АВГУСТинчета.На градина или не-лятна жега ни зове -2.

• 18 649
  • 276
  •   1
Отговори
# 135
  • гр.Добрич
Страхотна новина!!!
Честита принцеска на Марулка!!!
  bouquet

Честит рожден ден и на Блу!!!   Чакаме тортичкатаааааа Laughing

Утре заминаваме за 1 седмица на Пампорово и се надявам да изкараме безпроблемно. Ако има безжичен, ще се включвам.

# 136
Ехаааааааааааааааааааааааааааааааа  newsm44 newsm44 newsm44 Как се радвам само  Peace Айла, благодаря ти за хубавите новини  Hug
Честито малко шушенце на Марулчето - да е много здраво, усмихнато и спокойничко.Марулче, бързо възстановяване и с нетърпение ще чакам да се включиш и да разказваш по-подробно за Шушенцата  Hug Целувки и на прекрасната кака  Heart Eyes

Спинки, весело изкарване  Hug
И аз съм любопитна с каква красота ще се появи Блу  Laughing
Айла, честита месечинка и на твоята принцеса  Hug

# 137
Честит Рожден ден,Мики!!!Бъдете винаги такащастливи, положителни и усмихнати и тримката....(за сега  Wink )

Марулче,да ви е жива и здрава малката Шушка...много да ви слушка и кака сладко да я гушка.

Честит Рожден ден на Криси!!!(кога мина 1 година?)  Да е жив и здрав и мноооого да радва всички!!

# 138
  • гр.София
 Имаме си нова принцеса!!!! Опулих се,като видях в Календара.

МАРУЛКА, ЧЕСТИТО !!! Бързо да се възстановиш и да се радваш на  най-прекрасните,най-послушните,най-красиви момиченца.     bouquet
Честито и на майстора-таткото !

Спинки,весело и приятно изкарване!

Честити 2 месеца на малката Елена !

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 23:16 от blanc

# 139
Марулка, чеситито бебче! Да растете здрави, да се обичкате и много да се гушкате! Да е такава сладурана като какичка!
На мамчето, бързо възтановяване!

Блу, честит празник! Бъди все така усмихната и желана, обичана и искренна, много щастие и късмет!

Цветияб, стискаме палци всичко да мине веднъж-завинаги и весело изкарване!

Вст, Лори е много сладка на тази снимка, пу-пу.

# 140
  • София
УаУ! Страхотна новина, а чак сега я научавам! Честита рожба на Марулка! Да е жива и здрава малкита принцеска! Да е умна, късметлийка и чаровна като мама и кака Шушето! Супер! Много се зарадвах!    Hug Heart Eyes newsm44  love001  girluu  Crazy Hug

Айла, честита ви месечинка! Да е здрава и усмихната Ели! Grinning Hug Кога минаха 2м  ooooh! Растат като гъбки! Точно днес прибрах поредната порция омалели дрешки  Crazy и ми стана едно мило и малко мъчно... сигурно никога няма пак да ги обличам на свои деца... Осевн ако не откача някой ден и реша, че искам трето  Crazy Laughing
Спинки, весело изкарване и от мен!  Hug
Ммилена, вие как сте? Не си писала скоро май  Rolling Eyes
Цветиаб, дано скоро проблемът е завинаги решен!  Praynig
Ех, как ми стана хубаво от новината  Grinning Heart Eyes

# 141
  • у дома
Благодаря Ви, момичета  Hug    bouquet

аз научих от гордия татко за малката принцеса Нева, още към осем и нещо, ама нямаше как да се включа  Mr. Green marulka, ти си знаеш и бързо възстановяване  Hug    bouquet

а за тортата ще почакате до август, за да я видите  Joy  Blush  

# 142
  • София
Честита малка бебка на Марулка, да ти е жива и здрава и много да ви радва!  Hug

Блу  Hug Чакам тортата с нетърпение.

# 143
Жива и здрава да е малката принцеска на Марулка  ylinfant Силве, бързо да се възстановиш и да не ни забравиш Hug
Блу, ЧРД, на патерици  bouquet Присъединявам се към пожеланията на момичетата Hug
Спинки, на вас - хубава почивка и приятно време  Nature Sunny, а на Цвети и Марио - много късмет и леко да мине операцията  Praynig Hug
Аз съм при мама на гости и сега са с Деница навън, Влади е с дядо си за риба, а аз пред компютъра Mr. Green

# 144
  • гр.София
 А пък аз гласувах вече.

Сега бъркам ориз по китайски.

# 145
  • София
Марулче, честито бебче Нева ! Да е здрава и засмяна усмихната и позитивна, като другите родени на тази дата (Блу  Heart Eyes )А на теб желая бързо възстановяване, здрави нерви, много усмивки и много любов!

И аз гласувах вече, а сега пак залягам над писането...

Не съм ви забравила, като ми се освободи повечко време, ще се включвам по-редовно Hug

# 146
Честита да е малката Шушка на Марулка! Да е много здрава, весела и много да слушка кака Шушка, мама и тати!  bouquet

# 147
  • София
Честито на Марулка  Hug   bouquet 

Да ти е жива и здрава Нева   bouquet  bouquet  bouquet ( и аз следих малко процеса, щото си имам информатор  Mr. Green ) И бързо възстановяване ти желая.

На Блу - тя си получи вече пожеланията, ама айде от мене още едно букетче   bouquet

Аз пък едвам гледам, че снощи гледах пресконференциите... пия кафе и следя монитора с едно око.....та с мъжът ми достигнахме днес до извода, че денят след изборите ( поне до обяд) да е почивен по възможност  Joy

Спинки приятно изкарване на почивката

# 148
  • гр.София
Честит Рожден ден, Карим !Здраве,любов и успехи !
Драсни два реда.Как сте?

Пух,харесва ми предложението ти за почивния ден. Ще гласувам за теб Laughing

# 149
Добро утро  Hug
Честит рожден ден на Карим! Здраве, късмет и хиляди усмивки  Hug

Ние вчера изкарахме един невероятно хубав ден на Витоша  Peace Ходихме на разузнаване   Mr. Green Тази година, поради ред обстоятелства  Tired смятаме да празнуваме рд на Лори там. Харесахме страхотно място, дано да успеем да й организираме хубаво празненство  Peace Мишката се натича хубаво и си поигра на воля. Не знам защо нямаме навика да ходим по-често там  Rolling Eyes Аз пък съм болна, ама сама съм си виновна    ooooh! - легнах си с мокра коса и резултата е на лице  Crazy Изгорях и страшно комично на очила - не е за разправяне каква гледка съм  hahaha

Блу, пак ще ни мъчи, ама ще чакаме, какво да се прави  Laughing Hug

pepejeans  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт