Знам че в нашите редици имаше поне 2 мами от Бургас, но не мога да се сетя кои са
Знам че в нашите редици имаше поне 2 мами от Бургас, но не мога да се сетя кои са 
Имаше една мама, която живее в Германия /тя е от Бургас/ и се уговаряха с друга мама от Бургас да се видят. Моля да ме извинят, че не им помня никовете, но не се включват често
На РД на Деница обаче ще сме на морето
Първият ден ходех вкъщи като призрак и й душех дрешките, все едно е заминала завинаги и не знаех какво да правя и от къде да я подхвана...
И както казва баща ми - след цялото това чакане и спане пред градината и драпане за място да се откажем е повече от грехота, не че са ми минавали такива мисли де. Рекох си го и ми олеква и днес да си призная нито съм плакала, нито нищо.
[/color]

Днес отиваме при мъжо на круиз за 3 дена, само незнам как ще го опаза от басейна, но ще измисля нещо
ще свикне само, че трябва време, Марио тръгна малък на ясла, но ревеше всеки ден истерично за около две седмици, и сега като го спра за седмица и пак реве, то си е до дете също до скоро спеше и при нас на спалнята
Аз вече усилено си търся билети за края на август дано намеря нещо по евтино. Чао и приятен уикенд на всички

Бъди здрава, усмихната, обичана и обгрижвана, винаги така позитивна и много творческо вдъхновение ти желая 

Препоръчани теми