АВГУСТинчета.На градина или не-лятна жега ни зове -2.

• 18 564
  • 276
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Съгласна съм с Янаст, наистина в тази вързаст са много интересни децата. И при нас всяко нещо става с игра. Иначе протестира. А като го обърна на забалвение, хем той изпълнява всичко, хем аз не се дразня толкова. Малко ми е кофти, че подхождам с хитрост, но ...  Rolling Eyes
Марулка,  Hug браво на Шушето! Дано все така да е спокойна! Ох, не ми се мисли и за нашето тръгване на ДГ  Rolling Eyes Изобщо не виждам как ще свикне Иво. Но пък дано ме изненада.  Rolling Eyes

# 61
  • София
Честит рожден ден на Лора! Да расте здраво, весело и умно дете!
Честит имен ден на всички!
Вст, да ви е жив и здрав татито!

Здравейте, ние вчера се върнахме . Беше голяма лудница, но пък си е разнообразие, важното е, че децата бяха добре, защото другите две с които бяхме се разболяха на втория ден.

Целувки от нас  Hug

# 62
  • София
Честит рожден ден на Лора  newsm59  ura

Честит имен ден и на всички именници   bouquet

# 63
Честит празник на всички празнуващи днес Hug  bouquet
Днес изпратихме ученичката на градина. Не е гъкнала, а е нахлула като хала в стаята, а мама се счупи от рев вкъщи. Голяма съм кифла. Сега не зная от къде да я подхвана работата и направо съм като половин човек. За три години, това е първата ни раздяла. Утре предполагам ще ревне, като се осъзнае за какво иде реч.  Tired
Браво, Марулка на малката Шушелия. Че си кифла- ти го каза Laughing Ама не се самонавивай 4е ще има драми утре Wink
 При нас- днес Дари е за последно на ясла- горката, доста се разстроила сутринта , защото по принцип уж приключихме с яслата за тази година, но....ми се наложи да съм на рбаота днес и ..нямам адруг на4ин  Rolling Eyes Ревнала е покъртително на баща си  и е искала да си седи сама вкъщи- щяла да слуша и да си гледа филмчета Crazy То бива самостоятелност, ама май от доста рано ме почва ooooh!

С нашия татко нямаме проблеми. Сега не му говоря,съответно не се и караме Mr. Green

Блан, разсмя ме JoyВашият с какво се е провинил hahaha
Нана, как си днес?
Аз се разболявам.... Tired ooooh!

# 64
  • София
Все така. Кръвното е за момента в граници, обаче пулсът е 122 удара в момента. Точно си мерих кръвното. Какво става с мен, не знам.

# 65
Здравейте  Hug и благодаря на всички за пожеланията за половинката ни  Laughing  bouquet До сега с Лори му майсторихме една полуготова торта /за която преди време ни светна Пепър  Wink/ Татито ще има много нестандартна торта днес - цялата надупчена от малки сладки пръстчета  Heart Eyes

Марулка се определи като кифла  Laughing аз пък доказах каква съм   newsm57 за пореден път и забравих да поздравя прекрасното ни адашче  Heart Eyes и всички празнуващи днес  Embarassed

Честита трета годинка на Лора - много здраве, усмивки и весели игри  Hug Пепър много радост да ви носи  слънчицето  и честит празник и на теб bouquet

Честито и на страхотния батко на С.  Hug  bouquet Блан, страхотно разрешение сте намерили с вашето тати  Joy

Честит имен ден на Пепеджинс, Полито, на бебчето й, на Бат Пеп  и на всички останали, които пропускам  Embarassed   bouquet

Марулче, сигурна съм, че Шушето много се забавлява. Гушки за теб и дано и утре да мине така леко.

Нана - взимай някакви мерки,мила /не че имам идея какви, де/ Hug

# 66
Да почерпя и аз за именния ден

и честити имена на всички, които празнуват днес! Всичко най-благополучно им желая!
Честита трета годинка на Лорка! Да расте здрава и щастлива прекрасна принцеса!

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 12:56 от pepejeans

# 67
  • у дома
Честит двоен празник на Pepper  newsm51 очакваме включване със снимки  Mr. Green

Честит Имен Ден на малки и големи   newsm18

Благодаря от името на батето за пожеланията  Heart Eyes

# 68
  • В ЛЮтеницата
Трогната съм, че има още кой да се сети за нас с Лора Blush!!
Много ви благодаря за страхотните пожелания!

Ние заминаваме утре рано на море в Китен и по този случай не съм организирала нищо на Лора за р.д.  Embarassed с изключение на една торта. Ще го празнуваме някога като се върнем... Сега си получи обаче подаръците - безброй малки щуротии, скрити из цялата къща и една тротинетка на три колела в комплект с каска и наколенки / ще пробвам да кача и снимки в албума/. Още не съм почнала да оправям багажа, защото все съм на тръни, че ще ми спрат отпуската /днес ми е първи ден/, а за капак сутринта се събудих с препариран кръст  Tired.

Поздрави и пожелания за здраве на всички именници и рожденици!

ПП : снимките:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=384292&pid=13224045

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 13:22 от Pepper

# 69
Пепър, как да не се сещаме за вас  Naughty Hug
Страхотно е адашчето ни  Heart Eyes Весело изкарване на моренцето и да ти минат бързо всичките болежки  Hug

# 70
Честит рожден ден на Лора! Да е все така лъчезарна и борбена госпожица!newsm59 Tada

Честит имен ден на всички именници!  bouquet

Пепър да си изкарате хубаво на морето. А Лора изглежда много зряла с този екип.

Ние вчера се разходихме до Кърджали. Тони се вози на детското влакче, пързаля се на пързалките. Когато обаче реши да се качи на най-високата се наложи да се пусна с него, а те са тип тръба- направо изпаднах в клаустрофобия и казах че няма да повторя. После и баща му се пусна веднъж с него и като резултат е с ожулени лакти Mr. Green. После се разходихме до новия гребен канал, гледахме състезание с лодки (като формула 1). Нямах представа че има и такива лодки. newsm78 Още не е оправена пешеходната зона и е доста прашно, но ще стане хубаво. Следобед за пореден път се изсипа дъжд и разходката беше кратка.

Ще ви пожелая лек ден.  Hug

# 71
  • София
Страхотна каска с цветенца  Laughing , а и рожденичката е прекрасна  Hug Heart Eyes Весело изкарване на морето!  Hug
Кайли, за водни пързалки ли става дума или обикновени? Аз в Аква парка се пусках в такава, тип - тръба и направо  Crazy Естествено, бях с мъжО, сама не бих се пуснала на нищо, ама така или иначе карат всички да си плащат на входа, та реших - ако ще да се наакам от страх, няма да им оставя аванта  Embarassed Crazy Blush Laughing

# 72
  • София
  ЧРД и от мен   bouquet
   Eто и малко снимки, всъщност май не са малко  Embarassed на моята мадама. Страшно несериозна съм по отношение на снимките. Затова и качвам просто всичко, иначе така и не се навивам да избера какво да кача...
   Снимки Ели първи месец
   Снимки Ели втори месец

# 73
Елфче не е водна пързалка. В парка е, има 4 тръби като двете са на по високо ниво. Обаче аз опитвайки се да забавя бързото спускане и да държа Тони си поодрах лактите. Нещо не мога да стоя в толкова тесни пространства, още повече че вече беше горещо и си представи вътре какво беше. Rolling Eyes

# 74
Aila, страхотни са трите принцеси - как сладко спинкат заедно  Heart Eyes
Лоретка не бих посмяла да я оставя така - нали ви разказвах, че си изразходва енергията докато спи  Crazy та аз редовно си ходя със синки. Жестоки юмруци и ритници ми нанася  Tired Интересното обаче е, че само аз го отнасям, а баща й е невредим  newsm78 явно много има да ми връща мишлето  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт