АВГУСТинчета.На градина или не-лятна жега ни зове -2.

• 18 650
  • 276
  •   1
Отговори
# 120
МОмичета, помагайте че съм блокирала Crazy Знам че в нашите редици имаше поне 2 мами от Бургас, но не мога да се сетя кои са Embarassed Много моля за съдействие Praynig

# 121
  • София
МОмичета, помагайте че съм блокирала Crazy Знам че в нашите редици имаше поне 2 мами от Бургас, но не мога да се сетя кои са Embarassed Много моля за съдействие Praynig

Карим е едната.

А за адаптацията - Дария беше много малка като тръгна и не разбираше толкова. Освен това си зависи от детето. Масовият случай реват като магарета. Ти си богопомазана  Wink

# 122
Eлена, да ти е живо и здраво мъничкото сладурче!   bouquet  bouquet  bouquet

# 123
Велмар, мисля, че и Ира е от Бургас, тя се включва отвреме-на време Peace Имаше една мама, която живее в Германия /тя е от Бургас/ и се уговаряха с друга мама от Бургас да се видят. Моля да ме извинят, че не им помня никовете, но не се включват често Embarassed Може някой да се сети за тях Rolling Eyes
Пепеджинс, аз не съм от организаторките, но поне до началото на август не ми се очертава ходене насам-натам и ще дойда с удоволствие Peace Hug На РД на Деница обаче ще сме на морето  grinning039

# 124
  • варненка от София
И аз потвърждавам, че двете майчета са Карим и Ира, това са бургазлийките.

Иначе благодаря ви мацки за думите и да си призная и Нана е права и Велмалчето и всички. Въпрос до дете си е. На теория са ми ясни нещата, останах малко изненадана да си призная от практиката, като сложим и хормоните ми сега и вчера избухнах. В интерес на истината постъпвам както казва Нана, оставям я там да реве и си тръгвам, но след това си ревтуня вкъщи, щото ми е мъчно, много. Вярно е 3 години сме заедно няма начин да не е стрес и за двете ни. А този неин рев е и до голяма степен инат, но това е риска да родиш и отглеждаш лъв Mr. Green Тя за тези 3 години си е правила каквото иска, нямало е режим, нямало е ограничения и сега веднъж я пускам в нова среда с нови порядки и все пак това е стрес за нея, ама и за мен пусто  Blush Първият ден ходех вкъщи като призрак и й душех дрешките, все едно е заминала завинаги и не знаех какво да правя и от къде да я подхвана...
В същото време съм безкрайно доволна от градината, от сестрата - голям цербер за сополи и болести, от госпожите, много търпеливи и мили и от храната, която им дават. Страшно разнообразно меню и главното с много пресни плодове и зеленчуци. Трудно е да си градинска майка, но пък е полезно за всички  Blush И както казва баща ми - след цялото това чакане и спане пред градината и драпане за място да се откажем е повече от грехота, не че са ми минавали такива мисли де. Рекох си го  и ми олеква и днес да си призная нито съм плакала, нито нищо.  Crazy

# 125
  • София
Рекох си го  и ми олеква и днес да си призная нито съм плакала, нито нищо.  Crazy[/color]

А като минат още няколко дни съвсем ще се радваш  Wink

Освен това и на маймуни да се правим вкъщи децата си искат деца. Факт е, че когато Кало е на ясла го взимам щастлив. Вкъщи се чуди каква беличка да направи и си късаме взаимно нервите.

# 126
Честит рожден ден на Криси и Лора! Да са здрави, весели и щастливи деца!   bouquet
Ние сме още с абцеса зад ухото, но поне инфекцията мина и другия петък ще му правят операцията, молете се с мен този път всичко да изчистят и да не се появява повече  Praynig Днес отиваме при мъжо на круиз за 3 дена, само незнам как ще го опаза от басейна, но ще измисля нещо  Rolling Eyes Марулка  Hug ще свикне само, че трябва време, Марио тръгна малък на ясла, но ревеше всеки ден истерично за около две седмици, и сега като го спра за седмица и пак реве, то си е до дете също до скоро спеше и при нас на спалнята  Crazy Аз вече усилено си търся билети за края на август дано намеря нещо по евтино. Чао и приятен уикенд на всички  Hug

# 127
  • гр.София
cvetyab Praynig

Елена, Да ти е жив и здрав Криси ! Честит Рожден ден на малкия сладурко!

Пишете и мен при ревлите.

Нана, живнала си,гледам Simple Smile

Кръцнах на С. косата,докарах нещо като черта. така още повече ще й пречи, но пък сушенето беше ад.

Ембър,как е племенникът? Изписаха ли ги?

# 128
Марулка да не те отчайвам, но Тони и до сега си поплаква като влиза в групата. Но след това е много спокоен и никога не ми е ревал когато ме види следобед. Надявам се при вас този период да е кратък. Praynig

blanc сама ли я подстригваш? Стои ли мирно? Ще чакам снимка с новата прическа на госпожицата. Hug

От Бургас бяха Карим, Ира, Бахи (от Германия се включваше) и Тинтин( но тя отдавна не е писала). Май това бяха. newsm78

# 129
  • гр.София

Честит Рожден ден, Блу!С най-най-най- добри пожелания от мен и С.!

Кайли,заклещена в чешмата в кухнята, с чашки и канчета за игра-ей така я кръцкам С.

Май и Мегишик е от Бургас, или бъркам.

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 09:03 от blanc

# 130
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЛУ! МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

# 131
Блу, Блу, Блу, голяма да пораснеш и да си жива и здрава!
 Продължавай да твориш все така и една сладкарница твоя много печаливша ти желая!!!

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 14:25 от val_stef

# 132
  • София
Блу, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана, все така талантлива, усмихната и готина! Hug Heart Eyes

# 133
Честит рожден ден, Блу  Hug Бъди здрава, усмихната, обичана и обгрижвана, винаги така позитивна и много творческо вдъхновение ти желая  Peace

Продължавай да твориш все така и една сладкарница твоя много печаливша ти желая!!!

Ох, как я чакам аз тази сладкарница  Laughing Ако може и преди рд на Лори да стане  Whistling Mr. Green

Блан, аз пък искам снимка от мивката  Laughing Hug

# 134
  • София
  Новинааааа   Simple Smile
  Имаме си малко Шушенце. Туку що се чух с Марулка. Днес в 19 часа се е родила малката принцеса. 3300 гр и 49 см. Името май доколкото чух от крясъците на каките е Нева  Simple Smile
  Лесно ще запомня датата, моята малка сладкишка днес прави два месеца  Simple Smile
  ЧРД и на Блу   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт