crib#Crazy ooooh!. Свалихме матрака на леглото и кръста ми съвсем замина  Twisted Evil

# 176
  • Стара Загора
Хаха, Юле, вярно е, затова напоследък все ме опишква (добре че не е другото Simple Smile)

Алекса, аз правя домашни пюренца и то не защото Стефи не харесва купешките, ами много скъпо ми идва. За съжаление не мога да си позволя всеки ден да й купувам, колкото и да ми се иска. Имам няколко резервни вкъщи, ако ме домързи или нямам идея какво да й сваря. Иначе какво правя - смесвам такива зеленчузи, с каквито е захранена (а те никак не са много), пасирам, понякога слагам АМ. Ако нещо не е на кеф и изяде малко, й предлагам после мляко. Сутрин, т.е. за второто ядене, което понякога е към обяд Simple Smile), й правя каша, която смесвам с плод или с плодово пюре или й я давам чиста.

Стефи досега е захранена само с плодове й зеленчуци и е опитвала два вида каши. Трябва малко по-смело да я карам, тъй като не е малка, да чукна на дърво не очаквам алергични реакции, пък и много малко поле за действие имам с тези 5-6 вида зеленчуци и толкова плодове, с които съм я захранила Simple Smile

Благодаря ви за съпричастността за притесненията ми Hug Комарче, пропуснах да ти благодаря за линка, не го знаех, сега чета темата. А на консултация сме в четвъртък, веднага ще кажа какво е становището на лекаря.

# 177
Бубе, ти нещо се скъта! Смятах да мина под вас и да почна да викам, както се бяхме разбрали, ама реших, че може да сте затворили кепенците и пуснали климатика и само ще се излагам  hahaha  Embarassed
ние сме тук до средата на другата седмица, така че останалата варненска бригада още може да се класира за среща с нас  Whistling
щъкаме по цял ден из града и не се боим от жегата, така че - който иска да ни види - моля да заповяда  Flutter

Не съм. Аз имах уговорка с матрос Цветкова да ми даде пушечен сигнал, когато някой идва на свижадне във Варна. Ще я разжалвам. Нямам климатик и ми идва добре морският бриз. Най много да ми разроши веждите, че коса нямам много. Та, ако знам, че някъде някой ме чака, ще потрепне сърцето ми и ще долети на свиждане. Елице,  smile3516 ХМ!

# 178
Диде ний сме, ний сме....днес като го видях от репа щях да падна, изобщо не очаквах, цял  ден мамите от квартала ме поздравяват, много му се радват на малчо. Надминахме баща му, който го има в руско списание като малък  Joy Много съм щастлива че ще му остане спомен. Аз почти нямам  снимки като бебе, защото съм второ дете, питам майка ми що не ме е снимала, тя вика, ами то апарата беше счупен, после това-онова и ми е кофти. Марти си навакса Simple Smile

# 179
  • София
toffifee пусни ни линк!!! Много искам да го видя Марти!!!

Общи условия

Активация на акаунт