Редуктил - тема 7

• 66 371
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Аз за две опаковки съм -4 кила, пр положение че се движа
Май не си струва да се тровя

# 631
  • Варна
За 8 дни съм -2.7кг но доста се ограничавам и вървя пеша от/до работа. Друго движение нямам  Rolling Eyes

# 632
Момичета аз не пиша защото си чакам резултат,но за сега нищо освен онзи килограм.

# 633
Имам един блисер ,довършвами спирам.
Ще ходя на ендокринолог да видим какво ще каже и тя!
От какво може да не ми действа сега?
Преди имах полза  за месец към 7 кила ,но от Реуктил.
Нали са едно и също? Confused

Аз съм пила и двете лекарства и поне при мен категорично има разлика. Когато пиех Линдакса, макар и 15мг все едно нищо не приемах. Апетита си беше нормален, кг. изобщо не свалях. Върнах се на Редуктил и апетита ми намаля веднага.

# 634
  • Казанлък
Привет момичета , дано не ме набиете Grinning но спрете редуктила ,сибутрамина е изключително опасен!има инфо в нета ,съжалявам че не копирах линка на едно момиче от друга тема .преди години аз съм го пила ,без да има от къде да се информирам и щях да пукна !! добре че навреме се усетих от къде ми са проблемите та го изхвърлих. имаше починали хора от него и беше изтеглен от аптечната мрежа,но като гледам пак го има.Не ми се сърдете  Blush но ми се стори добре да кажа това.
 Peace

# 635

Изтеглят ги  от аптеките.

# 636
  • Варна
Ами пием си го докато го имаме, а после ще внимаваме какво ядем Simple Smile и без това е ясно, че не може да се пие до безкрай

# 637
Хубаво де, вреден бил. Ок, съгласна съм. Но се чудя при толкова затегнат режим за одобряване на лекарства в ЕС как така досега продаваха навсякъде Редуктил? Нали уж има 10г. клинични изследвания преди да получи разрешение за производство и масова продажба?  Кой е бил в бъзито толкова време? На мен Редуктила ми е изписан от ендокринолог и като цяло съм запозната с рисковете.... поне обявените в листовката. Друг е въпроса колко други опасности крие самото затлъстяване  Crossing Arms
При мен с само с режим на хранене не става  ooooh!

# 638
  • Казанлък
Хубаво де, вреден бил. Ок, съгласна съм. Но се чудя при толкова затегнат режим за одобряване на лекарства в ЕС как така досега продаваха навсякъде Редуктил? Нали уж има 10г. клинични изследвания преди да получи разрешение за производство и масова продажба?  Кой е бил в бъзито толкова време? На мен Редуктила ми е изписан от ендокринолог и като цяло съм запозната с рисковете.... поне обявените в листовката. Друг е въпроса колко други опасности крие самото затлъстяване  Crossing Arms
При мен с само с режим на хранене не става  ooooh!

newsm10Всеки сам избира най-доброто за себе си.При положение ,че имаш мед.изследвания и се консултираш с лекар всичко трябва да е ОК.Права си че затлъстяването е най-големия бич за човека.Щом нямаш сърдечни проблеми и здрава нервна система си ок.редуктила,в частност сибутрамина, действа на централната нервна система.понякога трябва да се избере по-малкото зло Simple Smileстискам палци за добри резултати. Peace

# 639
Сега се връщам от аптеката, от която преди купувах Р-л Sad  Sad Sad Закъсняла съм. Всичко е изтеглено. Аптекаря ми обясни друга версия - били открили завишаване на количествата сибутрамин над обозначеното на опаковката и в 2те лекарства. Може и в това да има  истина. Аз без да ангажирам някого с мнението си мисля, че Линдакса15 не ми действаше, защото няма контрол на партидите и съм случила на такава с по-малко количество активно вещество. Назад в темите четох, че при други момичета Линдакса е действал значително по-силно от Редуктила, което затвърждава "версията" ми /и тази на аптекаря/ за вариращо к-во сибутрамин.
Ех да му се невиди, тъкмо го започнах отново и бях решила да го карам поне 3 месеца, а ще ми се получат общо 3 седмици... супер гадно. Ако чуете за аптека, където не е изтеглено, свиркайте да ходя там  Praynig

# 640
  • Казанлък
Сега се връщам от аптеката, от която преди купувах Р-л Sad  Sad Sad Закъсняла съм. Всичко е изтеглено. Аптекаря ми обясни друга версия - били открили завишаване на количествата сибутрамин над обозначеното на опаковката и в 2те лекарства. Може и в това да има  истина. Аз без да ангажирам някого с мнението си мисля, че Линдакса15 не ми действаше, защото няма контрол на партидите и съм случила на такава с по-малко количество активно вещество. Назад в темите четох, че при други момичета Линдакса е действал значително по-силно от Редуктила, което затвърждава "версията" ми /и тази на аптекаря/ за вариращо к-во сибутрамин.
Ех да му се невиди, тъкмо го започнах отново и бях решила да го карам поне 3 месеца, а ще ми се получат общо 3 седмици... супер гадно. Ако чуете за аптека, където не е изтеглено, свиркайте да ходя там  Praynig
Щом като си така упорита Grinning провери по интернет в различните градове,все ще има някъде останал !!!Защо не пробваш липовон-а,иди на темата и разпитай там момичетата.Той поне е безвреден. Peace

# 641
А този Липовон от аптека може ли да се закупи или само он-лайн.
И аз почнах втората опаковка на Редуктила.
Е много хубаво сега се сетили да го спрат.

# 642
  • Казанлък
А този Липовон от аптека може ли да се закупи или само он-лайн.
И аз почнах втората опаковка на Редуктила.
Е много хубаво сега се сетили да го спрат.
Online или в магазини за хранителни добавки, в аптеките го няма .Аз имам  Blush дано да не ме отрежат  newsm78,идете на темата за липовон,там има информация,дебатите са сериозни Grinning. Peace

# 643
Аз Редуктил за пръв път пих,когато даваха СТАР АКАДЕМИ,и пишеше някъде че онзи Маринчо,дето спечели с тях свалил много...тогава за пръв път го чух и си взех.Тогава бяха много скъпи около 150 лв беше опаковката от15 мл.Пия го от тогава, докато пак забременях,дори се оказа че един месец съм го пила бременна,и много се притеснявах...но добре че поне до днес,всичкоо е ок.
За тези години които са поне 3 ,съм го почвала,няколко месеца пия-после спирам....отначало имаше ударен ефект-никакъв глад,бързо сваляне на кг....но с времето стана така че го пия а ми се яде и то много.
А като го спра става ужас!!!Идва глад който не съм имала и бременнна като бях.И така един затворен кръг-като дрога е.И като родих сега,взех че пак се вързах и пак същото-като го пия долу горе не съм гладна-но не е като преди,а като го спра за  5 дена качвам 5 кила!!!Сега имам опаковка която си я взех преди 10 дни и вчера ,чух че са го изтеглили...направо не знам какво ще правя...хем не ми действа кой знае колко,хем без него -не мога!!!Направо съм се побъркала...Освен това съм много нервна,което май пак е от него...Чакам една приятелка ,тя ще ми каже името на някакво друго ,което имало същия ефект,но го продават и било и по-евтино...Какви други лекарства има като Редуктила,какво сте пили и има ефект.Този Линдакс и той ли е спрян?

# 644
...Какви други лекарства има като Редуктила,какво сте пили и има ефект.Този Линдакс и той ли е спрян?
Здравей, и Линдакса е спрян. Всички лекарства със съставката сибутрамин.  Аз пих преди време един чай, който ми действаше по-силно и от Редуктил 15 на апетита. Фирмата е Tianshi, чаят е Slimming tea. Бях пуснала тема за него. Ще поровя назад и ще ти пратя линк, но май нямаше много включвания от други. Така или инъче приемай всякакви такива продукти с едно на ум, защото те не се контролират както лекарствата. Т.е. каквото и да пише на опаковката, може да е чисто съчинение, а вътре да блъскат огромни количества сибутрамин както се оказа за ЛИДАта. Спомням си от новините как китайците умориха няколкостотин бебета преди година две с някакво адаптирано мляко, в което съзнателно тъпкали вредно вещество с цел печалба.
намерих линка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=329948. Има и други теми за този чай във форума. Не, че го препоръчвам - просто идея.

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 01:12 от dobra

Общи условия

Активация на акаунт