АВГУСТинчета.На градина или не-лятна жега ни зове -2.

• 18 643
  • 276
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте на всички!

Честита Нева на Марулка!
Честит рожден ден на Карим!

Ние прекарахме два прекрасни дена в Стара Загора на гости на приятели. Бяхме на басейн и Кало умря от щастие и не излезе от водата. Аз обаче въпреки крема изгорях. Но положителните емоции добре ни се отразиха на всички.

От днес вече съм на работа и ми предстои ходене по нови лекари и изследвания, защото кардиологът иска да пусна всички хормони за изследване. Съмнява се за проблем с щитовидната ми жлеза.

# 151
  • София
Честит РД на Карим   bouquet
Успех във всички начинания  Hug

# 152
Ехе, ЧЕСТИТА ВТОРА ДЪЩЕРИЧКА, Marulka_s!
Да ви е жива и здрава и бързо възстановяване на мама! Peace

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Karim!    bouquet
Много здраве и успехи!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на БЛУ със закъснение!    bouquet
От здраве и късмет да не се отървеш! Simple Smile

Nana77, дано всичко да е наред с изследванията. Peace
Spinki, приятно изкарване на почивката.
Cvetyab, и на вас приятен круиз и леко да мине операцията. Praynig Peace
Blanc, изписаха ги още миналата седмица.Добре са, коликите ги мъчат сега.Тази седмица плануваме да отидем да го видим вече.

Току що се обадих на гинеколожката за резултатите от цитонамазката.Втора група, каза че всичко ми е наред. Simple Smile

# 153
Карим, Честит Рожден Ден  bouquet
На мен ми почна много каръшки деня, дано не е такава и седмицата Praynig Сутринта, след като оставих Деница на ясла, се пребих като слизах по стълбите. Сега ми е смешно, обаче така ме заболя, че ми се дорева. Имам само охлузване на крака, но помолих сестрата да ми сложи превръзка, че ме боли като се опира панталона в раната. Тя ме препрати при лекаря първо, та срамувах допълнително Embarassed Определено не е за лекар, а той каза даже и утре да ходя да ме види Crazy. Обаче от падането ми е изтръпнал крака чак до коляното. Добре че никой не ме видя, толкова ме е срам от мен си, да се пребия с възможно най-ниските сандали Joy

# 154
  • София
Албенче, пак добре, че не си си счупила нещо, че по стълби става доста лесно

# 155
  • София
Karim, честит рожден ден и от мен! Здрава, щастлива и все така талантлива!  Hug  bouquet Heart Eyes

# 156
  • у дома
Karim, ЧъРъДъ  newsm51

и, за да не сте капо, докато дойде време да ви покажа тортата ми, ето какво спретнах от остатъците й:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

albena_vlady, добре че не си си счупила нещо  Praynig Hug vst  Hug   bouquet

# 157
Албена Влади, размя ме с твоята историйка, но в такива ситуации или се смееш или боли. Добре, че си се разминала.

Карим, честит празник, много успехи, да си здрава и все така талантлива!

Блу, направо си много невероятна! Чудесни са.

Нана, Кало има много изразителни очи.

Ембър, успокоение си е,като чуеш добри резултати.

Спинки, весело изкарване!

На Ели на Айла, честита сладка месечинка! kyllmg

# 158
Силве честита ти втора дъщеричка ,да расте сладка,здрава и послушна като Шушето, на теб ти желая бързо възстановяване!!! Hug

Честита месечинка и на Елена! Да е жива и здрава и разбира се красива, с това име няма начин просто  Mr. Green

Честит рожден ден и на Карим, желая ти здраве и много творческо настроение и разбира се меценати които да те подкрепят   bouquet

Ох извинете ме ако пропускам някой , но и на мен не ми е ден,много съм уморена,едва гледам вече.

Блу давай заръките ,супер красиви неща твориш пак  Peace

Тази събота ходих до Оквил със сестра ми.Ще пусна малко снимки да видите как и къде си живеят богатите канадци.(това е предградие на Торонто и сравнението между градчето и примерно нашия квартал ще е като между Младост и Симеоново.

Нана така ми липсва Ст.Загора ,повече от родния ми град ,срам просто  Blush
Следващия път идете и до Овошник,там също има басейн ,но има и пързалка,или на язовир Колена,и там е красота и има басейн, определено има къде да се отиде около града.

Ванче така ти завиждам за похода,една година и да не отида на планина е нещо което не ми се е случвало до сега в живота ми.

ето и снимките :
http://picasaweb.google.com/MargaritaMiteva/Oacville#

# 159
Честита ти втора дъщеря, Марулка, да ти е жива и здрава и мноо да те радва! Бързо възстановяване на теб и много радост!

Привет о нас на американска земя! Тук съм като на курорт Simple Smile За пореден път се ядосвам че не мога да пренеса всичките играчки дето тука ги намирам по 1-2 долара във вторите употреби.... Но пък детето тук има мноооого и все интересни играчки...

# 160
Мама Марго, чудесни са снимките, а колко спокойно обясняваш как да се качи по синджира на пързалката.

Янаст, весело изкарване и много снимки!

# 161
  • София
добрютро   food010

явно лятото си дава отражения, защото никой не пише  Confused

Ние сме все така ергени, но в края на седмицата си го прибираме вкъщи....така че нищо ново около нас.

Яна приятно изкарване в щатите и после чакаме разкази  Grinning

вече започнаха да ме питат какъв подарък да купят на Миташки за РД-то, а пък аз си нямам никаква идея, дори за нашия, вие мислили сте по тоз въпрос  Confused

# 162
  • София
Привет!
Блу, харесват ми и остатъците от тортата  Mr. Green
Янаст, приятно изкарване и от мен! Представям си как сте пътували с две деца  ooooh!
Пух, и аз се чудя за подарък  newsm78 Нямам никаква идея.

# 163
  • варненка от София
Привет, милички! Hug Hug Hug Hug Hug

Много ми стана мило и драго за поздравите, хубаво е да имаш другарчета, които се сещат за теб, голема работа е тоя нет  Mr. Green

Иначе ние от вчера сме си у нас. Започват грижите за бебка, за каката, за къщата, за нас, а аз не зная от къде да започна  Tired Още съм като в безтегловност и се опитвам да се организирам, но и това ще стане. Лашкат ме следродилните настроения, ама хормони, кво да ги правиш. Иначе раждането мина като песен. Водите ми изтекоха в събота по обяд, както си лежах, усетих едно пук и като станах текнаааа, текна, ама зелено. Та отидох вкъщи, че бяхме на гости, оправих се, багажа и в болницата. Естествено кръвното ми беше се вирнало до небесата, сложиха ме на системата в 3 часа, докато направя 4 см разкритие си потраях, но след това си поисках епидурална. Хвала на текива служители измислили това чудо. В мига, в който ми я сложи анестезиолога, аз започнах да си почивам, раждайки. Естествено предложих брак на анестезиолога  Blush Цялата акция продължи 4 часа и малко, в 19:20 изплака Невичка, на първия напън излезе и за не разбрах даже и този път детенцето ми ме пощади и нямам шевове. Оказа се, че милото мишле е имало възел на пъпната връв, което било рядкост и доста опасно, три пъти идваха с плацентата да ми показват възела, насъбраха се и акушерки и доктори да гледат. Геройче ми е малката душица, понесе високото кръвнишко на мама, изтрая зелените околоплодни води и възела си го съхрани незатегнат, казаха, че това е щастливо дете и борец, ами дано...

Чудех се как ще си разделя обичта към двете, ама то си стана бе, обичам си ги, обичам ги и за всяка ми е еднакво мило и болно. Та така мина раждането, престоя в болницата беше супер, грижите и обслужването на ниво и за миг не съжалих, че избрах именно тази болница и най-вече лекарката си.

Между другото, Нети днес живот и здраве е на операция, та още едни сладкиш е на път  Heart Eyes

Извинявам се, ако съм досадила, но исках да ви благодаря, да ви споделя, да си ви нагледам.

А ето я и нашата Невичка:

# 164
  • София
Марулка, просълзих се  Hug , страхотна е Нева!  Heart Eyes Добре дошли вкъщи!  Heart Eyes  bouquet Браво на мама и на малкото геройче!  Hug Hug Hug Каката радва ли се? Много са ми интересни реакциите им в началото.  Simple Smile Късмет и на Нети  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed  Hug

Общи условия

Активация на акаунт