Редуктил - тема 7

• 66 367
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
        dobra-погледнах темата ,  и линковете.
        За съжаление,линкът който си дала за закупуване на чаят,
        вече не съществува.
        Според теб от къде може да се закупи ?
        Имаш ли информация ?

# 646
http://www.hadzhitodev.com/catalog.html - това намерих в нета
преди време бях им пратила въпрос от формата за запитване в сайта и ми отговориха бързо.
Има ги и в някой аптеки, но за София не мога да ти кажа кои.
Имай предвид, че ще се опитат да ти "пробутат" програма от няколко продукта.  1месец ми излезе 130лв, вместо само чая да взема. Според мен повечето допълнителни продукти са ненужни. Чайчето - това за отслабване или антилипидното са достатъчни. И пак казвам, действието е доста силно, така че не знам доколко са само от растения.

# 647
преди време бях им пратила въпрос от формата за запитване в сайта и ми отговориха бързо.
Имай предвид, че ще се опитат да ти "пробутат" програма от няколко продукта.  1месец ми излезе 130лв, вместо само чая да взема. Според мен повечето допълнителни продукти са ненужни. Чайчето - това за отслабване или антилипидното са достатъчни. И пак казвам, действието е доста силно, така че не знам доколко са само от растения.
                   Благодаря   bouquet
             Ще погледна , ако се реша да го пия ще пиша.

# 648
                   Благодаря   bouquet
             Ще погледна , ако се реша да го пия ще пиша.

и аз благодаря,като ми  остане време ще проверя,но предварително ....задължават ли те да вземеш няколко продукта   или както ти казваш,мога да поръчам само чаят...

# 649
Момичета, добро утро. Ето малко весели кадри за това как и дебеличките могат да са хубави:
http://vbox7.com/play:1ef6b6c3  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 650
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА !
Обичайте и бъдете обичани !

# 651
Давам отчет за 2 месеца.
От. -   -7 см.
Ох. -   -5 см.
Ог. -   -1 см.
кг. -    -4.5

Не е много, защото направих голям гаф. Стигнах до 65 кг., при което си позволих няколко дни да хапвам по-вече сладко /а при моя висок Инсулин, това е недопустимо/. И върнах  2 кг.- стигнах 67кг.  И дори за 4 дни бях спряла хапчетата.
Сега пак съм на линия. След така направената диетна почивка стартирам от 66 кг.
 Hug Hug Hug

# 652
здравейте бих искала някой да ми каже от къде все още  мога да си купя редуктил  Аз го ползвам от половин година и съм много доволна но след празниците реших да го започна отново и проблем спират го
моля Ви помогнете:))))

# 653
здравейте бих искала някой да ми каже от къде все още  мога да си купя редуктил  Аз го ползвам от половин година и съм много доволна но след празниците реших да го започна отново и проблем спират го
         За съжаление вече всичко е изтеглено не само от складовете,
          но и от аптеките. Peace
         Ще трябва да почакаме да го пуснат отново на пазара.
         Но под друго име , на друга фирма и на други парички. Wink Mr. Green

# 654
Здравейте,обещах да давам инфо.по време на приема на Редуктил 10.Аз го спрях,не можех повече да го пия започна вного да ми тупа сърцето.Виеше ми се свят пък и нищо не се промени в килограмите ми и в апетита.Вярно е че при всеки е различно,но аз се отказвам да се тровя.
Ще сложа режим на хранене съчетан с упражнения и по-чести разходки с малкия пък ще видим!

# 655
  • Варна

Освен да потърсиш някой, който се е отказал да го пие, а са му останали хапченца... иначе наистина го няма...

# 656
ако някои наистина има и е решил да не го приема повече  и може да ми съдейства  Simple Smile да ми пише на лични Simple Smile) благодаря предварително Simple Smile)

# 657
  • София
Аз също искам да помоля ако има някои които се е отказал да пие Линдакса и са му останали хапчета нека ми пише на лични ще съм много благодарна ако мога да намеря още поне 1 опаковка за да мога да завърша курса поне за 2 месеца. Благодаря предварително Simple Smile

# 658
  • някъде
преди два дена ходих до Марешки да питам за цената на Линдакса и дали биха ми го поръчали.Казаха,че може от днес за утре.Не го поръчах и сега съжалявам,но утре ще отида пак и този път ще поръчам.Цената беше около 33лв за 15мг.

# 659
Ехооо....., къде се изгубихте всички! Никой ли не остана?
"Сам войнът е войн!"   Аз не съм се отказала, продължавам напред.
И понеже започнах да си позволявам да си хапвам по-вечко "позволени" неща, реших да комбинирам с 90-дневната диета.  По план трябва да приключа в средата на м.Май и с диетката и с хапчетата и  до тогава да привикна организма си към здравословно хранене, за да не си върна свалените кг.
Но имам нужда от стимул, не се крийте, а пишете ....
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт